Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

annoula

Member
Ό.τι πιο ωραίο έχω δει τελευταία είναι η σειρά για τον Άγιο Πα"ίσιο. Εκπληκτική από όλες τις απόψεις. Φοβερή δουλειά από τους δημιουργούς και ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο είναι για όσκαρ.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καθηλωτική η νέα μίνι σειρά μόλις 4 επεισοδίων νετφλιξ

Η ΕΦΗΒΕΙΑ!!!!!!!

πόσα ακόμα θαυμαστικά να βάλω δεν ξέρω

ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ!!
Βρετανική σειρά που αναφέρεται στην...ιστορία ενός 13χρονου νεαρού ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία μιάς κοπέλας από το ίδιο σχολείο.
Η ταινία έχει πολύ δυναμική!!ήδη από την αρχή αρχή με την βίαια εισβολή της αστυνομίας μεχρι το τέλος(μόνη εξαίρεση στο τελευταίο επεισόδιο το πρώτο μέρος αρκετά βαρετό ...)κυρίως όσον αφορά τη θέση ,τη στάση,την όοολη συμπεριφορά του νεαρού πρωταγωνιστή(πρώτος ρόλος του 15χρονου αυτού ηθοποιού που αποδεικνύεται πραγματικό αστέρι!ταλέντο!)που σ αφήνει με το στόμα ανοιχτό!!
με την συνεχή εναλλαγή της στάσης του ,της εκφραστικότητας του,των συναισθημάτων του κλπ

Πάρα πάρα πάρα πολυ διδακτική σειρά για όλους μας ΚΑΙ κυρίως για γονείς με παιδιά ,
πως διαπλάθεται ο χαρακτήρας ενός εφήβου,ποιές είναι οι προσλαμβάνουσες του από γονείς ΚΥΡΙΩΣ αλλά φυσικά και απο σχολείο και φίλους και πως αυτές ερμηνευονται στην παιδική του ψυχή..που μπορεί να οδηγήσουν κλπ
Σκηνοθετικά ..είναι σαν να παρακολουθείς ..ζωντανά σαν να είσαι μέρος της ταινίας δεδομένου τα γυρίσματα έγιναν με κινητή κάμερα και κάθε ένα επεισόδιο είναι ένα μονοπλάνο,
σε συνεπαίρνει η ροή ,η συνεχομενη πλοκή,ένας διαρκής αγώνας από μέρους των γονιών για την εξακρίβωση της αλήθειας!!!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μια και μας κλείδωσαν την ίντριγκα για σήμερα :haha: ας μιλήσω λίγο για τις τελευταίες σειρές που παρακολούθησα.

Zero Day με τον υπέροχο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ωραία πλοκή, μόνο 6 επεισόδια με το πρώτο να τα σπάει και μια αναμενόμενη κάθαρση προς το τέλος.

Οutlander η σαιζόν 7β. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου σειρές έτσι κι αλλιώς, είμαι ταγμένη στον Τζέιμι, δεν έχω να πω περισσότερα. Είδα μονορούφι.

White Lotus, δεν τρελλάθηκα, τον πρώτο κύκλο τον είδα με πολλή βαριεστημάρα, ο δεύτερος μου άρεσε, ο τρίτος μου φαίνεται το ίδιο ανούσιος αλλά έπαιξαν λίγα επεισόδια μέχρι στιγμής. Εξαίρεση η παρουσία της Τζένιφερ Κούλιτζ.

Severance, ακούστηκε πολύ, πετάω τη σκούφια μου για τραβηγμένο πρωτότυπο θέμα, ωστόσο δεν με κέρδισε, το βρήκα χλιαρό και ξενέρωτο. Τελείωσα τον πρώτο κύκλο και τον δεύτερο δεν τον ξεκίνησα ποτέ.

