Πέφτεις σε περιπτωσιολογία. Δεν πέφτω στην παγίδα του να συζητώ περί γύρου (ανάφερα πχ και τυρόπιτα και άλλα αλλά τα προσπέρασες). Ανέφερα το γύρο (ανάθεμα τη στιγμή) ως παράδειγμα ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, δεν κρατάω και τεφτέρι για το τι έχω στραβά έχω συναντήσει και ξαναλέω ανάφερα κι άλλα. Σίγουρα δε γίνεται να γράψω μια λίστα όλων των στραβών, θα πάει μακριά. Επίσης κατηγοριοποιείς λέγοντας "εχετε την απαιτηση εκει που πληρωνετε 10 να εχετε υπηρησιες για 50". Ό,τι πληρώνω στην πόλη μου και παίρνω αυτό θέλω και στο τουριστικό μέρος. Ζητάω πολλά;Χαλια φαγητο, οπως και χαλια υπηρησιες εχω πληρωσει κι εγω και ολοι. Αλλα κατα κυριο λογο πληρωσα αρκετα φθηνοτερα απο τα συνηθη μαγαζια που ξερω πως εχουν καλο φαγητο π.χ.
Εσυ ας πουμε εφαγες εναν απο τους χειροτερους γυρους, οπως λες. Τα γυραδικα (σουβλατζιδικα για τους χαμουτζηδες) εχουν ουτως ή αλλως κακης ποιοτητας κρεας (και μονο που ειναι κατεψυγμενος ειναι κακης). Εσενα λοιπον δεν σου αρεσε η γευση να υποθεσω. Νομιζεις πως αν ηταν καλοψημενος και νοστιμος θα ετρωγες κατι εξαιρετικης ποιοτητας; Ηταν ομως πολυ οικονομικοτερο απο το να φας σε μια ταβερνα που εχει νωπα κρεατα. Αρα εδω μιλαμε για εξ αρχης κακη επιλογη (εκτος κι αν εννοεις πως ηταν χαλασμενος, οποτε κακως τον εφαγες και δεν τον εβαλες στον κ*λο του γυροπωλη).
Αυτο συμβαινει σε ολους τους τομεις... ο,τι πληρωνεις παιρνεις. Καποιες φορες μπορει να σε πιασουν κοροιδο αλλα ειναι λιγες.
Εσεις ομως εχετε την απαιτηση εκει που πληρωνετε 10 να εχετε υπηρησιες για 50. Αυτο δε γινεται. Και δε γινεται πουθενα, σε καμια χωρα. Κι εγω για λογους οικονομιας επιλεγω πολλες φορες να φαω στο εξωτερικο φθηνα παιρνοντας κατι απο το δρομο, αλλα δεν εχω την απαιττηση να ειναι ιδιας ποιοτητας με το φαγητο ενος εστιατοριου (προσοχη, μιλαω για ποιοτητα γιατι ετσι κι αλλιως εμεν το φαγητο στη Δυτικη Ευρωπη κυριως μου φαινεται οικτρο).