Perastikos30
Member
Βενετια Χαλαρα...
Γιατι, βρε Ερση; Απλα, διπλα στο ρομαντισμο του Χονκ Κονγκ και του Ντουμπαι λειπουν κι αλλες εξισου ρομαντικες πολεις οπως το Αγρινιο, η Μεγαλοπολη, το Duisburg.. Αλλα πως να χωρεσουν ολες σε μια λιστα;Πάντως οι προορισμοί που έχει βάλει είναι για γέλια!
Μη ξεχνας το αγαπημενο μου Αλιβερι και την Πτολεμαιδα! Οταν βλεπω τους υποσταθμους της ΔΕΗ μου ερχονται αυτοματως στο νου οι στιχοι του ρομαντικου θανατοφιλου ποιητη μας Αχιλλεα Παρασχου:Γιατι, βρε Ερση; Απλα, διπλα στο ρομαντισμο του Χονκ Κονγκ και του Ντουμπαι λειπουν κι αλλες εξισου ρομαντικες πολεις οπως το Αγρινιο, η Μεγαλοπολη, το Duisburg.. Αλλα πως να χωρεσουν ολες σε μια λιστα;
Ναι ναι τετοιους στιχους θελω να μου ψιθυριζει ο αγαπημενος μου στο αυτι καθως θα βλεπω τους καπνους απο τις καμιναδες του ΑΗΣ Αγιου Δημητριου εξω απο την Κοζανη! (αλλη μια ροματικη πολη που μας διεφυγε!)
Μην ξεχνας και το Αγρινιο! Επισης αλλη μια super duper ρομαντικη πολη!Μη ξεχνας το αγαπημενο μου Αλιβερι και την Πτολεμαιδα! Οταν βλεπω τους υποσταθμους της ΔΕΗ μου ερχονται αυτοματως στο νου οι στιχοι του ρομαντικου θανατοφιλου ποιητη μας Αχιλλεα Παρασχου:
Την θέλω ασθενή εγώ την φίλην μου, ταχείαν·
ωχράν την θέλω και λευκήν ως νεκρικήν σινδόνην·
με είκοσι φθινόπωρα, με άνοιξιν καμμίαν,
μ’ ολίγον σώμα ―άνεμον σχεδόν―, ολίγην κόνιν.
Την θέλω επιθάνατον μ’ αθανασίας μύρον,
κόρην και φάσμα, σάβανον αντί εσθήτος σύρον.
Θέλω την φίλην μου ωδήν εκλείπουσαν ηρέμα·
αθανασίας βλέπουσαν οδόν εις τάφου στόμα·
καλήν και μελαγχολικήν, με ήμερον το βλέμμα,
με φυομένην πτέρυγα εις καταρρέον σώμα.
Την θέλω κόρην, αδελφήν και φίλην μου αγίαν,
αλλ’ όχι και νυμφίαν μου, αλλά ποτέ νυμφίαν!
Ναι ναι τετοιους στιχους θελω να μου ψιθυριζει ο αγαπημενος μου στο αυτι καθως θα βλεπω τους καπνους απο τις καμιναδες του ΑΗΣ Αγιου Δημητριου εξω απο την Κοζανη! (αλλη μια ρομαντικη πολη που μας διεφυγε!)