• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλώς σας βρήκα και εγώ με την αγάπη μου προς ταξίδια

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλώς μας ήρθες Ivana!! Καλά και όμορφα ταξίδια σου εύχομαι...
Εγώ πάλι ξέρω κάποιες λίγες σέρβικες λέξεις, αλλά είναι αγαπησιάρικες, οπότε ούτε εγώ τις λέω εδώ. :bleh:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
α, οκ....συγγνώμη παιδιά....θα τα μεταφράζω :p

ευχαριστώ για καλά σας λόγια, η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ η γλώσσα,την έμαθα μόνη μου, τώρα θα πάω και στο Αριστοτέλειο στο σχολείο να με μάθουν τους κάνονες :D.... επίσης άλλη αλήθεια είναι ότι έχω επαφή εδώ και 4 χρόνια από τότε που έρχομαι τακτικά Ελλάδα....

Ναι πράγματι είναι ωραία θεσσαλονίκη, αλλά ο Βόλος έχει μία θέση στην καρδιά μου ;)

Earth μην βρίζεις έδω να μην παραβιάσεις τους κανόνες. ξέρω εγώ τι θα ξέρεις :D
αν θα θες παραπάνω....πάρε με...κάνω μαθήματα (διαφημηση επιτρέπεται;:rolleyes:):haha:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Καλώς μας ήρθες Ivana!! Καλά και όμορφα ταξίδια σου εύχομαι...
Εγώ πάλι ξέρω κάποιες λίγες σέρβικες λέξεις, αλλά είναι αγαπησιάρικες, οπότε ούτε εγώ τις λέω εδώ. :bleh:
εεεε, αυτά μην τα ντρέπεσαι :p

ευχαριστώ πάντως, να είστε όλοι καλά

getxowoman

Member
Καλως ηρθες!!!

Απορια πως τα εμαθες μονη σου τα ελληνικα και μαλιστα τοσο καλα;
Βασικα με ενδιαφερει πως εμαθες να γραφεις τοσο καλα.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
έχω φοτωγραφική μνήμη, και άρχισα να ξανασπουδάζω πέρυσι (στα γεράματα χαχαχχαα:D ) επειδή εκείνο από πάνω πάει....και διαβάζοντας και κάνοντας εδώ έφθασα....όμως λάθη κάνω..

Borealis

Member
Καλώς ήρθες Ivana στη παρέα μας!
Zdravo Ivana, nadam se da naucim srpski tako kao ti pricas (napisas) grcki!

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Kαλως ορισες Ivana! Γραφεις εξαιρετικα καλα ελληνικα! Συγχαρητηρια!
Μην πολυβασιζεσαι ομως και στη δικια μας ορθογραφια γιατι και εμεις κανουμε αρκετα συχνα λαθη.
Θα χαρουμε αν καποτε μας αναφερεις ποια απο τα μερη σου θεωρεις οτι θα επρεπε καποιος οπωσδηποτε να τα επισκεφθει.
Borealis με ενα πολυ ομορφο τραγουδι υποδεχθηκες την κοπελα!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: Ivana, στην παρέα μας !
Μας εντυπωσίασες με την ευχέρειά σου στα Ελληνικά ! Με χαρά θα σε ακολουθήσουμε στις αφηγήσεις σου :D

tou dromou

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλως ηρθες,καλα τα λες,περιμενουμε κρυμενα "διαμαντκια' της χωρας σου

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
παιδιά τι να πω; ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας...μόνο μην την βάλω την μίτη μου ψηλά :roll: :D:bleh::haha:

θα χάρω και εγώ να σας παρουσιάσω την πατρίδα μου...μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προορισμός του κόσμου, αλλά κάποια μαργαρητάρια έχει ;)

ευχαριστώ πάρα πολύ για το ωραίο τράγουδι....ανήκει στην μπάντα στήν οποία άρχισε και εγραφέ μουσική και κείμενα ο Μπρέγκοβιτς....λέγεται Μπιγιέλο Ντούγμε που θα πει άσπρο κουμπι. Έκαιγε την ροκ σκηνή της Γιουγοσλαβίας για περίπου 20 χρόνια...τα χαλάσανε στην αρχή της δεκαετίας του 90. Το 2005 κάνανε τρείς συναυλίες στο Ζαγκρεμπ, Σαραϊεβο και Βελιγράδι. Ημουνα και έγω τυχερή να παρευρητώ άμεσα στους 200 000 στο ιπποδρόμιο του Βελιγραδίου και ήταν μαγικά!!!! Αν σας ενδιαφέρει πατήστε στο youtube να δείτε την ατμόσφαιρα. Άλλωστε τα τραγούδια που "έδωσε" ο Μπρέγοβιτς στην Πρωτοψάλτη είναι όλα του Μπιγιελο ντουγκμε....και το ωραίο της Αλεξίου "Θεός αν είναι" συμπεριλαμβάνεται από δύο τραγούδιά τους, σχετικά με παρόμοιο κείμενο.

Αν θέλετε την μετάφραση..εδώ είμαι... οπώς και καμία βοήθεια με την γλώσσα...

ευχαριστώ ξανά, σημαίνει πόλλα!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το 2005 κάνανε τρείς συναυλίες στο Ζαγκρεμπ, Σαραϊεβο και Βελιγράδι. Ημουνα και έγω τυχερή να παρευρητώ άμεσα στους 200 000 στο ιπποδρόμιο του Βελιγραδίου και ήταν μαγικά!!!! Αν σας ενδιαφέρει πατήστε στο youtube να δείτε την ατμόσφαιρα. !
Αυτό λες Ivana ? Eίναι υπέροχο !:)

Borealis

Member
Σε ευχαριστούμε Ιβάνα, αφού προσφέρθηκες να βοηθήσεις στη μετάφραση, πρέπει να σου πω ότι ποτέ δεν έμαθα ποιο λουλούδι είναι το Lipe.
Pandora είσαι φοβερή τι να πώ!
Το παρακάτω αφιερωμένο στην Έρση που της άρεσαν τα τραγούδια των Μπέλο Ντούγκμε!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα