ακυρη χρεωση απο εταιρια ενοικιασης αυτοκινητων

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δεν υπηρχε κληση!εγινε αμφισβητήσει στη χρέωση στην τραπεζα αλλα ακομαεπιστρεφετε το ποσο
Θα σου επιστραφεί - ανάλογα πόσο χρόνο περιμένει η Τράπεζα να πάρει απάντηση. Αν δεν πάρει, θα στα δώσει.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν ζήτησα έτσι..:).αλλά πολύ χρήσιμη η εμπειρία σου φυσικά...γράφηκε απλα οτι οι "ανωτέρω εταιρειες το συνηθίζουν...." εννοώντας ίσως και την Avis, την οποία αφορα το παρόν θέμα εξάλλου. Κάτι που αμφισβητω σφοδρά καθώς την ίδια και ειδικα τα γραφεια του Μιλάνου τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά με άριστες παντοτε εμπειρίες. σοβαρή εταιρεια, ουτε λογος να γίνεται για χρεώσεις-φαντασματα...
Το ότι δεν συνέβη σ' εσένα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνέβη σε κάποιον άλλον (και από την Avis). Και για να επιμένει ο ELGEO2, κάτι θα ξέρει παραπάνω. Και φυσικά δεν έχει τίποτα με την συγκεκριμένη ή άλλη εταιρία για να την κατηγορήσει άδικα. Δεν το πάω παραπέρα, σκέψου λίγο και θυμήσου τι δουλειά έκανα. Αν θέλεις, σε προσωπικό επίπεδο, μπορώ να σου δώσω λεπτομέρειες. Το κλείνω κι εγώ εδώ.

hamurabi

Member
Παιδια επικοινωνησα με υπευθυνο στην avis. Μουπανε οτι τα 45 ευρω αυτα ειναι χρεωση καθαρα της avis λογω οτι δωσαν τα στοιχεια μου στην αστυνομια της ιταλιας.
Η κληση ειναι αλλο ποσο και θαμουρθει ταχυδρομικως μουπαν.
Εεεε ρε τι τραβαμε...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
κάτι σαν τέλος διεκπεραίωσης δηλαδή...

Desiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πάντως δεν είναι απατεώνες...Εγώ είχα μπεί στο ίντερνετ και είχε τη φωτογραφία του αυτοκινήτου μου με την παράβαση ότι είχα μπει σε λεωφοριόδρομο!!! Απλά ήσουν άτυχος μάλλον,πλήρωσε τα να μην ανέβουν και μην το σκέφτεσαι!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Στους όρους του συμβολαίου σου θα πρέπει να γράφει ότι σε περίπτωση κλήσης, η avis χρεώνει το χ ποσό ως "administrative fee".
Γι'αυτό που θα πρέπει να βεβαιωθείς, είναι ότι η κλήση υφίσταται και ότι αφορά πράγματι τη δική σου ενοικίαση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom