tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ποιο εργο του μετρο δεν ειναι περιφραγμενο;Τώρα δηλαδή υπάρχει δεδικασμένο για να μπαζώσουμε τα αδρανή έργα του μετρό στη Θεσσαλονίκη;
Ποιο εργο του μετρο δεν ειναι περιφραγμενο;Τώρα δηλαδή υπάρχει δεδικασμένο για να μπαζώσουμε τα αδρανή έργα του μετρό στη Θεσσαλονίκη;
Ναι βρε ΕΡΣΗ, δεν καταλαβα κατι διαφορετικο, αλλα αυτα τα κανουν τα γκρουπ και γινονται παντου, σε ολοι τη γη. Τη γνωμη της ρωτησα, δεν ειπα οτι πηγαινει με γκρουπ.Δε δούλεψε προ δεκαπενταετίας η Κική. Επί δεκαπέντε χρόνια δούλευε!
Και δεν πάει με γκρουπ στο εξωτερικό! Μόνη της πάει!
Χάνεται δηλαδή η ευκαιρία για το δεδικασμένο ε; Κρίμα.Ποιο εργο του μετρο δεν ειναι περιφραγμενο;
για τα προηγούμενα θα γυρίσω οταν θα χω όρεξη να γράψω απάντηση σε κάθε ένα πόστ σου που αφορά ευτό το θέμα, επειδή δεν συμφωνω με περισσότερα, και μάλιστα για την περιοχή σου...(που προφαν΄ως και δεν έχει σχέση με την περιοχή συγκεκριμένα)θα πανε τα δωματια στο Λονδινο το καλοκαιρι του 2012 λογω των Ολυμπιακων Αγωνων; Τριπλασιες και βαλε απο τις σημερινες.
που ήσουν τόσα χρόνια φίλε μου, να μου χαρίζεις τόσο άφθονο γέλιο με τις ατάκες, τα τσιτάτα και τα θυμωμένα σχόλια επί παντός επιστητού1. Η Θεσσαλονίκη είναι μια χάλια πόλη
2. Η Ελλάδα δεν έχει ούτε μια ωραία πόλη...
3. Η Ελλάδα εκτός εξαιρέσεων εδώ δεν έχει ούτε ωραία χωριά...
4. Η Ελλάδα ασφαλώς και είναι μια πάρα πολύ ωραία χώρα και δικαιολογημένα είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός...
εδώ στην Ελλάδα έχουμε αναπτύξει τα rooms to let και τον μουσακά... που πα ρε Καραμήτρο??
5. Ο τουρισμός στην Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι, εποχιακός...
Από εκεί και μετά λογικό είναι για τον Έλληνα που δεν ταξιδεύει ή όταν ταξιδεύει να ταξιδεύει κατά κανόνα με γκρουπ να έχει την εντύπωση ότι Γαλλία είναι μόνο το Παρίσι...
ο Έλληνας όμως έχει την χαζομάρα να πιστεύει πως επειδή είναι κοντά στην Ευρώπη μπορεί να πάει όποτε θέλει...
η Ευρώπη είναι ακριβή και για να την γυρίσεις χρειάζεσαι λεφτά...
άσε πια με την εκνευριστική βλαχονοοτροπία των γαμηλίων ταξιδίων...
στην Γαλλία ή την Ιταλία θέλεις χρήματα για να κάνεις ένα τόσο σπέσιαλ ταξίδι...
αν τα έχεις δώστα ρε αδελφέ να περάσεις αξέχαστα και άσε τις σαχλαμάρες...
Αυτος εδω ηταν, εσυ ελειπες...που ήσουν τόσα χρόνια φίλε μου, να μου χαρίζεις τόσο άφθονο γέλιο με τις ατάκες, τα τσιτάτα και τα θυμωμένα σχόλια επί παντός επιστητού