• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανία Ιταλία ειμαι σε διλημμα να παω ΡΩΜΗ η ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απαντηστε βρε στο ΔΙΛΗΜΜΑ του ανθρωπου.
Πρωτα πρωτα αφου μετρας αντιστροφα για Ρωμη ,γιατι μας βαζεις διλημμα?
Κατα δευτερον να πας Ρωμη..ελεος δεν τιθεται συγκριση με την ΦΡΑΝΦΟΥΡΤΗ

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Νομίζω ότι οι αμφιβολίες σου σχετικά με το προορισμό, έχουν να κάνουν μάλλον με τη τιμή του εισιτηρίου παρά με τον προορισμό αυτό καθ'αυτό, γιατί συγκρίσεις δυστυχώς δεν γίνονται. Η μάχη είναι άνιση υπέρ της Ρώμης και το γνωρίζεις ήδη

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
...................................

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
για εξηγησε μας την αιτία του διλλήματος, είναι καποια προσφορά σε εισητίρια ή ξενοδοχείο ή απλα αποθημένο. Σαφως τα πράγματα κλείνουν υπερ Ρωμης αλλά προσωπικά στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θα πήγαινα μια Φρανκφούρτη που δεν έχω πάει..

piccolo_mondo

Member
+1 για Ρωμη και απο εμενα..

Επισης αν μπορεις διορθωσε τον τιτλο σου, νομιζω το σωστο ειναι "διλημμα", δεν ειμαι σιγουρη, παντως σιγουρα το "δυλλημμα" ειναι λαθος.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλά εσύ προχθές δεν πανηγύριζες:bleh:για το φτηνό εισιτήριο της ryanair για Ρώμη;;
τι σ έπιασε τώρα;
βέβαια αν έχεις πάει πολλές φορές Ρώμη και καμία στη Φρανκφούρτη και βρήκες προσφορά και για κεί τι να πω...δεν έχω πάει Φραν.οπότε δεν έχω άποψη...
εξαρτάται ποιά περίοδο πηγαίνεις ,γιατί πηγαίνεις;θέλεις απλά ένα χαλαρό και οικονομικό τριήμ-τετραήμερο στο εξωτερικό;θέλεις να δείς αξιοθέατα;έχεις απλά την περιέργεια να δείς την Φρανκφούρτη και ό,τι ήθελε προκύψει;
εσύ ξέρεις,

πάντως όπως είπαν και οι προλαλήσαντες δεν τίθεται νομίζω θέμα σύγκρισης υπέρ της Ρώμης εκτός κι αν έχεις πάει ...πεντακόσιες φορές και τη βαρέθηκες

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τώρα τι απορία είναι αυτή δεν καταλαβαίνω. συγκρίνονται οι δύο πόλεις/ όχι φυσικά, ασύγκριτες. μήπως λόγω τιμής εισιτηρίου? και πάλι Ρώμη 100 φορές. τι να δεις στη Φρανκφούρτη? κι εγώ είμαι μεταξύ Τιράνων και Λονδίνου για ένα καλοκαιρινό ΣΚ μια που έχουν ίδια τιμή. τι λέτε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom