• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλώς σας βρήκα και εγώ με την αγάπη μου προς ταξίδια

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Λοιπόν......

ελπίζω να τα λέμε καλά εδώ και να μαθαίνουμε ένας από τον άλλον......Το πάθος μου για ταξίδια δεν περιγράφεται, όπως και όλλων εσάς υποθέτω, οπότε ας μην λέμε πολύ μπλα μπλα για αυτό. Οι σχετικές εμπειρίες μου είναι ταπεινές, αλλά ελπίζω να αυξάνονται όσο παιρνάει ο χρόνος :D δλδ...να είμαστε καλά και με λεφτά, ιδεές και όρεξη δεν μας λειπούν :haha:

Έχω πάει (με την σειρά) Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βιέννη, Γκρατς, Ζάγκρεμπ, σχεδόν όλη Δαλματική ακτή και αρκετά από τα νησιά της Κροατίας, όλη την Ίστρια, σχεδόν όλο το Μαυροβούνιο,Βοσνία, Οχρίντα, Σκόπια, Μπαρί (Ιταλίας), Αμάλφι, Ποζιτάνο, Σορρέντο,Νησι Καπρί Πομπηία (δεν ξέρω πως γράφεται), Ρώμη. Πολλά μέρη της Ελλάδας και εννοείται της Σερβίας από όπου κατάγωμαι, και την έχω διασχήσει :p. Το άλλο μήνα πάμε Βασιλεία-Στρασβούργο-ΜπαντενΜπαντεν.

Αν έχετε ερωτήσεις της οποίες μπορώ να απαντήσω, ρωτήστε με :cool: θα χαρώ να πω τις γνώμες μου.....

Όταν ταξιδεύουμε συγκετρονόμαστε (ο σύζυγος και εγώ) στον κόσμο, στους κατοίκους της περιοχής, προσπαθούμε να καταλάβουμε όσο μπορούμε πως ζούνε, τι κάνουν, αντιδράσεις και συνήθειές τους, γενικά ζωές τους και μάλλον καλό είναι που είμαστε από δύο σχετικά διαφορετικές κουλτούρες, από δύο χώρες, όποτε τα παρατηρούμε και με διαφορετικά μάτια και συγκρήνουμε με τα "δικά μας".... κάτι το οποίο μπορεί να έχει ενδιαφέρον για σας, επειδή καποία πραγματα όλοι έχουμε μάθει άλλιως, τίποτα δεν είναι ασπρό-μαυρό, και το πιο βασικό που πιστεύω είναι ότι για να σου αρέσει ένα μέρος δεν πρέπει να έχεις προκαταλήψεις και πρέπει να το ζείς ετσί όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι.....και από αυτό θα μάθεις πόλλα κιόλας (λίγη φιλοσοφία δεν πειράζει, έτσι δεν είναι;:bleh:).

Εδώ θα τελείωσω, και να ζητήσω συγγνώμη για ορθωγραφικά λάθη που θα κάνω, δεν είμαι αγράμματη, απλά μαθαίνω ακόμα!

:clap: Φιλία και χαιρετίσματα :clap:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
:welcome2:
περιμενουμε να μας αφηγηθεις εμπειριες...
Καλα ταξιδια:D

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
να είσαι καλά, το ίδιο σου ευχομαι ....καλά ταξίδια!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες Ιβανα.
Ωραιο νικνειμ
Καλα ταξιδια να εχεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
δεν πειράζει

ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα...να είστε καλά!!!!

και για το όνομα:p

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Dobro dosla Ivana, bas nam je drago (posebno mi je drago) da si sa nama na forumu! Lepo se provedi! Pretpostavljam da znas srpski ;)

Καλωσόρισες Ιβάνα, χαιρόμαστε πολύ (ειδικά εγώ χαχα) που είσαι μαζί μας στο φόρουμ! Να περνάς καλά! Υποθέτω ότι γνωρίζεις σερβικά ;)

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
bolje vas nasla!!! :) pa naravno da znam :bleh: ovde sam godinu i po samo :)))))))

ευχαριστώ πολύ Earth....:p

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
bolje vas nasla!!! :) pa naravno da znam :bleh: ovde sam godinu i po samo :)))))))

ευχαριστώ πολύ Earth....:p

Για 1,5 χρόνο που είσαι εδώ πολύ καλά τα μιλάς τα ελληνικά, μπράβο!
Ξέρω κι εγώ κάτι λίγες λέξεις στα σέρβικα αλλά οι περισσότερες είναι κακές οπότε δε στις λέω:haha:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
pa naravno da znam :bleh: ovde sam godinu i po samo :)
U ovom slucaju, svaka ti cast, tvoj grcki je neverovatno dobar! Po mom misljenju, izabrala si da zivis u najlepsem gradu Grcke :D

Σε αυτή την περίπτωση, συγχαρητήρια, τα ελληνικά σου είναι απίστευτα καλά! Κατά την άποχή μου, διάλεξες να ζήσεις και στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας :D

(Πρέπει να τα μεταφράζω όλα, γιατί το σωστό είναι να καταλαβαίνουν και τα άλλα μέλη του φόρουμ τι λέμε ;))

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα