• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλοκαιρι 2009!!!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
για μενα θα ειναι το 4ο σερι καλοκαιρι που διακοπες πολυημερες το καλοκαιρι θα παω εκτος Ελλαδος...
κ δεν πιστευω να αλλαξει αυτο παρα οταν τα μεγαλα ταξιδια θα με κουραζουν λογω...ηλικιας
(αν κ τοτε με βλεπω παλι για καμια Σαρδηνια...λεμε τωρα)
Να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να κάνουμε πολυήμερες διακοπές- ταξίδια εκτός Ελλάδας γιατί όπως δείχνουν τα στατιστικά δεν είναι και πολλοί αυτοί που έχουν τέτοια δυνατότητα!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
καλα εννοειται αυτο...
καλα να ειμαστε κ ας πηγαινουμε κ ως την Περαια που λεει ο λογος

KIKA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ,καλη διαθεση να εχουμε να ειμαστε καλα και ολος ο κοσμος ειναι εκει εξω και μας περιμενει!!(τι ποιητικο!!)
και για να επανελθω στο αρχικο μου ερωτημα...αποφασισα λοιπον βαρκελωνη!!(ειλικρινα με βοηθησατε απιστευτα με τις αποψεις σας αλλα και τις ιστοριουλες(τελειιιιες) που διαβασα!σκεφτομαι να το συνδιασω με μαγιορκα...ασχετο???τι λετε???η μηπως ολες τις μερες μου να μεινω βαρκελωνη καλυτερα?(καμια 10-12 μερες...θα τον πεισω το συζηγο ...χαχα)και κατι τελευταιο(τελευταιο που λει ο λογος..) σε ποιο μερος να κλεισω hotel στη βαρκελωνη?με ενδιαφερει να ειναι κεντρικα και γενικα ευκολη μετακινηση σε αλλους προορισμους(συκοινωνια)..ε αυτα...ζηταω πολλα?!! :)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
κικα ,αυτο που θα χρησιμοποιησεις περισσοτερο στην βαρκελωνη ειναι το μετρο,ειναι πανευκολο κ σε παει παντου.οποτε δεν ειναι αναγκη να μεινεις κ πανω στην catalunya για παραδειγμα. εγω θα σε συμβουλευα να ψαξεις να βρεις το ξενοδοχειο που σου αρεσει 'η αν εχει καποα προσφορα(δες πχ το silken diagonal ειχε εξαιρετικες τιμες για τον ιουλιο) και απο εκει κ περα θα σε ενημερωσουμε κ εμεις για ποιο ειναι καλυτερο.εγω εμενα στην parallel (τρεις στασεις με το μετρο απο την catalunya)πολυ κοντα δλδ.

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
KIKA,καλά να περάσεις! Πως θα σου φαινόταν να πάτε οδικώς (από Ανκώνα ή Βενετία ας πούμε?) Μέρες έχετε, και θα σας έρθει πιό φτηνά αν νοικιάσετε αυτοκίνητο για 8 μέρες... Θα περάσετε από Βόρεια Ιταλία, Μονακό, Κυανή Ακτή, Μασσαλία...

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Έχει πάει κανείς σας Porto Vecchio στην Κορσική? ή τουλάχιστον γνωρίζει κάτι? έχω δει φωτογραφίες και είναι πολύ ωραία. Αρχικά πως πάει κάποιος εκεί? από τιμές τι παίζει?

KIKA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
κικα ,αυτο που θα χρησιμοποιησεις περισσοτερο στην βαρκελωνη ειναι το μετρο,ειναι πανευκολο κ σε παει παντου.οποτε δεν ειναι αναγκη να μεινεις κ πανω στην catalunya για παραδειγμα. εγω θα σε συμβουλευα να ψαξεις να βρεις το ξενοδοχειο που σου αρεσει 'η αν εχει καποα προσφορα(δες πχ το silken diagonal ειχε εξαιρετικες τιμες για τον ιουλιο) και απο εκει κ περα θα σε ενημερωσουμε κ εμεις για ποιο ειναι καλυτερο.εγω εμενα στην parallel (τρεις στασεις με το μετρο απο την catalunya)πολυ κοντα δλδ.
AX Ευχαριστω πολυ σκιουρινα!!!θα κοιταξω για το σιλκεν και ντιαγοναλ που ειπες,δηλαδη το κεντρικοτερο σημειο ειναι η catalunya ..αρα θα ψαξω με βαση αυτο...
το ξενοδοχειο parallel καλο?

KIKA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
KIKA,καλά να περάσεις! Πως θα σου φαινόταν να πάτε οδικώς (από Ανκώνα ή Βενετία ας πούμε?) Μέρες έχετε, και θα σας έρθει πιό φτηνά αν νοικιάσετε αυτοκίνητο για 8 μέρες... Θα περάσετε από Βόρεια Ιταλία, Μονακό, Κυανή Ακτή, Μασσαλία...
παρα πολυ καλη ιδεα αυτη!γενικα το "οδικως" το φλερταρουμε αρκετο καιρο με τον αντρα μου αλλα ποτε δεν παιρνουμε την αποφαση....δεν το βλεπω για φετος αλλα σιγουρα καποια στιγμη ΠΡΕΠΕΙ να το κανουμε!!!!:D

KIKA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
...χαχχα ναι ειμαι ποντια!!!σκιοθρινα νομιζα οτι το σιλκεν ντιαγοναλ ειναι δυο ξενοδοχεια....ουδεν σχολιον!!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
kika ναι το πιο κεντρικο σημειο ειναι η catalunya.θα σε συμβουλευα να παρεις εναν χαρτη για να δεις λιγο τις περιοχες.μπες κ δες λιγο εδω κ τις στασεις του μετρο Barcelona Metro Map
επισης αν μπεις στο booking και σαρεσει ενα ξενοδοχειο μπορεις να το δεις που ειναι στον χαρτη.το ξενοδοχειο που εμενα ηταν το apsis milenni στην avigunda parallel. το silken diagonal βρισκεται στο τελος της avinguda diagonal.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
το τελευταιο στο αναφερω γιατι φιλος εκλεισε τον ιουλιο 2δικλινο με 60ευρω κ πρωινο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα