• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Χωρια/μικρες πολεις της Ευρωπης

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Επίσης... και δεν πάει στο Λάζαρο... ναι υπάρχουν μερικοί, κλασσικό παράδειγμα ο traveladdict ή ο giorgos, που ξέρουν περισσότερα από τον μέσο όρο εδώ μέσα... τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή... μερικούς τους τσούζει αυτό... ξυδάκι και θα τους περάσει... και επί της ουσίας, κανένας δεν θα επιβάλει σε κανέναν να μοιραστεί ψίχουλα γνώσεις... όποιος γουστάρει γράφει όποιος δεν γουστάρει σιωπά...άμα μερικοί δεν γουστάρουν τον τρόπο του traveladdict απλά μην ασχολούνται μαζί του... οι χαρακτηρισμοί εξυπνάκισμός, έπαρση και μείωση του συνομιλητή μου θυμίζουν την αλεπού και τα κρεμαστάρια... στο φινάλε λοιπόν οι αδαείς και οι άσχετοι ας ψάξουν και λίγο μόνοι τους να την βρουν την άκρη... και αν δεν ξέρουν να μην παρεξηγούνται...όχι πάντα τροφή μασημένη...
  • Ως γνωστόν είμαι στο επόμενο τόπικ και συνεπώς δεν μπορώ να σχολιάσω το παραλήρημα... Καλή Χρονιά

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Με το μπαρδόν και αντιγράφω από το αρχικό πόστ...

Σκοπος αυτου του θεματος ειναι να ενημερωθουμε για χωρια/μικρες πολεις της Ευρωπης, που ισως δεν γνωριζουμε κ που αξιζουν μια επισκεψη.

Άρα ο traveladdict επί του τύπου δεν έχει άδικο...
Το ισως Traveller σημαινει, οτι υπαρχουν και καποιοι (οπως εγω) που δεν τα γνωριζουν. Τον αν ο traveladdict τα ξερει και μπραβο του δεν με ενδιαφερει. Θα με ενδιεφερε αν μου εδινε καποιες προτασεις ή πληροφοριες για καποια χωρια. Εννοειται οτι εχει δικαιωμα να γραφει οτι θελει.

ΥΓ Καλη χρονια! Μου ελειψαν οι παρατηρησεις σου:xmas_cheesygrin:

piccolo_mondo

Member
.
Επίσης... και δεν πάει στο Λάζαρο... ναι υπάρχουν μερικοί, κλασσικό παράδειγμα ο traveladdict ή ο giorgos, που ξέρουν περισσότερα από τον μέσο όρο εδώ μέσα... τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή... μερικούς τους τσούζει αυτό... ξυδάκι και θα τους περάσει... και επί της ουσίας, κανένας δεν θα επιβάλει σε κανέναν να μοιραστεί ψίχουλα γνώσεις... όποιος γουστάρει γράφει όποιος δεν γουστάρει σιωπά...άμα μερικοί δεν γουστάρουν τον τρόπο του traveladdict απλά μην ασχολούνται μαζί του... οι χαρακτηρισμοί εξυπνάκισμός, έπαρση και μείωση του συνομιλητή μου θυμίζουν την αλεπού και τα κρεμαστάρια... στο φινάλε λοιπόν οι αδαείς και οι άσχετοι ας ψάξουν και λίγο μόνοι τους να την βρουν την άκρη... και αν δεν ξέρουν να μην παρεξηγούνται...όχι πάντα τροφή μασημένη...
Μαλλον θα φταει που ‘μαι καινουριο μελος.. Αλλα..

1: Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι αυτο το site ειναι διαγωνισμος του ποιος ξερει τα περισσοτερα.. (κ ευτυχως για πολλους δεν ειναι)
2: Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι σ’ενα ταξιδιωτικο site χαρακτηριζονται ως «ψίχουλα γνώσεις» κ «τροφή μασημένη» οι πληροφοριες που ζητα καποιος..
3: Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι σ’ενα ταξιδιωτικο site τιθεται θεμα προσωπικων φιλονικιων (καθως αποκαλειστε με τα μικρα σας ονοματα)
Εγω δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα, δεν εχω τιποτα με κανεναν.. Μαλλον και γι’αυτο θα φταει που ‘μαι καινουριο μελος!

Οπως και να ‘χει, ευχαριστω οσους συμμεριζονται την θεση μου, σεβονται το θεμα και μοιραζονται μαζι μας πληροφοριες..

