• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλώς σας βρήκα!

thodoros

New Member
καλως σας βρηκα λοιπόν και είμαι ο Θόδωρος!!!

σας βρήκα ψάχνοντας να βρω πληροφορίες για την κίνα και επεσα πανω στο πολυ ενδιαφέρων θέμα του GKCAPO.
στο θέμα μου τώρα .
θέλω να συνεργαστώ με κάποια εργοστάσια στην κίνα για μια επιχείρηση που θέλω να ανοίξω ψάχνοντας να βρω Info η έπεφτα στο κενό η όλα αυτά που έβλεπα με μπέρδευαν πάρα πολύ!
έτσι έχω ψιλό αποφασίσει να κάνω ένα ταξίδι προς τα εκεί μόνος μου .
μην ξέροντας που να βαδίσω ώστε να βγάλω όλες της αμφιβολίες για την μην πραγματοποίηση του ταξιδιού έπεσα όπως είπα εδώ.
η ερωτησης πάρα πολλές και δεν ξέρω άπω που να ξεκινήσω.
υπάρχει κάποια έκθεση σε καποια πόλη που να έχει όλα τα εργοστάσια για να μπορώ να τα δω?
η αγορές πως γίνονται?
πια εποχή είναι η καταληλη για να κάνω το ταξίδι?
ταξιδιωτικά γραφεία η να το οργανώσω μονός μου?
και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες στην παρέα μας!δεν έχω απαντήσεις στα ερωτήματα σου,δεν έχω ιδέα από Κίνα:rolleyes:,αν θέλεις κάνε σχετική ερώτηση στην αναζήτηση πληροφοριών....
καλά ταξίδια να έχεις!

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
το καλλίτερο είναι να απευθυνθείς στην πρεσβεία εδώ γιατί στο εμπορικό τους τμήμα υπάρχει κατάλογος με τις εκθέσεις που γίνονται.Διαλέγεις πχ έκθεση στη Σαγκάη κλείνεις αεροπορικά και ξενοδοχείο μέσω internet,με απαραίτητη προυπόθεση να μιλας καλά αγγλικά.Επειδή είναι αχανής χώρα μόνο έτσι πιστεύω μπορείς να ξεκινήσεις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα