δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. είναι ΨΕΥΤΟδίλημμα και δεν απαντάμε. τουλάχιστον οι ιταλόφιλοι.Απαντηστε βρε στο ΔΙΛΗΜΜΑ του ανθρωπου.
+1 για Ρωμη και απο εμενα..
δεν κατάλαβα. υπάρχει ψηφοφορία εδώ? κι αν υπάρχει, εσείς που είσαστε κ ιταλόφιλες καταδέχεστε να ψηφίσετε κιόλας? να αποσύρετε την ψήφο σας αμεσα.ρωμη ανθρωπε μου
πες τα πες τα!Πως τα γράφεις έτσι αυτά τα πράγματα;
Σαμιων δεν ειδες την αρχικη γραφη του διλημματος (εξου και τα κεφαλαια).Καλυτερα ..γλυτωσες το εγκεφαλικο!δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. είναι ΨΕΥΤΟδίλημμα και δεν απαντάμε. τουλάχιστον οι ιταλόφιλοι.
δεν κατάλαβα. υπάρχει ψηφοφορία εδώ? κι αν υπάρχει, εσείς που είσαστε κ ιταλόφιλες καταδέχεστε να ψηφίσετε κιόλας? να αποσύρετε την ψήφο σας αμεσα.
πες τα πες τα!
Εγω απαντησα για να διορθωσει τον τιτλο, ε και για να μην ειμαι spam, ειπα κ το αυτονοητο, Ρωμη!δεν κατάλαβα. υπάρχει ψηφοφορία εδώ? κι αν υπάρχει, εσείς που είσαστε κ ιταλόφιλες καταδέχεστε να ψηφίσετε κιόλας? να αποσύρετε την ψήφο σας αμεσα.
Νομιζω οτι εχεις ηδη επισημανει τη σιωπη μου.δεν κατάλαβα. υπάρχει ψηφοφορία εδώ? κι αν υπάρχει, εσείς που είσαστε κ ιταλόφιλες καταδέχεστε να ψηφίσετε κιόλας? να αποσύρετε την ψήφο σας αμεσα.