christosgiz
New Member
Ωραια ειναι και η βόλτα ,εγω θα ειμαι με την γυναικα μου γκρίνια ανεκτίμητη Αστειεύομαι απλα ειναι το πρώτο ταξίδι της στο εξωτερικό και θελω να κάνουμε κάτι διαφορετικό!
Με 160 , κυρια μου,περναμε μια βδομαδα στην ΠΟΛΗωωω τώρα ειδα οτι εχεις 24 ωρες!! ΑΝΑΜΟΝΗ ! μαλλον παιζει να μην τις στειλουν απευθειας και να πρεπει να κανεις παραλλαβη...παρε τηλεφωνο στην αεροπορικη....
160? μπααα...προτιμώ βόλτα στους δρομους ,να αγορασω και ενα καλό μπουκαλι κρασι και να κανω αλλαγη σε καμμια γεφυρα να δω τα πυροτεχνήματα..και να το τελειωσω στη ζεστασια και ηρεμία του ξενοδοχειου, αλλωστε θα ειμαι με την κόρη.."αξια ανεκτίμητη"
και αφηνουμε και tips.Με 160 , κυρια μου,περναμε μια βδομαδα στην ΠΟΛΗ
Εμεις ειχαμε παει περυσι 7/12 με 12/12 κ μειναμε στα Peppers ApartmentsΠεντακαθαρα ,ζεστα κ ομορφα. Ειναι παρα πολυ κεντρικα 5 λεπτα με τα ποδια απο το σταθμο μετρο Οπερα κ διπλα στην διασημη Αντρασυ λεωφορο !!! 5 βραδυα ειχαμε πληρωσει 240 . Εσυ δυστυχως πας φουλ σεζον οποτε δεν ξερω ποσο θα μπορουσε να σου κοστισει.Καλησπέρα σας!!
Λογιαριάζουμε πρώτα ο Θεός να πάμε Βουδαπέστη 30/12-4/01/2018.
χρειάζομαι πληροφορίες!! κοίταξα λίγο αλλά τα ξενοδοχεία μου φαίνονται λίγο ακριβούτσικα.
μπορείτε να με βοηθήσετε και στο θέμα πρωτοχρονιάς άν υπάρχει κάτι οργανωμένο υπαίθριο κτλ?
ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Για παραμονή Πρωτοχρονιάς κλπ. δες εδώ: https://www.budapestbylocals.com/event/new-years-in-budapest/Λογιαριάζουμε πρώτα ο Θεός να πάμε Βουδαπέστη 30/12-4/01/2018.
χρειάζομαι πληροφορίες!! κοίταξα λίγο αλλά τα ξενοδοχεία μου φαίνονται λίγο ακριβούτσικα.
μπορείτε να με βοηθήσετε και στο θέμα πρωτοχρονιάς άν υπάρχει κάτι οργανωμένο υπαίθριο κτλ?
Καλησπέρα και εμείς την ίδια περίοδο θα είμαστε εκεί. Εγώ έκλεισα στο csaszar Hotel.Δε ξέρω πως θα είναι ελπίζω ωραίο(έτσι φαίνεται στις φώτο)φθηνό και με πρωινό.Τώρα είμαι στη φάση που κοιτάω για φαγητό και για τις 31/12. ίσως να συναντηθούμε κάπου!!!χαχαχα!!Να περάσεις όμορφα ότι θες πες μου μήπως μπορώ να βοηθήσω. Πρέπει σίγουρα να κάνεις κάπου κράτηση για τις 31/12 και γενικά θέλουν κρατήσεις για το φαγητό.Εγώ σκέφτομαι ένα tapas bar το Vicky Barcelona για εκείνη τη μέρα (ποτό - φαι).Καλησπέρα σας!!
Λογιαριάζουμε πρώτα ο Θεός να πάμε Βουδαπέστη 30/12-4/01/2018.
ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Καλησπέρα.. Και εγώ θα είμαι εκεί εκείνη τη περίοδο και ψάχνω ακριβώς το ίδιο. Εάν μάθεις κάτι στείλε!!Γεια σας!
θα πάμε (δύο ζευγάρια) στην Βουδαπέστη για πρωτοχρονιά 28/12/19 - 04/01/20. Θα ήθελα να μου προτείνεται μέρη που μπορούμε να περάσουμε το βράδυ στην αλλαγή του χρόνου?