Traveller

Member
Επ' αυτών που γράφεις μπορεί και να συμφωνήσω. Ο λόγος που έγραψα ό,τι έγραψα ήταν γιατί αυτή ακριβώς η συμπεριφορά (που και εσύ δεν εγκρίνεις) εκφράστηκε από τον traveladdict απέναντι στον vagantos. Και η αντίδρασή μου δεν έχει σχέση με την προέλευση της συμπεριφοράς - για να μην παρεξηγούμαστε. Για να κλείσω, υποθέτω ότι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί σου, η αλεπού, κλπ. δεν αναφέρονται σε μένα...

Από που συμπέρανες τώρα οτι εγώ δεν εγκρίνω την συμπεριφορά του traveladdict? Δεν νομίζω να πήρα καμιά θέση...για να βάζω τα πράγματα στη θέση τους θέλω να πω το εξής απλό... το φόρουμ δεν είναι ερυθρός σταυρός ούτε θρησκευτική κοινότητα... δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος είναι εξυπνάκιας και έχει έπαρση όταν δεν γουστάρει να μοιραστεί τις γνώσεις του και απλά επισημαίνει ορισμένα στραβά?

υ.γ. ασφαλώς και η αλεπού με τα κρεμαστάρια δεν πάει σε σένα... πλάκα κάνεις?

υ.γ.2 Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ελλάδα έχει γεμίσει αντιστασιακούς αλλά θλίβομαι που μερικοί το 2011 κάνουν αντίσταση στους δικτάτορες του 1967... δεν ξέρω αν είναι στο επόμενο τόπικ αλλά σίγουρα είναι σε προηγούμενη εποχή...

Traveller

Member
1: Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι αυτο το site ειναι διαγωνισμος του ποιος ξερει τα περισσοτερα.. (κ ευτυχως για πολλους δεν ειναι)
2: Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι σ’ενα ταξιδιωτικο site χαρακτηριζονται ως «ψίχουλα γνώσεις» κ «τροφή μασημένη» οι πληροφοριες που ζητα καποιος..
3: Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι σ’ενα ταξιδιωτικο site τιθεται θεμα προσωπικων φιλονικιων (καθως αποκαλειστε με τα μικρα σας ονοματα)
Εγω δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα, δεν εχω τιποτα με κανεναν.. Μαλλον και γι’αυτο θα φταει που ‘μαι καινουριο μελος!
1. Μα αυτό ακριβώς λέω... όποιος γουστάρει ποστάρει όποιος δεν γουστάρει βγάζει τον σκασμό... τον διαγωνισμό που τον είδες? όποιος ξέρει περισσότερα τα ξέρει για τον εαυτό του και για κανένα άλλο...
2. Δεν έχεις καθόλου φαντασία λοιπόν... από που κι ως που θα με υποχρεώσεις εσύ να σου δώσω εγώ πληροφορίες δεν το καταλαβαίνω... δόξα το θεό το διαδίκτυο είναι γεμάτο θησαυρούς... για να σε βλέπω να σερφάρεις και να αφήνεις τις εξυπνάδες...
3. Εδώ θα πω ότι όντως έχεις και παραέχεις φαντασία... επειδή ξέρω τον Λάζαρο πάει να πεί ότι έχω προσωπικά μαζί του ή τον ανταγωνίζομαι?

Το ότι δεν γνωρίζεις κανέναν εδώ μέσα ασφαλώς και φταίει που είσαι καινούργιο μέλος... τι άλλο να φταίει δηλαδή?

fotast

Member
Μαλλον θα φταει που ‘μαι καινουριο μελος.. Αλλα..

Οπως και να ‘χει, ευχαριστω οσους συμμεριζονται την θεση μου, σεβονται το θεμα και μοιραζονται μαζι μας πληροφοριες..
Το site μια χαρά είναι.Απλά μην δίνεις πολύ σημασία στις "παιδικές αρρώστιες" που εχει κάποιες φορές:xmas_smile:

piccolo_mondo

Member
από που κι ως που θα με υποχρεώσεις εσύ να σου δώσω εγώ πληροφορίες δεν το καταλαβαίνω...
Δεν καταλαβαινω κατι.. ποιος σε υποχρεωσε? Ετσι ερμηνευεται η αναρτηση ενος θεματος με αναζητηση πληροφοριων? Ενδιαφερον..

Ζητησα πληροφοριες για κατι που δεν ξερω, για μερη (μικρα) και ομορφα..
Αυτα που εγραψα εγω (πασιγνωστα για εσας) θα ηθελα να μου τα ειχε συστησει καποιος, γιατι μαζι μ'αυτα πηγα και σ'αλλα τοσα που δεν θα τα συστηνα σε κανεναν..
Ζητησα πληροφοριες για κατι που δεν ξερω, γιατι ειναι τοσο δυσκολο αυτο????

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
picolo,
και απο μένα καλή υπομονή..
ξέρεις μετά που έκλεισε το Δαφνί πολλοι απο τους έγκλειστους βγήκαν έξω και γράφουν εδω σε αυτο το site..
θα τους μάθεις ομως και θα δείς οτι ειναι αξιαγάπητοι!!:xmas_mrgreen:
Επισης ετοιμάσου να σε ξεναγήσουν οι ίδιοι στα μικρά όμορφα και αγνωστα χωριά...
δεν έχεις παρά να το προτείνεις!!

ANEL

Member
Το site μια χαρά είναι.Απλά μην δίνεις πολύ σημασία στις "παιδικές αρρώστιες" που εχει κάποιες φορές:xmas_smile:
σωστά..μια χαρά είναι το σαιτ απλά υπάρχουν και οι άρρωστοι.:xmas_mrgreen:
και για να γυρίσουμε στο θέμα σου 2 μικρές πόλεις της Λιθουανίας που δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνωστές ή άγνωστες,είναι πάντως μικρές:
1)Moletai
2)Trakai
και οι 2 σε μικρή απόσταση από το Βίλνιους και με υπέροχα τοπία.:xmas_biggrin:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Από που συμπέρανες τώρα οτι εγώ δεν εγκρίνω την συμπεριφορά του traveladdict? Δεν νομίζω να πήρα καμιά θέση...για να βάζω τα πράγματα στη θέση τους θέλω να πω το εξής απλό... το φόρουμ δεν είναι ερυθρός σταυρός ούτε θρησκευτική κοινότητα... δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος είναι εξυπνάκιας και έχει έπαρση όταν δεν γουστάρει να μοιραστεί τις γνώσεις του και απλά επισημαίνει ορισμένα στραβά?
"Ωραία λοιπόν, άσε τότε την κριτική και πες μας μερικά από αυτά που εσύ ξέρεις, αλλιώς έλα να με βρεις στο επόμενο τόπικ.
Εκτός αν δεν ξέρεις..."

Το παραπάνω κείμενο τι δείχνει; Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά;

ΟΚ, συμπέρανα λάθος για το τι εγκρίνεις και τι όχι. Εσύ θα απαντούσες έτσι; Αν ναι, ούτε και με τη δική σου απάντηση θα συμφωνούσα και θα σου τό'λεγα - όπως το λέω και τώρα. Ανεξαρτήτως του αν θα ανέφερα κάποια μέρη ή όχι. Έτερο, εκάτερο και το ξέρεις. Για συμπεριφορές μίλησα. Ούτε το βάθος της γνώσης κάποιων αμφισβήτησα ούτε το δικαίωμά τους να τις διαχειρίζονται όπως αυτοί νομίζουν: "Δε γουστάρεις να πεις κύριε, με γειά σου με χαρά σου. Κανείς δε θα σου ζητήσει τα ρέστα. Εμένα γιατί μου λες να σου πω - όπως το λες; Για να κάνεις ξανά τον έξυπνο; Ε, με τον ίδιο τρόπο γίνομαι έξυπνος και ΄γώ" - αυτό ήταν το πνεύμα της απάντησής μου.

Εν πάσει περιπτώσει, λείπει κι ο ενδιαφερόμενος, οπότε νοιώθω άβολα να συνεχίζω την συγκεκριμένη κουβέντα χωρίς τη συμμετοχή του. Μεταφέρομαι σε άλλα τόπικ που έχει περισσότερο χαβαλέ!

Traveller

Member
Να προσθέσω :
Obidos στην Πορτογαλία
Trakai στην Λιθουανία
Πήραμε την επιβεβαίωση που όλοι περιμέναμε...η πολύπειρη ταξιδιώτισα και γνωστή ψυχολόγος ANEL επιβεβαιώνει ότι το Trakai είναι σε μικρή απόσταση από το Βίλνιους και είναι ένα υπέροχο τοπίο... Βαγγέλη πέρασες τις εξετάσεις, η ANEL σε επιβεβαιώνει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom