• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία γεια σας.. Βοήθεια για Παρίσι

Επόμενο Ταξίδι
παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
μαλδίβες
γεια σε όλους σας! Είμαι καινούριο μέλος και χρειάζομαι επείγοντος βοήθεια! έχουμε κλείσει για Παρίσι οικογενειακός για 20 Ιουνίου έως 28 αλλά μόνο τα αεροπορικά εισιτήρια , κατά τα άλλα έχω πελαγώσει και έχω αγχωθεί!! τα παιδιά είναι 11 και 6 και σκοπός μας είναι οπωσδήποτε 3 βράδια dysney! μπορεί κάποιος που έχει πάει με παιδία να με βοήθηση να φτιάξω το πρόγραμμα μου? είναι πρώτη φορά που πάω με τα παιδία εξωτερικό και χωρίς την Βοήθιο γκρουπ! Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!!! help!!!!!!!!

Last edited by a moderator:

chrisbd

Member
Κοίταξε σ αυτό εδω το link... Υπάρχουν βέβαια και ξενοδοχεία εκτός Disneyland, αλλά σε κοντινή απόσταση 3-4 χιλιόμετρα, που είναι πιο φθηνά αλλά απότι κατάλαβα θες μέσα στη Disney.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Πολλά δεν είναι 3 βράδια disney? κάθε μέρα στο πάρκο;
μην ανησυχείς θα περάσετε τέλεια. εσείς θα χρειαστείτε διαμέρισμα

mourohavlos

Member
Καλωσήρθες στην παρέα μας! Θεωρώ κι εγώ ότι 3 βράδια ίσως είναι πολλά, αλλά περί ορέξεως...
Έχεις χρόνο ακλομη μπροστά σου, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι...
Έχει αρκετά topics εδώ μέσα για το Παρίσι, καθότι δημοφιλής προορισμός, στα οποία έχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες...
Δες για παράδειγμα http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F4%E5%F5%F4%E9%EA%FC-%F0%E1%F1%DF%F3%E9.html και http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%E9-disneyland-%EC%E5-%F0%E1%E9%E4%E9%DC.html

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
3 βράδια στη Eurodisney με παιδιά (και ειδικότερα με μικρά παιδία) σίγουρα δεν είναι πόλλες.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με ξενοδοχεία αλλά επειδή σε βλέπω αγχωμένη θα σου πω μόνο πως για το Παρίσι δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Εκτός του ότι είναι πανέμορφο, είναι μια τρομερά εύκολη πόλη στο να κινείσαι εκεί. Το μετρό τους είναι καταπληκτικό (να σκεφτείς ότι πρώτη φορά που πήγα στα 13 μπορούσα να κινηθώ μόνη μες την πόλη), φυσικά έχουν κι άλλα μέσα κι όπου θες να πας είναι πολύ εύκολο. Κι οι Γάλλοι, σε αντίθεση με τις κακές φήμες (δεν ξέρω για ποιο λόγο τους δυσφημούν) είναι τρομερά εξυπηρετικοί και γλυκύτατοι άνθρωποι. Μιας κι έχεις παιδιά, γιατί δεν πάτε και στο πάρκο Αστερίξ; Είναι το αντίστοιχο των Γάλλων και θα προσφέρει μια διαφορετική νότα πέραν αυτής αμερικάνικης κουλτούρας της Ντίσνευλαντ να μη βαρεθείτε κιόλας. Και φαντάσου...θα βρεθείτε στο γαλάτικο χωρίο :) Μπορείς εδώ να δεις ένα σωρό βίντεο να δεις πώς είναι. YouTube - parc asterix paris
Τι εννοείς με το να σε βοηθήσουν να φτιάξεις το πρόγραμμά σου;

Επόμενο Ταξίδι
παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
μαλδίβες
σας ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ !! Αλλά 3 μέρες disney φοβάμαι ότι δεν θα μας φτάσουν!!! Τα παιδία έχουν μαζεψει από το χαρτζιλίκι τους ,κάλαντα κ.τ.λ. τα χρήματα με σκοπό μια μέρα να πάμε disney οπότε καταλαβαίνεται έχουν κάνει πολύ οικονομία και θέλω να περάσουν τέλεια!!!!Έχουμε σκοπό να τα πάμε στο πάρκο asterix πώς πάνε εκεί? έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο φτηνό διαμέρισμα που να έχει επισκεφτεί γιατί όλα που βλέπω είναι πολύ ακριβά!!όσο για το πρόγραμμα φτάνουμε στο orly δευτέρα 4 ώρα το απόγευμα και την επόμενη λέμε να πάμε disney μήπως είναι ταλαίπωρα να κατέβω με τα παιδιά στο Παρίσι αφού πρωί πρωί θα φύγουμε?
:p

