• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ειμαι η μαριουλιτα και ειμαι καλα!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φιλενάδα σου εεεεεεεεεεεεεεεεε;
Τι θα γίνει Φένια,άρχισες να μαζεύεις κόσμο,για να κερδίζεις τους διαγωνισμούς,να παίρνεις σωρηδόν τα "ευχαριστώ",για να βγεις 1η στην προσφορά μελών;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν θα σου περάσει αγαπητή,υπάρχουν άλλοι δυνατότεροι μνηστήρες της 1η θέσης(θα εγγραφεί όλο μου το σόι):bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
εισαι κακοήθεις
δεν έχω μετάσχει ποτέ σε διαγωνισμό

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Μαριουλιτα καλως ηρθες και απο μας. Οπως θα καταλαβες ειμαστε μια μεγαλη ''αγαπημενη'' οικογενεια!

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
μαριουλίτα καλωσήρθες στη μεγάλη παρέα του travelstories, και καλά ξεμπερδέματα τώρα...:haha:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
ΜΑΡΙΑ :welcome2:!!
Με τετοια κοριτσια που τους στελνουμε, θα αναστεναξουν οι Ρωμαιοι!
Να περασετε τελεια κοριτσια!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
εδω σφυρι, καλω δρεπανι :lol:

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
καλώς ήρθες maroulita και να περάσεις τέλεια στην Ιταλία.. Τυχερούλα.. Να περάσεισ εκπληκτικά..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλά βρε κορίτσια που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα nicknames? Έχω αρχίσει και χάνω τη μπάλα, σε λίγο θα σας μπερδεύω: Έχουμε marioulita, maroulini, manelaki, 16 χρήστες ακόμα που το nickname τους ξεκινά από "maraki", και 4 σελίδες γεμάτες με χρήστες που ξεκινούν απο "maria"...

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Καλά βρε κορίτσια που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα nicknames? Έχω αρχίσει και χάνω τη μπάλα, σε λίγο θα σας μπερδεύω: Έχουμε marioulita, maroulini, manelaki, 16 χρήστες ακόμα που το nickname τους ξεκινά από "maraki", και 4 σελίδες γεμάτες με χρήστες που ξεκινούν απο "maria"...
Τα nicks φταίνε ή οι γονείς-γιαγιάδες-νονές που έχουν βγάλει τη μισή ελλάδα Μαρία;
Καλωσόρισες, μαριουλίτα, παρεμπιπτόντως.
Και για να διορθώσω -εντελώς καλοπροαίρετα- έναν συμφορουμίτη, το σωστό θα ήταν μάλλον divertiti a Roma.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom