maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Δες πιο πάνω...
Νομίζω μπορείς να συνδυάσεις ωραιότατα τη Βαρκελώνη με τη Μαδρίτη, αφού έχεις και 8 μέρες (κάποια ταξιδιωτικά σε 8 μέρες σου κάνουν γύρο Ισπανίας)... σε 3 ώρες είσαι Μαδρίτη με το τρένο...Καλησπέρα!Θα ήθελα να με διαφωτίσετε λίγο αν είναι εύκολο...πρόκειται να ταξιδέψω στη Βαρκελώνη αρχές Σεπτέμβρη, τα εισητήρια που έκλεισα είναι για 8 μέρες (μόλις 150? με Aegean).κ τώρα αναζητώ άλλους πιθανούς προορισμούς πριν κλείσω τη διαμονή. Σκεφτόμουν να περάσω 3 μέρες στη Σεβίλλη κ 4 στη Βαρκελώνη... Αλλά δε ξέρω, είναι ωραία η Σεβίλλη ή μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή?Ότι πληροφορια-πρόταση είναι καλοδεχούμενη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Sorry κι ολας, αλλα αν μπορεις εξηγησε μου γιατι προτεινεις στον ανθρωπο να παει σε 8 μερες και μαδριτη και βαρκελωνη, γιατι η αιτιολογια οτι "κάποια ταξιδιωτικά σε 8 μέρες σου κάνουν γύρο Ισπανίας" δεν μου αρκει!Νομίζω μπορείς να συνδυάσεις ωραιότατα τη Βαρκελώνη με τη Μαδρίτη, αφού έχεις και 8 μέρες (κάποια ταξιδιωτικά σε 8 μέρες σου κάνουν γύρο Ισπανίας)... σε 3 ώρες είσαι Μαδρίτη με το τρένο...
Εφόσον θα πας με αεροπλάνο η Σεβίλλη μια χαρά μου ακούγεται για 2-3 νύχτες.Την Μαδρίτη μπορείς να την αφήσεις για επόμενη φορά και να της αφιερώσεις περισσσότερες μέρες.Σκόπευα να πάω με αεροπλάνο στη Σεβίλλη οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο χάσιμο χρόνου κ ταλαιπωρία.Το ζητούμενο είναι αν αξίζει η Σεβίλλη ή κάποια άλλη πόλη περισσότερο