zab0naki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κουφονήσια!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλος ο κόσμος εκτός ΗΠΑ
χαχααχαα λες??? Σ'ευχαριστώ!!Ίσως να έχουμε κοινή καταγωγή!
Καλώς ήρθες και από εμένα zab0naki!
cheers!
χαχααχαα λες??? Σ'ευχαριστώ!!Ίσως να έχουμε κοινή καταγωγή!
Καλώς ήρθες και από εμένα zab0naki!
Μην τα λες έτσι απότομα αυτά να χαρείς....Γιατί....χμμ....ενώ πιστεύω ότι σε όοολες τις χώρες του κόσμου θα υπάρχει κάτι που θα με ενδιαφέρει, εκεί δε το νομίζω...πραγματικά είναι το μόνο μέρος που δε με απασχολεί και να μη πάω ποτέ! Εσύ τι λες? Υπάρχει κάποιο μέρος που απλά δε σε ενδιαφέρει?
δεν έχει ενδιαφέρον στις ΗΠΑ..έλεος. καταναγκαστικά στη ΝΥ επειγόντως.Μην τα λες έτσι απότομα αυτά να χαρείς....
Οκ λοιπόν, μην πηγαίνεις ΗΠΑ. Αρκέσου σε Ντουμπάι, Σευχέλλες κλπ....
Κάποιο μέρος του κόσμου που απλά δε με ενδιαφέρει, όχι δεν υπάρχει. Αλλά όσο δεν έχω πάρει ακόμα σύνταξη, δε νιώθω την ανάγκη να πάω σε κάτι Σευχέλλες, Μαλβίδες, Μαυρίκους κλπ...
Ντοματούλα,τυράκι, μαγιονεζούλα και στο τέλος zabonaki, έτοιμο το σαντουιτσάκι....
καλή όρεξη!!
αγοράκι ή κοριτσάκι?
Ένα ταξίδι προς τα κει θα σου αλλάξει γνώμη.Γιατί....χμμ....ενώ πιστεύω ότι σε όοολες τις χώρες του κόσμου θα υπάρχει κάτι που θα με ενδιαφέρει, εκεί δε το νομίζω...πραγματικά είναι το μόνο μέρος που δε με απασχολεί και να μη πάω ποτέ! Εσύ τι λες? Υπάρχει κάποιο μέρος που απλά δε σε ενδιαφέρει?
23 είμαι αλλά δεν έχει πολλή σημασία! το θέμα είναι ότι όταν πας σε ένα μέρος, φυσικά δεν πας μόνο για το μέρος, πας και για να γνωρίσεις τους ανθρώπους, την ιστορία, την κουλτούρα, τη νοοτροπία κλπ κλπ κλπ. σωστά? απλά πιστεύω ότι απ'όλα αυτά, περισσότερα έχει η ινδία παρά η αμερική. και απ'όλα αυτά δε με ενδιαφέρει κανένα της αμερικής. αυτό εννοώ..δε ξέρω κατά πόσο το εξηγώ καλά.καλώς ήλθες ζαμπονάκι, πόσο χρονών είσαι? 19?(το ποντάρω αυτό) εγώ μικρός θεωρούσα τη γερμανία τελευταία χώρα τώρα είναι στις πρώτες..
Τι οραιο site που ανακαλυψα!
τεεελειο απλα! συγχαρητηρια στους δημιουργους του!