23 Νοεμβρίου 2009 #1 M miki Member Μηνύματα 7 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Φλωρεντία-Ριβιέρα-Λονδίνο Ταξίδι-Όνειρο Όπου δεν έχω πάει ως τώρα Γειά σας και από εμένα... εάν τα έχω κάνει όλα σωστά λογικά τώρα θα φαίνομαι στο φόρουμ!
24 Νοεμβρίου 2009 #2 R romantic woman Member Μηνύματα 2.510 Likes 3.281 Ταξίδι-Όνειρο ΙΑΠΩΝΙΑ miki said: Γειά σας και από εμένα... εάν τα έχω κάνει όλα σωστά λογικά τώρα θα φαίνομαι στο φόρουμ! κλικ για όλη την παράθεση... ααααα σε ξανακαλωσορίζω κι εδώ(σε είδα και πιο πάνω),εδώ καλύτερα,καλά ταξίδια και φτιάξε σιγά σιγά το χάρτη σου να δούμε που έχεις ταξιδέψει!
miki said: Γειά σας και από εμένα... εάν τα έχω κάνει όλα σωστά λογικά τώρα θα φαίνομαι στο φόρουμ! κλικ για όλη την παράθεση... ααααα σε ξανακαλωσορίζω κι εδώ(σε είδα και πιο πάνω),εδώ καλύτερα,καλά ταξίδια και φτιάξε σιγά σιγά το χάρτη σου να δούμε που έχεις ταξιδέψει!
24 Νοεμβρίου 2009 #4 kanaliotis Member Μηνύματα 143 Likes 58 Ταξίδι-Όνειρο Περού Καλως ήρθες και από μένα!
24 Νοεμβρίου 2009 #5 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom σε βλεπουμε σε βλεπουμε!!!!!!!!καλως μας ηρθες!καλα ταξιδια!
24 Νοεμβρίου 2009 #6 Giristroula Member Μηνύματα 723 Likes 348 Επόμενο Ταξίδι κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ Ταξίδι-Όνειρο Κίνα, Ιαπωνία Καλώς ήρθες!Αν σε βλέπουμε λέει...
26 Νοεμβρίου 2009 #8 Lyda Member Μηνύματα 723 Likes 241 Επόμενο Ταξίδι ΚΑΛΜΥΚΙΑ Ταξίδι-Όνειρο ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Καλως ηρθες miki, μια χαρα σε βλεπουμε
26 Νοεμβρίου 2009 #9 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ Καλώς την κοπελιά. το κρητικό κοινό αυξάνει. για κανονίστε το ντόπιο επιτελείο καμιά μάζωξη σε κανένα καζάνι!!!!!!!
Καλώς την κοπελιά. το κρητικό κοινό αυξάνει. για κανονίστε το ντόπιο επιτελείο καμιά μάζωξη σε κανένα καζάνι!!!!!!!
27 Νοεμβρίου 2009 #10 giannoula Member Μηνύματα 1.301 Likes 2.449 Επόμενο Ταξίδι who knows??? μια χαρά τα πας και συ από ταξίδια. Καλωσόρισες και καλή συνέχεια στα ταξίδια σου.