Ταξιδιωτική ασφάλεια

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Σα τηνε βρεις αυτη την ασφαλεια πες μου τηνε να τηνε μαθω κ'να τηνε μαθουμε, γιατι και δω που μενω, 2 κλινικες πληρωνει η ασφαλεια κατευθειαν κ'μετα σου στελνει οτι δεν καλυπτει ο ΕΦΚΑ λογαριασμο. Οι γιατροι αλλοι κατευθειαν απο την κλινικη που στελνει το αιτημα αποζημειωσης η αλλοι τους πληρωνεις πρωτα και μετα εσυ κανεις αιτημα! Και δω στο μπανανισταν σα δε πληρωσεις θα αρχιζουν τα ενοχλητικα τηλ. ή ηαλληλογραφια κλπ. Στο εξωτερικο σα γινεις Λουης που λενε στο χωριο μου η σα κανεις μπραφ η γρι γρι και την κοπανισεις απο το εστιατοριο η ταβερνα, που θα σε βρουνε; Γιαυτο λοιπον σα τυχη οτι τυχη θα πρεπει να τα βηξεις πρωτα ΕΣΥ! Καλεςοι ασφαλειες, πρεπει στα ταξιδια κ'στην καθημερινη ζωη να τις εχουμε, οσοι εχουμε τη δυνατοτητα η το παρεχουν οι εργοδοτες, αλλα ακομα καλιτερο θα'ναι να ναι αχρειαστες!
Συγχέεις τα εδώ με τασ έξω. Έξω -όπως κι εδώ πρέπει να δώσεις στοιχείασ για την εισαγωγή σου. Και σε βρίσκουν Λούη μου... Αυτά που λες συμβαίνουν Εξαρτάται όμως σε σημαντικό βαθμό με ποιόν διαμεσολαβητή συνεργάζεσαι. Αν τα κάνεις όλα ιντερνετικά η ευθύνη της επιολογής εταιρείας και προγράμματος είναι 100% δική σου. Αν συνεργάζεσαι με επαγγελματία διαμεσολαβητή έχει μερίδιο ευθύνης από το στάδιοο της μελέτης μέχρι την υποστήριξη του πελάτη του. Εδώ όμως δεν είμαστε μόνο "μπανανιστάν" αλλά και "ΞΕΡΟΛΙΣΤΑΝ", οπότε κατόπιν εορτής απ τη μιά βράζουμε στο ζουμί μας σιωπηρά και στάζουμε χολή δημόσια.
Στη ζωή μου έχω μάθει οτι: Α) η εμπιστοσύνη κερδίζεται Β) Η καλή φήμη διαδίδεται χ 4 ενώ η κακή χ 11.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.812
Μέλη
39.543
Νεότερο μέλος
Eirpg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom