latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
γεια σας!γυρισα χτες βραδυ απο βερολινο, οπου περασα υπεροχα(τις εντυπωσεις μου απο το ταξιδι θα τις γραψω σε αλλο θεμα)!εδω θελω να σας διηγηθω τι μου συνεβη, για να μου πειτε κεσεις αν σας εχει συμβει κατι αναλογο!λοιπον, θα επιστρεφαμε απο βερολινο στις 10/12 ημερα τεταρτη με easy jet!το προηγουμενο βραδυ(τριτη βραδυ), μιλωντας στο τηλεφωνο με συγγενεις, μαθαινουμε οτι την τεταρτη υπαρχει προγραμματισμενη απεργια!ψιλοαναστατωνομαστε και παιρνουμε τηλεφωνο στο ελ.βενιζελος, μας ενημερωνουν οτι απεργουν οι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας και δεν θα πραγματοποιηθει καμια πτηση στις 10/12!παιρνουμε λοιπον τηλεφωνο την easyjet και τους ρωταμε τι θα γινει με μας..παιρνουμε την απαντηση οτι η πτηση της πεμπτης 11/12 ειναι γεματη και θα μας βαλουν στην πτηση της παρασκευης 12/12..2 μερες δηλαδη μετα απο την προγραμματισμενη μας πτηση..λεμε οκ δεν πειραζει..θα μας πληρωσετε κατι??και μας απαντουν οτι η easyjet δεν φερει καμια ευθυνη για την ακυρωση της πτησης, οποτε δεν μας οφειλει τιποτε!!!:roll:σοκ!αρχιζω να το σκεφτομαι και μου φαινεται ολο και πιο παραξενο..και οκ εμεις ειχαμε χρηματα μαζι μας και ολα ενταξει..αν καποιος δεν ειχε???ειναι δυνατον να μας αφησουν ετσι??και δεν ειναι 1 μερα μετα, ειναι 2 μερες..καποιος κανονισμος θα υπαρχει που να προστατευει ολους εμας σε τετοιες περιπτωσεις(ειμαι φοιτητρια νομικης βλεπετε και γιαυτο το εψαξα λιγο παραπανω..)..παιρνω τηλ. στην πολιτικη αεροπορια στην ελλαδα και απο εκει ενημερωνομαι οτι ναι υπαρχει κανονισμος για τις αερομεταφορες (261/2004) και οτι για οποιονδηποτε λογο και αν ακυρωθει η πτηση, η εταιρια οφειλει να σου καλυψει τα εξοδα διαμονης και διατροφης..!κρατησαμε λοιπον ολες τις αποδειξεις απο το ξενοδοχειο και απο ο,τι φαγαμε και θα τις στειλουμε μαζι με ενα γραμμα και μαζι με τον κανονισμο στα γραφεια της easyjet στο λονδινο..αν δεν βγαλουμε κατι απο αυτο, θα κανουμε καταγγελια στην πολιτικη αεροπορια του βερολινου και συμφωνα με τον κανονισμο η αεροπορικη εταιρια θα τιμωρηθει με προστιμο.και θα μου πειτε τι θα παθει η εταιρια με ενα προστιμο?ναι, ενταξει, δεν προκειται να καταστραφει..αλλα το θεμα ειναι η ηθικη ικανοποιηση του οτι δεν μενεις απαθης..το οτι διεκδικεις..τα γραφω ολα αυτα, πρωτον για να βοηθησω οποιον αλλον επαθε το ιδιο με εμας ή προκειται να το παθει στο μελλον(το απευχομαι εννοειται σε ολους, αλλα ας ειστε ενημερωμενοι) και δευτερον γιατι θελω αν γνωριζετε κατι για το θεμα να μου πειτε τις εμπειριες σας(αν βγαλατε κατι διεκδικωντας)..αυτα!εμας οι 2 μερες παραπανω μας ηρθαν κουτι γιατι ειδαμε πολλα παραπανω πραγματα στο βερολινο, αλλα οπως και να χει πιστευω πως πρεπει να γνωριζουμε τι δικαιουμαστε και να το διεκδικουμε!