μόνο μη κάνετε το λάθος και σε εισητήριο με επιστροφή δεν ενημερώσετε εγκαίρως την εταιρεία ότι τελικά θα χρησιμοποιήσετε μόνο την επιστροφή θα σας την ακύρώσουν αυτόματα και δε θα μπορείτε να γυρίσετε..Ρε παιδιά, ο cakenet λέι για αναχώρηση Μάρτιο και η latina λέι ότι ο mixaliss δεν θέλει αναχώρηση Μάρτιο.
Τι γίνεται αν κλείσει για αναχώρηση Μάρτιο και άφιξη Ιούνιο, και τελικά δεν πάει τον Μάρτιο, αλλά μόνο επιστρέψει τον Ιούνιο με Lufthansa? (επειδή συμφέρει έστω για μόνο επιστροφή).
Το έχω κάνει πολλές φορές σε point to point εταιρίες αλλα δεν μου έτυχε σε legacy (παραδοσιακές), το να μην χρησιμοποιήσω το ένα σκέλος πτήσης που πλήρωσα.
Αυτό το λέω επειδή μου έκανε εντύπωση μια προσφατη προσφορά site που προσφερε ξενοδοχεία 4* στην Πράγα με τιμή £3 / 3μέρο για ΜΑΡ-ΑΠΡ. Αλλά με την υποχρέωση κανονικής χρέωσης σε περίπτωση μη εμφάνισης.
Μήπως είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις το 1 σκέλος, αποδεικνύοντας έτσι και τις μέρες παραμονής;
βενετια με καραβι κανει μια μερα παραπανω.η γνωμη μου ειναι ανγκωνα.μπαινεις 1600 στο καραβι και βγαινεις 1100-1200 την αλλη μερα τοπικη ωρα.γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος εχει το χρονο και τη διαθεση να μου απαντησει οσο πιο λεπτομερως μπορει...θελω να κανω ενα ταξιδι απο αθηνα για παρισι με αυτοκινητο...σκεφτομαστε με τον πατερα μου να ξεκινησουμε με καραβι απο πατρα για βενετια κ μετα απο κει γα ελβετια σταση...ποιος ειναι ο πιο γρηγορος δρομος?και τι πληρωνουμε στα διοδια απ τη μια χωρα στην αλλη?ευχαριστω πολυ
πολύ σωστά.. +12-13 ωρες, +επιπλέον κόστος, + λίγα δρομολόγια (8/εβδομάδα-28/εβδομ. στην Ανκόνα..)βενετια με καραβι κανει μια μερα παραπανω.η γνωμη μου ειναι ανγκωνα.μπαινεις 1600 στο καραβι και βγαινεις 1100-1200 την αλλη μερα τοπικη ωρα.