Borealis
Member
Δεν ξέρω αν ζεις στη Θεσσαλονίκη αλλά εγώ που ζω στη Κοζάνη μάλλον την ξέρω καλύτερα από σένα.Σ'όλα έχεις δίκιο.Υπάρχουν απειράριθμα διαμάντια σε όλη την ευρωπαϊκή ύπαιθρο, πόσω μάλλον στη Γαλλία . ( Προφανώς και στην Ιταλία, απλά δεν έχω προσωπική εμπειρία) Απλά είσαι λίγο υπερβολικός όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη. Η παραλιακή ζώνη από Παλιό Λιμάνι μέχρι Αρετσού είναι πολύ όμορφη, καθαρά ευρωπαϊκή και έχει αναβαθμιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Η Τσιμισκή επίσης, παρά την έντονη κυκλοφορία οχημάτων , είναι μακράν ο σπουδαιότερος εμπορικός δρόμος της χώρας. Η Ερμού στην Αθήνα για παράδειγμα είναι μάλλον της πλάκας μπροστά της.
1. Δύο πανάκριβα Μέγαρα Μουσικής και Όπερα και γύρω-γύρω ενα βομβαρδισμένο τοπίο, εγκαταλειμένες παράγκες Σχολείου, εγκαταλειμένο κολυμβητήριο, εγκαταλειμένο πάρκιν.
2. Το Αλλατίνη καταρέει, σε οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης θα ήταν ένα σπουδαίο πολιτιστικο κερδοφόρο κέντρο. Η αρχαιολογική υπηρεσία σε ΠΑΡΑΓΚΕΣ.
3. παρακάτω το πάρκιν στη στροφή έχει χορταριάσει και είναι γεμάτο σκουπίδια
4. Στον Πύργο εκείνες οι απερίγραπτες κολονες έχουν γεμίσει γκράφιτι και κανένας ακόμη δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν.
5. Και ο τελευταίος χώρος κτίστηκε, τα κυλικεία είναι πιο πολλά από τα δέντρα, χώρια κάτι υπερφουτουριστικές κατασκευές που κανένας δεν κατάλαβε που χρησιμεύουν, χώρια οι διάφοροι όμιλοι με τα αντίστοιχα αμαξια, χώρια...κουράστηκα, αν θες και άλλα μπορώ να συνεχίσω σε άλλο μήνυμα. Αυτή είναι η Ευρωπαική πόλη