• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair ακυρωση πτησεων με ryanair

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν αγοράζω ίσης ή ελαφρώς φθηνότερης αξίας εισιτήρια μόνο και μόνο για να γλιτώσω τα 10 ευρώ και να πάω με low, παίρνω αναίτια και ανούσια ρίσκα.
Πολύ σωστά, άλλωστε 9.99 ευρώ πληρώνουν λίγοι γιατί αυτά είναι τα εισιτήρια κράχτες. Οι περισσότεροι πληρώνουν πολλαπλάσιο ποσό για το ναύλο τους που πολλές φορές φτάνει ή και υπερβαίνει τις τιμές προσφορών των regulars (πχ τα 100e που ζητά η Alitalia ή τα 99e που ζητά η Lufthansa ή τα 120e που ζητά η Αegean).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι θα επρεπε να ειχε κανει δηλαδη εβω ειναι στη Βουδαπεστη; Να παρει σε καποιο τηλ να απαιτησει να τον γυρισουν (σε ποιο;) ή να παει στο αεροδρομιο ο ιδιος (αν δεν ειναι κανεις απο ryanair με ποιον να μιλησει;) Ρωταω για να ξερουμε σε περιπτωση αναγκης πως να ζητησουμε αυτο που δικαιουμαστε.... Οχι μονο στη ryan αλλα και σε αλλες εταιριες ...
Να μιλήσει με κάποιο τρόπο με εκπρόσωπο της Ryan Air, και αν δε βγάλει άκρη ή δεν ικανοποιηθεί, να απευθυνθεί στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ουγγαρίας.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Μια αλλη ερωτηση:

Αν σου ακυρωθει η πτηση μπορεις να επιλεξεις οποια ημερομηνια εσυ θελεις; Ας εχει πιο ακριβο εισιτηριο ετσι; Ή κοντα στο Πασχα;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια αλλη ερωτηση:

Αν σου ακυρωθει η πτηση μπορεις να επιλεξεις οποια ημερομηνια εσυ θελεις; Ας εχει πιο ακριβο εισιτηριο ετσι; Ή κοντα στο Πασχα;
Η αρχική σύμβασή σου με την εταιρία, εφόσον δέχεσαι να μην ταξιδέψεις στις αρχικές ημερομηνίες, λύεται (με μηδενική βλάβη για σένα, το αναίτιο μέρος, άρα συνολική επιστροφή χρημάτων) και συνάπτεται μια νέα σύμβαση για τις άλλες ημερομηνίες. Το πως θα τιμολογήσει τη νέα σύμβαση η Ryanair (και η όποια Ryanair) είναι στη δική της ευχέρεια. Αν στο προσφέρει στην ίδια τιμή ενώ κανονικά το πουλάει πιο ακριβά, είναι δική της παροχή.

XRISTOS71

Member
Τελικά ενα πρώτο συμπέρασμα είναι οτι η εν λόγω εταιρεία έχει ''δαγκώσει'' αρκετό κόσμο μέχρι τώρα .

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Τελικά ενα πρώτο συμπέρασμα είναι οτι η εν λόγω εταιρεία έχει ''δαγκώσει'' αρκετό κόσμο μέχρι τώρα .
θα ήθελα να δω, αν η εν λόγο εταιρία δε ακύρωνε τις πτήσεις για Βουδαπέστη και δε προσγειωνόταν στο Πλόβδιβ, πως οι ίδιοι θα έλεγαν ότι είναι η καλύτερη εταιρία στο κόσμο

sakaflias

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΕΝΥΑ
Ερωτηση: Αν εχω κλεισει πτηση με Ryanair για ενα ταξιδι σε 2 μηνες περιπου και για καποιο λογω το μετανιωσα και εχω πληρωσει με πιστωτικη, μπορω να το ακυρωσω? Παιρνω τα χρηματα μου πισω ή ενα ποσό?

kimigaz

Member
Ερωτηση: Αν εχω κλεισει πτηση με Ryanair για ενα ταξιδι σε 2 μηνες περιπου και για καποιο λογω το μετανιωσα και εχω πληρωσει με πιστωτικη, μπορω να το ακυρωσω? Παιρνω τα χρηματα μου πισω ή ενα ποσό?
Εννοειται πως οχι.

kimigaz

Member
Εμένα η ryan (ο ταξιδιωτικός της πράκτορας στο airtickets) μου πρότεινε να ταξιδέψω σε άλλους προορισμούς όπως Βαρκελώνη,Μιλάνο, Βρυξέλλες κτλ) ή τα χρήματα πίσω. Διαλέγω τα χρήματα πίσω. Και απο εκεί βλέποντας κ κάνοντας. Δε με ενδιαφέρει αν είναι χαμηλού κόστους ή οχι, εγώ μόνο με οικονομικά εισητήρια μπορώ να κάνω ένα ταξίδι. Τι να κάνουμε?? Δε μας παίρνει όλους να πετάμε με regular

Traveller

Member
Μας λες δηλαδή ότι η Ryan σου επιστρέφει τα χρήματα ή σου προτείνει να αλλάξεις δρομολόγιο και να πας κάπου αλλού? Μια χαρά σε κόβω... μπράβο... πάρε τα λεφτά σου τότε και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

υ.γ. είδατε τι καλός έχω γίνει τώρα τελευταία? πιστεύω και τα απίθανα...

kimigaz

Member
Μας λες δηλαδή ότι η Ryan σου επιστρέφει τα χρήματα ή σου προτείνει να αλλάξεις δρομολόγιο και να πας κάπου αλλού? Μια χαρά σε κόβω... μπράβο... πάρε τα λεφτά σου τότε και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

υ.γ. είδατε τι καλός έχω γίνει τώρα τελευταία? πιστεύω και τα απίθανα...
Φίλε Traveller είναι στη μέση το airtickets δεν ξέρω αν αυτό κάνει τη διαφορά, αλλά μου επιστρέφεται κανονικά όλο το ποσό.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom