sezar7
Member
θέλω να ενοικιάσω αυτοκίνητο στην βαρκελώνη το μονο που βρίσκω να με καλύπτει με- skyscanner -είναι αυτή η εταιρία Car Hire Affiliate Program and White Label Booking Engineγνωρίζει κάποιος αν είναι αξιόπιστη?
δοκιμασε και το Aeroreservas.es - Online reservations for your vacations μπορεις να γυρισεις την γλωσσαθέλω να ενοικιάσω αυτοκίνητο στην βαρκελώνη το μονο που βρίσκω να με καλύπτει με- skyscanner -είναι αυτή η εταιρία Car Hire Affiliate Program and White Label Booking Engineγνωρίζει κάποιος αν είναι αξιόπιστη?
νοικιασα και εγω αυτοκινητο γερμανια τσεχια τα χριστουγεννα.την ιδια απορια ειχα και εγω.η λογικη απλη.τα θεωρουν τα πιο καραμπαν για κλεξιμο.ειναι τα πιο καβαντζα αυτοκινητα σε αυτες τις χωρες.και εχουν και την μεγαλυτερη ζητηση.και κατι ακομα σχετικο ασχετο.ηθελα να νοικιασω για ροδο αυτοκινητο για 4 μερες αγ.πνευματος.εψαξα πανω απο 10 σαιτ και εταιριες.οι περρισοτερες ελληνικες.ολες εχουν τιμες απο 138 μεχρι 180.για ιδια κατηγορια αυτοκινητων και ιδια στανταρ μιλαμε τωρα.τελικα βρηκα με 105 απο ενα ιρλανδικο σαιτ.συμπερασμα???τον ελληνα οσο και να τον μαμησεις μυαλο δεν βαζει.πιο σκατο φαρα σε τετοια θεματα δεν υπαρχει.καλα να παθουμε παιδια.ας το απολαυσουμε τουλαχιστον...συγγνωμη για τον εκνευρισμο μου αλλα δεν αντεχω να βλεπω να μας τον φορανε καθε μερα ετσι στεγνα.λιγο τσιπα δεν υπαρχει???