Adolesence, μόλις το ξεκίνησα και συμφωνώ ήδη με την @Smaragda53, με καθήλωσε. Θα επανέλθω στο τέλος αλλά προβλέπω κλάμα.

varioAthens

Member
Μια και μας κλείδωσαν την ίντριγκα για σήμερα :haha: ας μιλήσω λίγο για τις τελευταίες σειρές που παρακολούθησα.
Μπραβο Ευα! Σου αξιζει μια επιχορηγηση ή εστω μια τιμητικη πλακετα! :innocent:

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Οutlander η σαιζόν 7β. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου σειρές έτσι κι αλλιώς, είμαι ταγμένη στον Τζέιμι, δεν έχω να πω περισσότερα. Είδα μονορούφι.
Λέει τίποτα; Την είχα αρχίσει παλιά (φθινόπωρο '22), βλέποντας την πρώτη 1,5 σεζόν, αλλά με είχε κουράσει η διαστροφή του Ράνταλ και την άφησα. Αξίζει να την ξανασυνεχίσω; :rolleyes-80:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λέει τίποτα; Την είχα αρχίσει παλιά (φθινόπωρο '22), βλέποντας την πρώτη 1,5 σεζόν, αλλά με είχε κουράσει η διαστροφή του Ράνταλ και την άφησα. Αξίζει να την ξανασυνεχίσω; :rolleyes-80:
'Ολα τα λεφτά ήταν η διαστροφή του! έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά;
Αλλάζει άρδην η θεματολογία, ο κάθε κύκλος ασχολείται με μια άλλη φάση στη ζωή τους. Για μένα είναι τοπ, αλλά γούστα είναι αυτά.

varioAthens

Member
'Ολα τα λεφτά ήταν η διαστροφή του! έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά;
Αλλάζει άρδην η θεματολογία, ο κάθε κύκλος ασχολείται με μια άλλη φάση στη ζωή τους. Για μένα είναι τοπ, αλλά γούστα είναι αυτά.
Και μενα ειναι πολυ αγαπημενη μου σειρα… στο τοπ3 ολων των αγαπημενων μου μπορω να πω… και για το λογο αυτο μου συστησαν Βικινγκς! Εχει δει κανεις;

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Εγώ είδα το Running point κωμωδία με θέμα το NBA με πρωταγωνιστρια τη Κέιτ Χαντσον σε σενάριο Mindy kaling που για μένα είναι εγγύηση. Το είδα με πολύ ενδιαφέρον κ ας μην έχω ιδέα για μπάσκετ κ ειδικά NBA. Κ το ενδιαφέρον είναι ότι δεν είναι γυναικείο σήριαλ, έχει κυρίως άντρες πρωταγωνιστές. Τέλος πάντων δείτε το, δε μπορώ να το εξηγήσω καλά :bleh:

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ είδα το Running point κωμωδία με θέμα το NBA με πρωταγωνιστρια τη Κέιτ Χαντσον σε σενάριο Mindy kaling που για μένα είναι εγγύηση. Το είδα με πολύ ενδιαφέρον κ ας μην έχω ιδέα για μπάσκετ κ ειδικά NBA. Κ το ενδιαφέρον είναι ότι δεν είναι γυναικείο σήριαλ, έχει κυρίως άντρες πρωταγωνιστές. Τέλος πάντων δείτε το, δε μπορώ να το εξηγήσω καλά :bleh:
Ωπα!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Είδα Rivals. Κάτι σαν μίνι σαπουνόπερα 80's με αρκετό χιούμορ όμως. Βρετανική επαρχία, εποχή Θάτσερ, μόδα της εποχής. Οι αντίπαλοι του τίτλου είναι ένας καναλάρχης και ένας πολιτικός που παλεύουν για επιρροή και εξουσία. Πρωταγωνιστεί ο David Tennant.
Το βρήκα εθιστικό, έχει πολλή ενέργεια και άφθονο βρετανικό χιούμορ, ήταν η "ένοχη" απόλαυσή μου. Ετοιμάζεται και δεύτερος κύκλος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.958
Μέλη
39.663
Νεότερο μέλος
IASONAS_KAROUBAS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα