annoula
Member
Ό.τι πιο ωραίο έχω δει τελευταία είναι η σειρά για τον Άγιο Πα"ίσιο. Εκπληκτική από όλες τις απόψεις. Φοβερή δουλειά από τους δημιουργούς και ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο είναι για όσκαρ.
Ελπίζω να μπει στο ερφλιξΑυτο δεν πηγε και πολυ καλα ...
Moonflower Murders (TV Series 2024)7.4 | Crime, Drama, Mystery
Επικό.White Lotus, Εξαίρεση η παρουσία της Τζένιφερ Κούλιτζ.
Μπραβο Ευα! Σου αξιζει μια επιχορηγηση ή εστω μια τιμητικη πλακετα!Μια και μας κλείδωσαν την ίντριγκα για σήμεραας μιλήσω λίγο για τις τελευταίες σειρές που παρακολούθησα.
Λέει τίποτα; Την είχα αρχίσει παλιά (φθινόπωρο '22), βλέποντας την πρώτη 1,5 σεζόν, αλλά με είχε κουράσει η διαστροφή του Ράνταλ και την άφησα. Αξίζει να την ξανασυνεχίσω;Οutlander η σαιζόν 7β. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου σειρές έτσι κι αλλιώς, είμαι ταγμένη στον Τζέιμι, δεν έχω να πω περισσότερα. Είδα μονορούφι.
'Ολα τα λεφτά ήταν η διαστροφή του! έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά;Λέει τίποτα; Την είχα αρχίσει παλιά (φθινόπωρο '22), βλέποντας την πρώτη 1,5 σεζόν, αλλά με είχε κουράσει η διαστροφή του Ράνταλ και την άφησα. Αξίζει να την ξανασυνεχίσω;![]()
Και μενα ειναι πολυ αγαπημενη μου σειρα… στο τοπ3 ολων των αγαπημενων μου μπορω να πω… και για το λογο αυτο μου συστησαν Βικινγκς! Εχει δει κανεις;'Ολα τα λεφτά ήταν η διαστροφή του! έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά;
Αλλάζει άρδην η θεματολογία, ο κάθε κύκλος ασχολείται με μια άλλη φάση στη ζωή τους. Για μένα είναι τοπ, αλλά γούστα είναι αυτά.
Ωπα!Εγώ είδα το Running point κωμωδία με θέμα το NBA με πρωταγωνιστρια τη Κέιτ Χαντσον σε σενάριο Mindy kaling που για μένα είναι εγγύηση. Το είδα με πολύ ενδιαφέρον κ ας μην έχω ιδέα για μπάσκετ κ ειδικά NBA. Κ το ενδιαφέρον είναι ότι δεν είναι γυναικείο σήριαλ, έχει κυρίως άντρες πρωταγωνιστές. Τέλος πάντων δείτε το, δε μπορώ να το εξηγήσω καλά![]()