Εστιατόρια και μπαράκια στη Θεσσαλονίκη

panpan

Member
Καμια προταση για εστιατοριο και μπαρ στο κεντρο;;Βαλαωριτου, Λαδαδικα, Αριστοτελους..
Ο Ζύθος. Στην Κατούνη. Παλιό αγαπημένο στέκι.

Επίσης το 7 Θάλασσες στην Καλαποθάκη .

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Για Βαλαωρίτου τίμιο φαγητό στα Τρία Γουρουνάκια
Για Λαδάδικα όπως αναφέρθηκε Χαρούπι (Κρητική κουζίνα),Ζύθος και +Τροφή
Αριστοτέλους τίποτα
Μακριά από τις 7 Θάλασσες,εκεί δηλητηριάστηκαν τα τραπεζικά μεγαλοστελέχη τον Σεπτέμβριο.Το Voukakrato που είναι δίπλα είναι καλύτερο.
Αλλες προτάσεις που είναι κοντά στα μέρη που ανέφερες
Μαίτρ και Μαργαρίτα Φράγκων 3
Σέμπρικο Φράγκων 2
Οδύσσεια Καστριτσίου 11
Το καινούργιο Ψι Σκρά 8 (μόνο μεσημέρι)
Λίγο πιο μακριά το Albero de la vita που αναφέρθηκε,η Κάνουλα (Τ.Παπαγεωργίου 4 απέναντι από το γνωστό πατσατσίδικο Τσαρουχα) και η Ηλιόπετρα Αισχύλου 5
Αν θα είσαι ΠΣΚ τηλέφωνο για κράτηση
ΥΓ Δεν έβαλα το Μεζέν γιατί νομίζω ότι το ξέρεις
Δεν μας είπες και τι φαγητό θα ήθελες να δοκιμάσεις

fotast

Member
Για Βαλαωρίτου τίμιο φαγητό στα Τρία Γουρουνάκια
Για Λαδάδικα όπως αναφέρθηκε Χαρούπι (Κρητική κουζίνα),Ζύθος και +Τροφή
Αριστοτέλους τίποτα
Μακριά από τις 7 Θάλασσες,εκεί δηλητηριάστηκαν τα τραπεζικά μεγαλοστελέχη τον Σεπτέμβριο.Το Voukakrato που είναι δίπλα είναι καλύτερο.
Αλλες προτάσεις που είναι κοντά στα μέρη που ανέφερες
Μαίτρ και Μαργαρίτα Φράγκων 3
Σέμπρικο Φράγκων 2
Οδύσσεια Καστριτσίου 11
Το καινούργιο Ψι Σκρά 8 (μόνο μεσημέρι)
Λίγο πιο μακριά το Albero de la vita που αναφέρθηκε,η Κάνουλα (Τ.Παπαγεωργίου 4 απέναντι από το γνωστό πατσατσίδικο Τσαρουχα) και η Ηλιόπετρα Αισχύλου 5
Αν θα είσαι ΠΣΚ τηλέφωνο για κράτηση
ΥΓ Δεν έβαλα το Μεζέν γιατί νομίζω ότι το ξέρεις
Δεν μας είπες και τι φαγητό θα ήθελες να δοκιμάσεις
Χάλασε το 7 Θάλασσες...κρίμα...δεν δηλητηριάστηκα καθώς δεν είμαι τραπεζικό μεγαλοστέλεχος.... :haha:

panpan

Member
Καλά που το ανέφερες. Παλιά ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Ήταν όμως πολύ ακριβό.
Κρίμα που χάλασε,.

