• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ψηφίστε την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
για μενα ρομαντικο ειναι οποιοδηποτε μερος βρισκομαι με το ταιρι μου, παρεα με εναν κοκκινο ηλιο να μην θελει να δυσει πεισματωμενα κ να βαφει τον ουρανο με χρωματα παραλογα, που δεν μπορει να συλλαβει ο καλυτερος ζωγραφος, ο αερας να φερνει αρωματα μπαχαρικων που ξεπερνουν το ακριβοτερο γαλλικο αρωμα κ τη φωνη του μουεζινη να με ταξιδευει σε αλλες εποχες κ να παρακαλω αν γινεται να σταματησει ο χρονος εκει...
δεν εχω παει σε όλες τις παραπανω πολεις, αλλα σε αυτες που πηγα δεν το εζησα...
και σ αυτες που το εζησα δεν βρισκονατι στη λιστα...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εμείς εδώ θα βάζαμε δέκα πολύ πιο ρομαντικές απ ότι οι Λονδρέζοι

cape town, kai Hong kong που ακούστηκε;;επειδή ήταν πρώην αποικίες;;
Ντουμπάι ; ρομαντζάδα με κελεμπίες, Βομβάη;;.....
μόνο Αγ. Πετρούπολη δεν έχω πάει αλλά είναι πολλοί οι παράμετροι για ρομαντική ατμόσφαιρα... Sydney, B.Aires, σύγχρονες μεγαλουπόλεις..
Παρίσι αυτή τη φορά θα σ΄εγκαταλείψω..δυστυχώς για σένα βρίσκομαι τώρα στη γόνδολα........

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εγώ στην διπλανή γόνδολα κάθομαι! Υπέροχο το Παρίσι δε λέω, αλλα πόλη με γόνδολες -και χωρίς αυτοκίνητα - είναι μόνο μία!
Πάντως οι προορισμοί που έχει βάλει είναι για γέλια!

Dafni

Member
βολεύομαι και σε βαπορετο ,να ρθω? αν συζητάμε για ρομαντισμό οι μεγαλουπόλεις ωχριούν μπροστά στη βενετία....:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Έτσι όπως πάμε στο τέλος ουτε το πλοίο του καπετάνιου μας δε θα μας χωρά!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Παιδιά θα συμφωνήσω και γω πως το ρομαντισμό τον βγάζει η παρέα και το μέρος φυσικά.Μπορεί να πας στον αντικειμενικά ρομαντικό προορισμό και να μην αισθανθείς έτσι...Εγώ πάντως ψηφίζω Παρίσι!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Και μόνο που καθόμαστε και συζητάμε για τέτοια λίστα ρομαντικών πόλεων, χάνουμε το χρόνο μας.
Δηλαδή έβαλαν το Ντουμπάι και δεν έβαλαν τη Φλωρεντία?
έβαλαν το Κέιπ και δεν έβαλαν τη Βιέννη?
έβαλαν τη Βομβάη και δεν έβαλαν τη Βουδαπέστη - Κρακοβία - Σαλαμάνκα - Πόρτο - Καρκασόν - Γκεντ - Νυρεμβέργη - Γουιλιαμσμπουργκ - Στοκχόλμη - Νέα Ορλεάνη - Αντίγκουα - Καρταχένα - Ούρο Πρέτο - Ρώμη - Κων/πολη κλπ κλπ?
Ανόητη λίστα που τη σώζει κάπως το Παρίσι και η Βενετία.

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
καλε γιατι και το αμστερνταμ ασχημο ειναι με τα καναλια του..
χαλια η λιστα... απο αυτα και εγω βενετια βαζω αλλα εχει πολλα επισης ωραια μερη

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το TimeOut London μαζί με κάποιους άλλους σπόνσορές του, διεξάγουν ψηφοφορία για την ανάδειξη της πιο ρομαντικής πόλης του κόσμου.

Οι πόλεις είναι οι εξής 12: Μπουένος Άιρες, Χονκ Κονγκ, Κέιπ Τάουν, Σίδνευ, Ντουμπάι, Μομπάι
:shock::shock::shock::shock::shock:
παρντόν??

συμφωνώ κι εγώ, χάλια η λίστα!
εγω θα έλεγα το παρίσι στο οποίο δεν έχω πάει αλλά.. είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάμε με τον αγαπημένο μου τον Οκτώβριο για honey moon!!

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Σιγουρα επιλεγω την Βενετια, θεωρω ομως απαραδεκτο να λειπει
απο αυτη την λιστα, η Φλωρεντια!

Traveller

Member
Κορυτσά και ξερό ψωμί...

Υ.Γ. Αλήθεια ποιός ασχολείτε σοβαρά με τις βλακώδεις λίστες που κατά καιρούς αναρτώνται...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom