• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανία Ιταλία ειμαι σε διλημμα να παω ΡΩΜΗ η ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ?

Hercinia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ουγγαρία, Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γκόα, Αρούμπα, Αϊτή
Τι να κάνεις στην Φρανκ; Έχω κάτι συγγενείς μετανάστες εκεί! Χαχαχ ναι ωραία είναι αλλά στα 50 σου και αν έχεις δει ότι είχες ονειρευτεί πριν!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Φρανκφούρτη συμπαθητική προς το βαρετό - έχει μερικά πολύ ωραία μαγαζιά να φας, να πιεις, να ψωνίσεις. Αλλά η Ρώμη είναι ο ορισμός του να φας και να πιεις :) Άρα άρεται το επιχείρημα υπερ Φρανκφούρτης. Τώρα αν τα εισιτήρια κάνουν 20 ευρώ και θες οπωσδήποτε να δεις κάτι καινούριο και Ρώμη έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις...do it! Πόσο βρήκες τα εισιτήρια για τη μία και την άλλη;

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
οπως είπα είμαι σαφως υπέρ της Ρωμης καθώς δεν έχω παει Φρανκφούρτη, αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτος ρώτησα καποιους που έχουν πάει και εντόπισα καποια πράγματα που ίσως δεν έχει η Ρώμη
- τον πύργο (ουρανοξύστη) της Φρανφούρτης
- το μουσειο φυσικής ιστορίας
- το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης
- φεστιβάλ (ανάλογα την εποχή)
- επαγγελματικές εκθέσεις ( ανάλογα την εποχή)
- FKK club
- λουκάνικα Φρανκφούρτης

τώρα εαν σε ενδιαφέρει καποιο απο τα παραπάνω έχεις ένα λόγο να πας..

fotast

Member
οπως είπα είμαι σαφως υπέρ της Ρωμης καθώς δεν έχω παει Φρανκφούρτη, αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτος ρώτησα καποιους που έχουν πάει και εντόπισα καποια πράγματα που ίσως δεν έχει η Ρώμη
- τον πύργο (ουρανοξύστη) της Φρανφούρτης
- το μουσειο φυσικής ιστορίας
- το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης
- φεστιβάλ (ανάλογα την εποχή)
- επαγγελματικές εκθέσεις ( ανάλογα την εποχή)
- FKK club
- λουκάνικα Φρανκφούρτης

τώρα εαν σε ενδιαφέρει καποιο απο τα παραπάνω έχεις ένα λόγο να πας..
(3) απο τις επιλογές σου ειναι πολύ καλές αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει να πας μέχρι την Φραγκφούρτη για αυτές:lol:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μα θέλει και ρώτημα?
Τι να πας να κάνεις στη Ρώμη χειμωνιάτικα (αν την έχεις ήδη δει μια φορά, όπως φαντάζομαι)? Να εορτάσεις τη Σαρακοστή με τον Πάπα?
Φρανκφούρτη να πας.
Τους λόγους τους ανέφερες (κάποιοι από αυτούς είναι πραγματικά αξιόλογοι απ' ότι μαθαίνω), αλλά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σα βάση για τη γύρω περιοχή: Κοιλάδα Ρήνου/Mosele με υπέροχα κάστρα αλλά και κρασιά, Χαιδελβέργη, κλπ.

ΥΓ: Τώρα που μπορείτε γράφτε ελεύθερα, ο Samion λείπει....

thespyros

Banned
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
ΜΕ μπερδεψατε ολοι σας,,,,,,,,

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πώς σε μπερδέψαμε; Όλοι το ίδιο σου είπαμε, να πας οπωσδήποτε Ρώμη. Απλώς επειδή μας φάνηκε περίεργο το δίλημμα, σου είπαμε οτι η Φρανκφούρτη είναι βαρετή αλλά όχι εντελώς χάλια. Έτερον εκάτερον. Και τα Τίρανα που αναφέρθηκαν ενδιαφέροντα ίσως είναι- αλλά εσύ θα τα συνέκρινες με Λονδίνο; Αυτό προσπαθούμε να πούμε. Αλλά τώρα βλέπω Όσλο..Μιλάνο..μάλλον εσύ μας καταμπέρδεψες!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δεν πας καλύτερα Παλούκια στη Σαλαμινα που είναι και οικονομικά τα εισιτήρια;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
o ανθρωπος εχει δειλημα γιατι θελει να παει απο θεσσαλονικη με ryan air για να του βγει το εισητηριο πλυ φτηνο
οποτε εχει απο επιλογες φρανκφουρτη μιλανο βρυξελλες λονδίνο όσλο στοκχόλμη.
αμφιταλαντεύεται μεταξύ φρανκφούρτης και ρώμης ,αυτα τα 2 του γυαλισανε.
Η Ρωμη ειναι μητροπολη, η Φρανκφούρτη ας το πούμε " τεχνολογική " πόλη.
Η επιλογή εξαρτάται από τα θέλω σου :
θες να δεις τα έργα του Ντα Βίντσι στο Βατικανό , να γευτείς πενατνόστιμο φαγητό , λεπτές πίτσες με μοτσαρέλα, προσούτο και γευστικό καφέ και να περπατήσεις σε δρόμους με άρωμα μυστηριου και ιστορία πολλών χρόνων
ή θελεις να πιεις τον καφε σου από ένα πανύψηλο επιβλητικό ουρανοξίστη, να νοικιάσεις μια Φερράρι για να τρέξεις με 300 στους δρόμους που δε λειτουργούν τα ραντάρ, να δεις την πίστα του Νιρμπουργκριν, να αγοράσεις καλοραμένα κουστούμια με 40 ευρώ και να φας χοντ ντογκ που θα σβήσεις με μαύρη μπύρα και θα γλυκάνεις με σοκολατίτσες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom