marydim
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μεσόγειος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
εχεις δικιο σε αυτο ισως η ελλαδα να ειναι και απο τα ομορφοτερα μερη ,απλα εμενα αυτο που μ αρεσει σε ενα ταξιδι ειναι το διαφορετικο,να δω αλλες εικονες,αλλους ανθρωπους ... να ειναι ολα καινουρια στα ματια μου!!για εμένα πάντως οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί είναι εντός ελλάδος , με διαφορά. στα άλλα μέρη μπορεί να πας και εκτός καλοκαιριού και πάλι καλοκαίρι να βρεις.
Ποτε γιορταζεις να σου στειλουμε λουλουδια??? βλεπω εισαι παιδακι με σωστη σκεψη, και ορθη κριση........αν περασεις απο Ρεθυμνο κερναω τσικουδια......Όπου και αν έχω ταξιδέψει καλοκαίρι έχω περάσει μια χαρά, αλλά για μένα ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός είναι η Ελλάδα μας. Με διαφορά στήθους δε θα ξεχώριζα την Κρήτη.
Ο αποκλεισμος του καφε θα ισχυει μεχρι το καλοκαιρι ???
Σ' ευχαριστώ Κίκα!merydin τωρα καταλαβα αυτο με τα μηνυματα,εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο και τελικα μου εβγαλε σημειωση οτι εχω 13 μηνυματα...ααααα!!! ε παμε στα 14 τωρα χαχαχ!!λιγη υπομμονη!!θα σου πω οτι θελεις απο πληροφοριες και γενικα τι να αποφυγεις και τι να μη χασεις με τιποτα!!!!
Αν και γιορτάζω τα Χριστούγεννα λουλούδια δέχομαι όλο τον χρόνο .Ποτε γιορταζεις να σου στειλουμε λουλουδια??? βλεπω εισαι παιδακι με σωστη σκεψη, και ορθη κριση........αν περασεις απο Ρεθυμνο κερναω τσικουδια......
Ο αποκλεισμος του καφε θα ισχυει μεχρι το καλοκαιρι ???
Φυσικά είχα έρθει και στο Ρέθυμνο το οποίο είναι πανέμορφη πόλη, εξίσου ωραία με αυτή των Χανίων.
Τι να πρωτοθυμηθώ το υπέροχο τοπίο της Μόνης Πρέβελης, τη λίμνη Κουρνα, το Μπαλί, το Φραγκοκάστελο, τη νήσο Χρυσή κ.α., την φιλοξενία των Κρητικών, το πεντανόστιμο φαγητό, όπου και να έφαγα!!!
Απορώ που η φίλη λέει ότι δεν είχε περάσει καλά στην Κρήτη.
Όσο για τη συζήτηση επιμένω το καλύτερο μέρος είναι η Ελλάδα και τα υπέροχα νησιά της. Φυσικά κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να αισχροκερδίσουν εις βάρος των τουριστών, αλλά με λίγο ψάξιμο, βρίσκεις ευκαιρίες.