giota1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αλασκα και σκανδιναβια
Θα πρότεινα Καστοριά!
συμφωνω!!!! αχ! καστορια, πανεμορφη....
Θα πρότεινα Καστοριά!
Εφοσον θα πας για τρεις διανυκτερευσεις θα σου προτεινα να πας ορεινη Ναυπακτια μεσω Λειβαδιας. Να σηκωθεις πολυ πρωι, εφοσον ειναι εφικτο, ετσι ωστε να τα προλαβεις ολα: να επισκεφθεις το Μοναστηρι του Οσιου Λουκα με τα υπεροχα και μοναδικα ψηφιδωτα του: Ιερά Μονή Οσίου Λουκάη εκδρομη θα ειναι 3-4 ημερες, αναχωρηση σαββατο μεσημερακι απο αθηνα,
επιστροφη τριτη βραδυ
Kατα προτίμηση Μονοδενδρι......καταπληκτικο μερος....φωτογραφιες θα βαλω οσονούπωΓια τον ίδιο λόγο προτείνω Ζαγοροχώρια... Είναι και low season, και είναι και εκπληκτικά...
Φαίνεσαι παιδακι με ορθη σκεψη και σωστο γουστο !!!Όπου και να πας θα είναι πολύ όμορφα. Εγώ έχω προγραμματίσει για Κρήτη και πιο συγκεκριμένα Ρέθυμνο.
Εγω το περασμενο ΠΣΚ πηγα Ελατη/Μετσοβο. Παρασκευη δ/ση στην Ελατη. Σαββατο πρωι ξεκινημα για τα χωρια του Ασπροποταμου (Αχελωου) και επισκεψη στου Καλαρυτες μεσω της κορυφης Μπαρος υψομ. 1980 μ. (ορος Λακμος/Περιστερι).Φαίνεσαι παιδακι με ορθη σκεψη και σωστο γουστο !!!
Vitouli καπου εκει τριγύριζα και εγω τις ιδιες μερες.....και συμφωνω οτι τα τοπια ειναι μοναδικα...για να μη σε δω μαλλον αλλαξες look.....υπηρχε περιπτωση να μη σε αναγνωρισω ?????και γω πριν 2 βδομάδες πήγα 3ημερο ελατη-περτουλι-νεραιδοχωρι-τρικαλα για ένα γαμο.τα τοπία τρομερα!!!
να περασετε μια βολτα και απο το ξυλινο χωριο για καφεδακι οσοι βρεθειτε προς τα κειVitouli καπου εκει τριγύριζα και εγω τις ιδιες μερες.....και συμφωνω οτι τα τοπια ειναι μοναδικα...για να μη σε δω μαλλον αλλαξες look.....υπηρχε περιπτωση να μη σε αναγνωρισω ?????