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
España? We'll see.
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
To πάρκο του αστερίξ είναι κλειστό αυτή τη περίοδο, ανοίγει από Απρίλιο (πέρυσι άνοιξε στις 3/4) parcasterix.fr

Σχετικό είναι το ότι είναι πολλές οι 3 μέρες στη Disneyland, εμείς που δεν είχαμε και παιδιά και δεν τα προλάβαμε όλα όσα θέλαμε σε 2 μέρες (προλαβαμε όμως το μεγαλύτερο μέρος, και από τα δύο πάρκα). Συμβουλή, αν είναι εφικτό, να πάτε καθημερινές από Δευτέρα-Παρασκευή γιατί το Σαββατοκύριακο γίνεται ο χαμός, και η ακόμα πιο κλασσική συμβουλή, σε όποιο παιχνίδι υπάρχει fast pass να το εκμεταλλευτείτε.

Το κέντρο του Παρισιού από τη Ντίσνευλαντ με το μετρό είναι 45 λεπτά. Αποφασίζετε και κρίνετε σε συνάρτηση με την ηλικία των παιδιών για το κατά πόσο θα ταλαιπωρηθούν. Πάντως τα ξενοδοχεία μέσα στη Ντίσνευλαντ είναι πανάκριβα (και αυτά λίγο πιο έξω δεν τα λες και φθηνά)!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και εγώ πιστεύω τρία βράδυα, δηλαδή τέσσερις ημέρες (καθώς πριν από το απόγευμα δε θα σας αφήσουν τα παιδιά να φύγετε) είναι πάρα πολλές. Πίστεψε με και σε δύο διανυκτερεύσεις, δηλαδή τρεις ημέρες τα πιτσιρίκια θα προλάβουν να κάνουν απ' όλα. Αρκεί βέβαια να πάρεις το fast pass (όποιο παιχνίδι έχει) και τα δύο πρωινα που θα είστε εκεί να εκμεταλλευτείτε ότι οι πόρτες ανοίγουν για τους κάτοικους της disney νωρίτερα.
Ετσι τα παιδιά θα κάνουν πολλά παιχνίδια σε λίγη ώρα.
Αφού θα πάτε και στο Αστερίξ, κρίμα είναι να χάσετε τις περισσότερες ημέρες ( 5 από 8) στα πάρκα.
Καλά τα παιδιά είναι δεδομένο ότι όλες τις ημέρες Ντισνευλαντ θα θέλουν να μείνουν.

Α μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε στο πάρκο του στουντιο το σόου των κασκαντερ. Πραγματικά εντυπωσιακό, ακόμη και για ενήλικους.

Τα ξενοδοχεία της Ντισνευλαντ μπορείς να τα βρεις στο site της

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
και απο εμενα τα ιδια θα ακουσεις..
3νυχτες στην disneyland και μια μερα στο παρκο του asterix ειναι πολλες..
τα παιδια μπορει να θελουν να τις περασετε και ολες τις μερες εκει, αλλα εσεις δεν θελετε να δειτε μαζι τους και την πολη?

κεγω μικρη ημουν οταν πηγα με τους γονεις μου παρισι και disney (μολις μια ημερα), αλλα πιστεψε με, πιο πολυ ευχαριστηθηκα τις βολτες στην πολη, παρα την ημερα στην disney..:roll:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
κεγω μικρη ημουν οταν πηγα με τους γονεις μου παρισι και disney (μολις μια ημερα), αλλα πιστεψε με, πιο πολυ ευχαριστηθηκα τις βολτες στην πολη, παρα την ημερα στην disney..:roll:
Καλά εσύ είσαι η εξαίρεση:bleh::bleh::bleh:
Για αυτό από τότε έχεις βαλθεί να γυρίσεις όλο τον κόσμο.
Ακου εκεί μόνο μια μέρα:haha::haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Καλά εσύ είσαι η εξαίρεση:bleh::bleh::bleh:
Για αυτό από τότε έχεις βαλθεί να γυρίσεις όλο τον κόσμο.
Ακου εκεί μόνο μια μέρα:haha::haha::haha:
ε, μαααα!την αληθεια λεω!
εγω απο το ταξιδι αυτο εχω να θυμαμαι οτι οι γονεις μου με εμαθαν πως να τριγυριζω σε μια πολη, πως να διαβαζω χαρτες, πως να χρησιμοποιω μετρο και αλλα τετοια χαριτωμενα..θυμαμαι ποσο με εντυπωσιαζαν ολα οσα εβλεπα γυρω μου, που ηταν ολα πρωτογνωρα.. το τελευταιο που θυμαμαι ειναι η disney..
τα δινουν που τα δινουν τα χρηματα για να πανε παρισι, κριμα δεν ειναι να κλειστουν εκει τοσες μερες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom