• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Χωρια/μικρες πολεις της Ευρωπης

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πήραμε την επιβεβαίωση που όλοι περιμέναμε...η πολύπειρη ταξιδιώτισα και γνωστή ψυχολόγος ANEL επιβεβαιώνει ότι το Trakai είναι σε μικρή απόσταση από το Βίλνιους και είναι ένα υπέροχο τοπίο... Βαγγέλη πέρασες τις εξετάσεις, η ANEL σε επιβεβαιώνει...
Μην αλλάζεις θέμα συζήτησης, θα κλειδώσεις πάλι το τόπικ! :haha:

fotast

Member
σωστά..μια χαρά είναι το σαιτ απλά υπάρχουν και οι άρρωστοι.:xmas_mrgreen:
και για να γυρίσουμε στο θέμα σου 2 μικρές πόλεις της Λιθουανίας που δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνωστές ή άγνωστες,είναι πάντως μικρές:
1)Moletai
2)Trakai
και οι 2 σε μικρή απόσταση από το Βίλνιους και με υπέροχα τοπία.:xmas_biggrin:
Θα προτιμούσα το άρρωστοι με εισαγωγικά:xmas_biggrin:Γιατι πολλές φορές έχουν δώσει απειρες και χρησιμότατες πληροφορίες.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
picolo,

ξέρεις μετά που έκλεισε το Δαφνί πολλοι απο τους έγκλειστους βγήκαν έξω και γράφουν εδω σε αυτο το site..
Ποιος ειπε οτι εκλεισε?
Εδω Δαφνί (δηλαδη λιγο πιο εξω, μεσα δεν ειχα καλη συνδεση)

Περασαν οι γιορτες και επιτελους το μικρο γαλατικο χωριο ξαναβρηκε την ηρεμη καθημερινοτητα του...

fotast

Member
Ποιος ειπε οτι εκλεισε?
Εδω Δαφνί (δηλαδη λιγο πιο εξω, μεσα δεν ειχα καλη συνδεση)

Περασαν οι γιορτες και επιτελους το μικρο γαλατικο χωριο ξαναβρηκε την ηρεμη καθημερινοτητα του...
:xmas_biggrin::xmas_biggrin:

XRISTOS71

Member
Πήραμε την επιβεβαίωση που όλοι περιμέναμε...η πολύπειρη ταξιδιώτισα και γνωστή ψυχολόγος ANEL επιβεβαιώνει ότι το Trakai είναι σε μικρή απόσταση από το Βίλνιους και είναι ένα υπέροχο τοπίο... Βαγγέλη πέρασες τις εξετάσεις, η ANEL σε επιβεβαιώνει...

Zηλέυεις που δεν σε λένε ΑΝΕL που δεν εισαι γνωστός ψυχολόγος και πολύπειρος ταξιδευτής αλλά απλός τουρίστας και στάζεις σιρόπι Βύσσινο για το μελος ANEL :xmas_evil:.

Traveller

Member
"Ωραία λοιπόν, άσε τότε την κριτική και πες μας μερικά από αυτά που εσύ ξέρεις, αλλιώς έλα να με βρεις στο επόμενο τόπικ.
Εκτός αν δεν ξέρεις..."

Το παραπάνω κείμενο τι δείχνει; Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά;

ΟΚ, συμπέρανα λάθος για το τι εγκρίνεις και τι όχι. Εσύ θα απαντούσες έτσι; Αν ναι, ούτε και με τη δική σου απάντηση θα συμφωνούσα και θα σου τό'λεγα - όπως το λέω και τώρα. Ανεξαρτήτως του αν θα ανέφερα κάποια μέρη ή όχι. Έτερο, εκάτερο και το ξέρεις. Για συμπεριφορές μίλησα. Ούτε το βάθος της γνώσης κάποιων αμφισβήτησα ούτε το δικαίωμά τους να τις διαχειρίζονται όπως αυτοί νομίζουν: "Δε γουστάρεις να πεις κύριε, με γειά σου με χαρά σου. Κανείς δε θα σου ζητήσει τα ρέστα. Εμένα γιατί μου λες να σου πω - όπως το λες; Για να κάνεις ξανά τον έξυπνο; Ε, με τον ίδιο τρόπο γίνομαι έξυπνος και ΄γώ" - αυτό ήταν το πνεύμα της απάντησής μου.
Δεν είσαι δίκαιος... διάβασε καλά το παραπάνω πόστ από αυτό του traveladdict και βγάλε τα συμπεράσματα σου για το ποιός είναι εξυπνάκιας επί της ουσίας...

Εγώ απλά δεν θα απαντούσα... το τόπικ δεν με αφορά... ναι, δεν έχω καμιά ορεξη να μοιραστώ αγαπημένα μου μικρά μέρη με κανέναν εκτός από τους φίλους μου... ποστάρισα μόνο για το τυπικό του θέματος και όχι επί της ουσίας...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ελα μωρε χαλαρωστε μην τσακωνεστε συνεχεια δεν σας επιασε καθολου το πνευμα των Χριστουγεννων :xmas_cheesygrin:

υγ μην δω απαντηση τυπου "δεν τσακωνομαστε..." γιατι θα τσακωθουμε:xmas_mrgreen:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ελα μωρε χαλαρωστε μην τσακωνεστε συνεχεια δεν σας επιασε καθολου το πνευμα των Χριστουγεννων :xmas_cheesygrin:

υγ μην δω απαντηση τυπου "δεν τσακωνομαστε..." γιατι θα τσακωθουμε:xmas_mrgreen:
Εσύ προσοχή γιατί σε λίγο ανακοινώνονται ενδιαφέροντα μικρά μέρη στην Ανταρκτική...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
"Κατ" το λένε, όχι "κάτι".
:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

Εγω σταματω να τσακωνομαι, γιατι ξεκινα η ψηφοφορια του διαγωνισμου φωτογραφιας και θελω να τα 'χω καλα με ολους σας:xmas_cheesygrin::xmas_mrgreen::xmas_cheesygrin:

piccolo_mondo

Member
Συγχηστηκα, γελασα, εμαθα και αποχωρω.. (για σημερα!)
Δεν θελω να κλειδωσει το θεμα, μ'ενδιαφερει πραγματικα..
Ηδη εχω ξεχωρισει πολλα απο οσα μερη αναφερθηκαν. Ευχαριστω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom