υεμενη
γειά σου σοφία Την δική σου ιστορία διαβασα για την υεμένη και επειδή θα πάω το καλοκαίρι οι πληροφορίες σου ηταν απίθανες και έτσι αποφάσισα να γραφτώ και εγώ μου αρέσουν τα ταξίδια και οι περιπλανήσεις ... περισσότερο στο εξωτερικό και λιγότερο στην ελλάδα. Δεν τα πολυκαταφέρνω να χειριστώ το forum πάντως προσπαθώ. Πριν από 8 χρόνια πήγα στην Κίνα . Λένε οτι το πεκίνο άλλαξε πολύ μετά τους ολυμπιακούς ... εμένα μου άρεσε τότε:roll:
γειά σου σοφία Την δική σου ιστορία διαβασα για την υεμένη και επειδή θα πάω το καλοκαίρι οι πληροφορίες σου ηταν απίθανες και έτσι αποφάσισα να γραφτώ και εγώ μου αρέσουν τα ταξίδια και οι περιπλανήσεις ... περισσότερο στο εξωτερικό και λιγότερο στην ελλάδα. Δεν τα πολυκαταφέρνω να χειριστώ το forum πάντως προσπαθώ. Πριν από 8 χρόνια πήγα στην Κίνα . Λένε οτι το πεκίνο άλλαξε πολύ μετά τους ολυμπιακούς ... εμένα μου άρεσε τότε:roll:
Γεια σας ειμαι η Σοφία.Ειμαι καινουργιο μελος και δε ξερω πως να χειριστω το forum.Μου αρεσουν πολυ τα ταξιδια και εχω παει σε αρκετα μερη.Μολις περασα μια πολυ ασχημη και δυσκολη περιοδο στη ζωη μου και θελω να παω ταξιδι να ηρεμησω.Σκεφτομαι τον άλλο μήνα να παω πεκίνο ή κένυα.Μπορείτε να μου πείτε που ειναι καλυτερα αυτη τη περιοδο για να παω και αν εχετε πληροφοριες για αυτα τα μερη?Που πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα για τους προορισμους αυτους?