• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Σόλο ταξίδι

Gwo

Member
Καλησπέρα αν και είμαι σίγουρος πως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα δε κατάφερα να το βρω στην αναζήτηση.

Λοιπόν αν κι έχω κάνει πολλά ταξίδια πλέον δεν καταφέρνω να βρω άτομα ώστε να συντονιστούμε και θέλω να πάω μόνος.
Είμαι στα 35 έχω κάνει μια φορά παλιότερα σόλο ταξίδι 4ημερες στο εξωτερικό αλλά με ζόρισε κάπως.

Αποφάσισα να το ξανά κάνω τώρα άμεσα οπότε έχετε να προτείνετε κάνα τιπ ώστε να κυλίσει πιο καλά (όσο γίνεται) χωρίς τη ρουτίνα που μας πιάνει όταν είμαστε τελείως μόνοι εκδρομή?

Μάλλον θα πάω προς Σκανδιναβία πιθανώς και σε 2 ή 3 χώρες, χρόνος ταξιδιού 8-10 ημέρες

Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΛΤΙΚΕΣ
Γεια σου,

Αφού ταξιδεύεις μόνος και σε ζόρισε κάπως όπως είπες, καλό θα ήταν να πας σε προορισμούς όπου θα έχεις να κάνεις πράγματα, όποτε δεν σου συνιστώ τις Σκανδιναβικές. Κατα την άποψη μου θα σου πρότεινα να πας μια βδομάδα Λονδίνο ή Παρίσι, ή Ρώμη που έχουν πάρα πολλά μουσεία/αξιοθέατα και θα περάσει ο χρόνος σου ευχάριστα και θα βρεις τον βηματισμό σου για μελόντικα ταξίδια. Φυσικά υπάρχουν και τα "νεανικά" ταξιδιωτικά πρακτορεία όπου μπορείς να πας με αυτά και σε άλλους προορισμούς και να γνωρίσεις και άλλους μοναχικούς ταξιδιώτες.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καλησπέρα αν και είμαι σίγουρος πως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα δε κατάφερα να το βρω στην αναζήτηση.

Λοιπόν αν κι έχω κάνει πολλά ταξίδια πλέον δεν καταφέρνω να βρω άτομα ώστε να συντονιστούμε και θέλω να πάω μόνος.
Είμαι στα 35 έχω κάνει μια φορά παλιότερα σόλο ταξίδι 4ημερες στο εξωτερικό αλλά με ζόρισε κάπως.

Αποφάσισα να το ξανά κάνω τώρα άμεσα οπότε έχετε να προτείνετε κάνα τιπ ώστε να κυλίσει πιο καλά (όσο γίνεται) χωρίς τη ρουτίνα που μας πιάνει όταν είμαστε τελείως μόνοι εκδρομή?

Μάλλον θα πάω προς Σκανδιναβία πιθανώς και σε 2 ή 3 χώρες, χρόνος ταξιδιού 8-10 ημέρες
Αν 8-10 μέρες σε κάνουν να ζοριστεις όπως λες σημαίνει είτε ότι δεν είσαι έτοιμος για solo ταξίδι είτε ότι δεν σου ταιριάζει γενικά αυτό το στυλ ταξιδιού....Από κει και πέρα όταν είσαι μόνος νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να γνωρίζεις κόσμο γιατί δε "συμβιβάζεσαι" με το small talk της παρέας σου.Οποτε κοινωνικοποίηση είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις...Τώρα για τις διαδρομές και το χρόνο στα καταλύματα που θα είσαι μόνος,κανε ότι θα έκανες κιεδω.Διαβασε κανα βιβλίο,δες καμία σειρά, λύσε σταυρόλεξα,άκου Spotify ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει...

Robert

Member
Αν θες την άποψή μου,δεν βλέπω πως γίνεται να ρουτινιάσεις σ'ένα τέτοιο ταξίδι.Αλλά τελοσπάντων.Ένα τιπ που ακολουθώ εγώ στα σόλο ταξίδια είναι να είμαι όσο περισσότερο γίνεται έξω.Γυρνώντας και βλέποντας πράγματα όλη μέρα,είναι δύσκολο να ρουτινιάσεις.Ακόμα και περιοχές που θεωρούνται εκτος τουριστικού ενδιαφέροντος.Καταλαβαίνω ότι για κάποιους ισως είναι δύσκολο γιατί αυτό θέλει και αντοχή στην καταπόνηση απο τη συνεχή κίνηση.Το μόνο 'ζήτημα' για μένα είναι οι φωτογραφίες, γιατί αναγκαστικά πρέπει να ζητάς απο άγνωστους να σε βγάζουν για να μην είναι όλες selfie.

Last edited:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Το app meetup το γνωρίζεις; Βρίσκεις εύκολα πράγματα όλες τις μέρες από ποτά, συναυλίες μέχρι εκδρομές. Είναι πολύ εύκολο και να γνωρίσεις κόσμο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα