jimp
Member
Αν λήγουν φυσικά και να τα χρησιμοποιήσει αλλά κρίμα είναι ενώ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί όπως λέει ο samion, ακόμα και τώρα μη σου πω που έχουν 100+ ευρώ.
σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. μάλλον έτσι θα γίνειΜαλλον ειστε οκ, δεν υπαρχει θεμα ληξης.
Πάντως όταν το Πιζα Θεσσαλονικη με μίλια είναι 42 ευρω για φόρους και 12000 μιλια για το go light μόνο (περισσότερα το flex), μου φαίνονται πάρα πολλά χαμένα μίλια αφού με 40 ευρώ έχετε εισιτήριο με χειραποσκευη απ ευθειας με ryan την άλλη μέρα. Τα μίλια πάνε τζάμπα.
Για μετάβαση τα μίλια είναι μια χαρα, έχετε κέρδος και μεγαλο.
και εγώ έτσι νομίζω,αλλά ακούγοντας τα παραπάνω θορυβήθηκα γιατί δεν είμαι και γνώστης του αντικειμένου.Εγώ έχω την εντύπωση πως τα μίλια εξαργύρωσης δε λήγουν ποτέ άσχετα με το πως αποκτήθηκαν. Τα μίλια αναβάθμισης λήγουν..
Ε ναι, για να μείνουν και για Ντυσσελντορφ κι απο κει να πεταχτειτε Αμστερνταμ με τρενο ή Κοπεγχάγη αεροπορικωςσ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. μάλλον έτσι θα γίνει
Τα μίλια λήγουν ?????????Βρε jimp. όταν έχεις 100.000+ μίλια κάπου πρέπει να τα ξοδέψεις πριν λήξουν.
νομίζω πως όχι.Τα μίλια λήγουν ?????????