katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Χαιρετώ τους αγαπημένους συμφορουμίτες!!! Πολύ θα ήθελα να σας πώ καλό μήνα αλλά εδώ στο Άρτα βρέχει και κάνει αρκετή ψύχρα. Επί του θέματος λοιπόν. Φέτος θα πάω Αμοργό με την αγάπη μου για 8 μέρες αρχές Ιούλη. Μία μονοήμερη θα πάμε Κουφονήσι και μία μονοήμερη Δονούσα. Θα ήθελα να μου πείτε λίγο ο Σταυρός είναι το λιμάνι ή η χώρα του νησιού;;; Γενικά το λιμάνι από τη χώρα τί απόσταση έχουν μεταξύ τους;;; Θα πάμε για μπάνιο στον Κέδρο πόση ώρα είναι με τα πόδια;;; Επίσης θα θέλαμε να πάμε για μπάνιο και στο Λιβάδι που διάβασα ότι μπορείς να πας με το καραβάκι, το δρομολόγιο του οποίου είναι 9:00-17:00. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα δρομολόγια 9 σε πάει 5 σε γυρνάει;;; Αυτά τα ολίγα... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!
Σταυρός = Λιμάνι = Χώρα ! Όλα σε ένα, δηλαδή
Ο Κέδρος είναι πολύ κοντά στο λιμάνι. Αν πας με το πάσο σου θα το κάνεις σε ένα τέταρτο- 20', πιστεύω.
Στο Λιβάδι είχαμε πάει με τα πόδια (χωρίς να είμαστε αθλητές κτλ που περιγράφονται παραπάνω), οπότε για τη βάρκα δεν ξέρω να σου πω. Σημειωτέον, αν έχει αέρα, τα δρομολόγια διακόπτονται.