meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Τωρα αν εγω πω Τζαμαικα,θα με περασετε για "κολλημενη"??
Η συμπεριφορά των ανθρώπων???!!! Μήπως δεν ήταν κρητικοί? (δουλεύουν πολλοί αλλοδαποί εκεί) Γιατί σε όλη την Ελλάδα (και την έχω γυρίσει αρκετά) δεν έχω γνωρίσει πιο εγκάρδιους, πιο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ πιο ευαίσθητους ανθρώπους από τους Κρητικούς. Οσο για τον τόπο, εκτός από τις πανέμορφες παραλίες της - πήγες στο Ελαφονήσι?- έχεις ανέβει στα υπέροχα βουνά της? έχεις μυρίσει το θυμάρι, το φασκόμηλο, τη ρίγανη, έχεις αγνατέψει το απέραντο γαλάζιο έχεις δει τις χιλιάδες χρωματιστές σφάκες (πυκροδάφνες) έχεις πραγματικά γνωρίσει την Κρήτη? Μάλλον πρέπει να ξαναπάς (οχι ΔΕΝ είμαι απο την Κρήτη).ναι σκιουρε εχω διαβασει την ιστορια!!!!!τελειαα!!
dik-7 ..χμμ ειχα παει κρητη για δυο εβδομαδες και για να σου πω την αληθ δεν τρελαθηκα...ναι το ξερω οτι μπορει να ειμαι η μοναδικη στον πλανητη που να εχω αυτη την αποψη αλλα νομιζω οτι ειναι υπερεκτιμημενη..εχει φανταστικα μερη μοναδικα, τα χανια υπεροχα, αλλ ααπο εκει και περα η συμπεριφορα των ανθρωπων ,το υπερτουριστικοτατοοοο κλιμα , η υπερεκμεταλευση της ξεκαρφωτης παραλιας που δεν σου προσφερει τιποτα...ε ολα αυτα μου δημιουργησαν μια αρνητικοτητα,θα ξανα πηγαινα κρητη...σε 20 χρονια ομως!!!ισως σε ολο αυτο να φταιει που τα μυαλα μου ηταν φουσκωμενα πριν παω για το τι εστι κρητη(το καλυτερο μερος του πλανητη κτλ κτλ)..τελος παντων..
αχινακι νομιζω οτι με βοηθησες αρκετα στο να κλεινω περισσοτερο μεχρι στιγμης προς ισπανια παρα κουβα.....!!!!
Ο.κ dik-7 και εγω γιορταζω τη παραμονη των Χριστουγεννων,( αντε να φρεσκαρουμε και λιγο τα θρησκευτικα μας) βλεπω καλαθακια με λουλουδια να πηγαινουν....περα...δωθε......Αν και γιορτάζω τα Χριστούγεννα λουλούδια δέχομαι όλο τον χρόνο .
Ποιά υπέροχα βουνά της? Συγκρίνονται με τον Όλυμπο, το Πήλιο, την Πίνδο, ή τη Ροδόπη? Ξεραίλα και αγκωνάρια. Θυμάρι και ρίγανη έχει σε όλη την Ελλάδα. Να μην απαριθμήσουμε τα νησιά που μοσχοβολάνε.Οσο για τον τόπο, εκτός από τις πανέμορφες παραλίες της - πήγες στο Ελαφονήσι?- έχεις ανέβει στα υπέροχα βουνά της? έχεις μυρίσει το θυμάρι, το φασκόμηλο, τη ρίγανη, έχεις αγνατέψει το απέραντο γαλάζιο έχεις δει τις χιλιάδες χρωματιστές σφάκες (πυκροδάφνες) έχεις πραγματικά γνωρίσει την Κρήτη?
πες τα!!!Ποιά υπέροχα βουνά της? Συγκρίνονται με τον Όλυμπο, το Πήλιο, την Πίνδο, ή τη Ροδόπη? Ξεραίλα και αγκωνάρια. Θυμάρι και ρίγανη έχει σε όλη την Ελλάδα. Να μην απαριθμήσουμε τα νησιά που μοσχοβολάνε.
Και εντάξει έχει ωραίες παραλίες, αλλά υπέροχες παραλίες έχει και η Μύκονος, η Σκιάθος, η Χαλκιδική, τα Ιόνια και η Πελοπόννησος. Έχεις δει τη Βοιδοκοιλιά στη Μεσσηνία? ή το Ποσείδι στην Κασσάνδρα? μήπως τις παραλίες του Πηλίου?
Φίλη renata τα είπες όλα.[FONT=Tahoma, sans-serif]Βουνά της κρήτης .
[FONT=Tahoma, sans-serif]Ειναι γυμνά παγωμένα αφιλόξενα,στεγνά,άγονα και ασπριδερά...
δαγκωτο Καραιβικη...δεν εχω παει προς Ασια (ακομα) ουτε Ειρηνικο (προς το παρον)Απο το που να παει το καλοκαιρι η ΚΙΚΑ θα το γυρισουμε στο αν εχει καλυτερο θυμαρι η Κρητη ή η ηπειρωτικη Ελλαδα?
Μα τα χιλια ραστα!!Η Τζαμαικα εχει καλυτερο θυμαρι -meli κι αλλη κολλημενη! - αλλα για Αυγουστο που θελεις ΚΙΚΑ , αν προκειται για καραιβικη διαλεξε κατι εκτος της ζωνης των τυφωνων.
Αν εχεις καταληξει για Βαρκελωνη και περιχωρα , παλι καλα να περασεις. Οι Βαρκελωνοπληκτοι του φορουμ θα σε βοηθησουν ευχαριστως!