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Ήταν όμως πολύ ακριβό.
Για καλό και ακριβό ψάρι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στο Marea
Για πιο μακριά υπάρχει άλλο με πολύ καλή ποιότητα και καλύτερες τιμές

fotast

Member
Για καλό και ακριβό ψάρι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στο Marea
Για πιο μακριά υπάρχει άλλο με πολύ καλή ποιότητα και καλύτερες τιμές
Και το όνομα αυτού;ας τα ρωτάμε για να ξέρουμε ...

chrisbd

Member
Ευχαριστω.. μονο τα παλια ξερω Ζυθο (εκει κοντα θα μεινω κιολας) Τσαρουχας Κανουλα κλ
το Μεζεν οχι δεν το ξερω εκτος και αν ειναι "ξαδελφια" με του Βόλου..
Κατι σε κρεας φιλετακια μαλλον μαγειρεμενο η πιατα ζυμαρικων, μανιταριων κλ οχι σχαρα.. θα υπαρχει και αυστηρη επιτηρηση... για βραδυ καμια ιρλανδεζικη παμπ η Ντουμπλινερ η καποια αλλη .. τωρα περπατωντας μπορει να μου κανει κλικ καποιο σαν στυλ και να μπω..

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία

Extra muros

Member
Μετά την τελευταία μου εξόρμηση πάνω, μπορώ να πω ότι έφαγα καλά στο Μενού με νου στην Κάτω Τούμπα, ειδικά οι κροκέτες ραγού είναι ένα εξαιρετικό πιάτο, που δε βρίσκεις σε κάθε κατάλογο, με πολύ σωστή εκτέλεση, τραγανό απέξω και με το τσιτσί μέσα να λιώνει. Αλλά κι όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαιρετικά και με φιάλη κρασί 24 ευρώ το άτομο, πολύ λογικά θα έλεγα.

Τρυγητής στην Πυλαία. Πολύ ωραίες ιδέες, θέλει τεχνική βελτίωση ωστόσο σε αρκετά πιάτα και με 30 ευρώ το άτομο με κρασί χύμα πλησιάζει τιμές ακριβούτσικου μεζεδοπωλείου Αθήνας. Το περιλαμβάνω ωστόσο στις θετικές γαστρονομικές εμπειρίες για την τίμια προσπάθεια και την ήσυχη τοποθεσία.

Τζερτζελές στην Άνω Τούμπα. Αν και μετράει "μόλις" 5-6 χρόνια λειτουργίας, μοιάζει κυριολεκτικά βγαλμένο από χρονομηχανή. Αυτό το πολύ old school αισθητικής κουτούκι (μέχρι και κλουβιά με καναρίνια έχει, για όσους δεν το θεωρούν αρκετά βίντατζ) δεν απογοητεύει και στις προσδοκίες που θέτει για απέριττο και τίμιο φαγητό. Όλα φρέσκα και χειροποίητα, όλοι με όρεξη για πολλή κουβέντα ειδικά αν δεν έχει πολλή κίνηση εκείνη την ώρα. Τιμές επίσης από περασμένα χρόνια στα 13,5 ευρώ το άτομο.

Αν κι όχι εστιατόριο ή μπαρ, αξίζει μια εύφημο μνεία το Brunchsin στο κέντρο, ειδικά το Dutch baby σε 3 διαφορετικές εκδοχές, που έρχεται ολόφρεσκο από το φούρνο σε μαντεμένιο σκεύος και είναι αδύνατον να το φάει ένα άτομο, ειδικά όταν στο μεταξύ έχει απολαύσει κι άλλα από τα καλούδια του καταλόγου. Μετά την παρακμή κατά τη γνώμη μου του Estrella (σ.σ δεν έχω πάει στο αθηναϊκό, η γνώμη μου αφορά το ορίτζιναλ μαγαζί), αλλά και τη γενικότερη αρπακολίστικη λογική που δυστυχώς επικρατεί σε αρκετά μπραντσάδικα ανά την επικράτεια, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Να πω ότι βρήκα σοκαριστικές τις τιμές στους καφέδες (8 ευρώ για 2 εσπρέσο στην Αγγελάκη μες στον φοιτητόκοσμο, δηλαδή πόσο έχουν πάει στο Πανόραμα), ακόμα και take away πέρα από τις αλυσίδες το στάνταρ ξεκινοούσε από τα 2,80. Ούτε στα πιτόγυρα είχα πολλή τύχη, είτε πήγα τυχαία είτε συστημένα μετριότητα και shrinkflation.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.811
Μέλη
39.543
Νεότερο μέλος
Eirpg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα