• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλως σας βρηκα

kathrin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα μου ντε
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
καποτε νομιζα οτι ημουν μονη σε μια χωρα που ονομαζεται ελλαδα οπου ολοι οι κατοικοι της επεμεναν οτι ειναι η πιο ομορφη χωρα του κοσμου και οταν ηθελα να ουρλιαξω υπαρχουν τοσα ομορφα και ιδιαιτερα μερη εκει εξω κανενας δεν με ακουγε.
χαιρομαι που τελικα υπαρχουν φορουμ σαν και αυτο που μπορεις να μ ι λ η σ ε ι ς και οι εμπειριες σου να γινονται χρησιμες πληροφοριες προς αλλους.
καλως σας βρηκα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
:welcome2: Κατερίνα. Αν έχεις κάποια ενφιαφέρουσα εμπειρία από τα ταξίδια σου να τη μοιραστείς μαζί μας θα χαρούμε ιδιαίτερα.:D

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Καλώς ήρθες kathrin και καλό ταξίδι σου εύχομαι !! :welcome:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες Κατερίνα,καλό καλοκαίρι και καλά ταξίδια να έχεις!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Κατερινα :)
Ψαχνεσαι για Ταυλανδη κι εσυ ε? Για ποτε με το καλο?

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
μπον αριβέ κατρίν. Εύχομαι πολλά και καλά ταξίδια

varioAthens

Member
Ε ναι λοιπόν, κι εμείς εδώ το ίδιο "ουρλιάζουμε"... κούκλα η Ελλάδα, αλλά και εκτός αυτής υπάρχουν ένα σωρό ομορφιές!
Καλωσόρισες kathrin!!! :)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αλλη μια αφιξη της αυτης νοοτροπιας. Πολυ χαιρομαι! Καλα ταξιδια να εχεις καλα να περασεις στηνΤαυλανδη! υπαρχει εδω μεσα μια ολοκληρη γλυκεια συμμορια Ταυλανδοπληκτων οι οποιοι θα σε καθοδηγησουν σε οτι απορια εχεις.

kathrin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα μου ντε
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
:welcome2: Κατερίνα. Αν έχεις κάποια ενφιαφέρουσα εμπειρία από τα ταξίδια σου να τη μοιραστείς μαζί μας θα χαρούμε ιδιαίτερα.:D

δυστυχως για μενα που ειμαι καινουρια εδω μεσα αλλα ευτυχως που υπαρχει και αλλος κοσμος με την ιδια τρελα, η ιστορια που ηθελα τοσο πολυ να γραψω, με εχει προλαβει αλλος. αλλα το αξιοσιμιοτο ειναι οτι διαβαζω και βρισκω τα ιδια τα λογια τα δικα μου!!!
ευχαριστω για το καλοσορισμα :)

kathrin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα μου ντε
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
Καλως ηρθες Κατερινα :)
Ψαχνεσαι για Ταυλανδη κι εσυ ε? Για ποτε με το καλο?

ευχαριστω ευχαριστω για τα καλοσορισματα:D
ελαφρως καθυστερημενη η απαντηση μου αλλα ασοψετε που ηταν λιγο στον αερα το ταξιδι μου και ημουν... :shock::mad::roll:
τωρα με μεγαλη μου χαρα μπορω να σου απαντησω... ναι παω ταυλανδη 14 με 26 αυγουστου :):clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλο ταξιδι τοτε και σε ενα μηνα σε ακολουθω κι εγω :clap: για δευτερη φορα στην Ταυλανδη! Κατα που θα πας?

kathrin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα μου ντε
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
τουρ στη βορεια ταυλανδη, 2 μερες μπανκοκ και πουκετ.
σου αρεσε τοσο πολυ που ξαναπας?? ξερω φυσικα την απαντηση αλλα θελω να το ακουσω .......
μια οι βροχες αυτης της περιοδου εκει, μια η ολη αναταραχη με τη γριπη και κατι βλακειες απο το τουριστικο με εχουν αγχωσει λιγουλακι......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom