paefstra
Member
Ό,τι άκουσες, αλήθεια είναι. Τί σου φταίει η κακομοίρα και δεν την συμπαθείς;Κωνσταντινουπολη δεν την συμπαθω αν και ακουω τα καλυτερα....
Ό,τι άκουσες, αλήθεια είναι. Τί σου φταίει η κακομοίρα και δεν την συμπαθείς;Κωνσταντινουπολη δεν την συμπαθω αν και ακουω τα καλυτερα....
Μμμμ... για Αμστερνταμ τι λες? Απο φασαρια και κοσμο αλλο τιποτα και επισης πολλα πραγματα να δεις και να κανεις. Γυρω στα 180-200 Ευρω θα βρεις το εισιτηριο.ν..θελω φασαρια και κοσμο...
Σωστά σου είπε ο Φιλος σου για την Πόλη !!! να μην πας μονη σου με τίποταrena1988 said:χμ λοιπον καταρχην για Κωνσταντινουπολη δεν την αποκλειω για μελλοντικο ταξιδι, απλα ενας φιλος που πηγε σχετικα προσφατα ο οποιος ξερει οτι μ αρεσει να ταξιδευω μονη με συμβουλευσε αν παω στην Πολη να παω με παρεα (δε ξερω γιατι). Οποτε λεω να παω με παρεα οταν προκυψει. Τωρα για το Αμστερνταμ επισης το χω κανονισμενο να παω μαλλον Ανοιξη με μια φιλη, οποτε παει κ αυτο. Γερμανια νομιζω δε θελω να ξαναπαω τωρα αμεσα, οποτε μαλλον καταληγω στην Μαδριτη (δεν την ειχα σκεφτει ειναι η αληθεια...) θα τσεκαρω να δω τι παιζει με εισητηρια!!!
Δεν είμαι σίγουρος οτι ο φίλος της εννοούσε να πάει με παρέα, όσον αφορά την ασφάλεια της και την επικινδυνότητα του μέρους. Νομίζω οτι το είπε εννοώντας οτι με παρέα θα ευχαριστηθεί περισσότερο την Πόλη. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον...Σωστά σου είπε ο Φιλος σου για την Πόλη !!! να μην πας μονη σου με τίποτα
είναι κακοί οι Τούρκοι και αν μάθουν ότι είσαι και ρωμια θα σε βασανίσουν και θα σε μαστιγωσουν !!!!!!!
ΥΓ. Πες στο φίλο σου να μην διαβάζει πολυ Λιακοπουλο
ΥΓ2. Η Πόλη είναι πολυ πιο safe απο πολλές άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις .
Φτάνει πια το κάρβουνο και η καταστροφολογια
Απο ενα ατομο που εχει το θαρρος να ταξιδευει μονο του δεν δικαιολογειται να εχει εμμονες και παραλογους φοβους.Πρεπει μα εισαι ανοικτομυαλη καιχμ λοιπον καταρχην για Κωνσταντινουπολη δεν την αποκλειω για μελλοντικο ταξιδι, απλα ενας φιλος που πηγε σχετικα προσφατα ο οποιος ξερει οτι μ αρεσει να ταξιδευω μονη με συμβουλευσε αν παω στην Πολη να παω με παρεα (δε ξερω γιατι). Οποτε λεω να παω με παρεα οταν προκυψει.
Εμενα προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ η Βαρκελωνη απο τη Μαδριτη, συν το οτι μπορεις να κανεις και κανενα μπανακι στις παραλιες της - (ακομη ζεστη θα εχει οταν θα πας). Αν διαβασεις στο φορουμ θα δεις οτι τελικα ειμαστε πολλοι οι..οποτε μαλλον καταληγω στην Μαδριτη...
ενώ ξέρει οτι η φίλη του μπορεί και ταξιδεύει μόνη !!!!Δεν είμαι σίγουρος οτι ο φίλος της εννοούσε να πάει με παρέα, όσον αφορά την ασφάλεια της και την επικινδυνότητα του μέρους. Νομίζω οτι το είπε εννοώντας οτι με παρέα θα ευχαριστηθεί περισσότερο την Πόλη. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον...