• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χρόνια πολλά, ευχές, κατάρες, κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Χρόνια καλά και πολλά και πάντα καλοτάξιδα κορίτσια :)

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Χρονια Πολλά στα κορίτσια μας!!!
Pandora, dim kyr, PAPI και Τwinkie, εύχομαι να είστε πάντα χαρούμενες, να κάνετε όλα τα ταξίδια που ονειρεύεστε και να ανακαλύπτετε συνέχεια νέους αγαπημένους προορισμούς...

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Eύχομαι χρόνια πολλά και ταξιδιάρικα στα 4 πολύ ξεχωριστά κορίτσια του forum! Twinkie, dim kyr, Pandora και PAPI σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Τι λέτε τώρα? Γιορτάζουν τα κορίτσια μας??
Χρόνια πολλά κι από εμένα γλυκές μου, πολύχρωμες (ναι, ναι, δεν είναι τυπογραφικό) κι ευτυχισμένες!! :D
Να σας χαιρόμαστε!!! :love2:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Θερμές ευχές για υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση στις τέσσερις εορτάζουσες κυρίες του φόρουμ: dim kyr, Pandora, PAPI_9 και Twinkie.

Last edited by a moderator:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Πανδώρε Μεγαλοπρεπή,Γκιούλι Ήρωα:clap:
Παππού μπαρουτοκαπνισμένε και Νιόνιο άφαντε
Να χαίρεστε Τις κοπελάρες σας:xalara:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Eεεε.. τώρα τι να πω? Δεν βρίσκω λόγια για να σας ευχαριστήσω.
1000 ευχές και απο εμένα στην φιλη μου την Μάγια που θα πάμε μαζί Ινδιονεπάλ,, στην καλή μας Πανδώρα που ΘΑ ΠΑΕΙ Ιαπωνία , και στο Μαροκινό παπί.
Πάρτε και μια φωτογραφία μου δώρο όταν ήμουν μικρή, για να ξέρετε με ποιόν έχετε να κάνετε... και για τους αδιάκριτους , κλείνω τα 89, (καλά καλά.... τα 93!!!)
Φήμες ότι έχει ειδοποιηθεί η πυροσβεστική για να είναι σε ετοιμότητα όταν σβήσω το βράδυ τα κεράκια στην τούρτα, ελέγχεται ως ανυπόστατη...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Eεεε.. τώρα τι να πω? Δεν βρίσκω λόγια για να σας ευχαριστήσω.
1000 ευχές και απο εμένα στην φιλη μου την Μάγια που θα πάμε μαζί Ινδιονεπάλ,, στην καλή μας Πανδώρα που ΘΑ ΠΑΕΙ Ιαπωνία , και στο Μαροκινό παπί.
Πάρτε και μια φωτογραφία μου δώρο όταν ήμουν μικρή, για να ξέρετε με ποιόν έχετε να κάνετε... και για τους αδιάκριτους , κλείνω τα 89, (καλά καλά.... τα 93!!!)
Φήμες ότι έχει ειδοποιηθεί η πυροσβεστική για να είναι σε ετοιμότητα όταν σβήσω το βράδυ τα κεράκια στην τούρτα, ελέγχεται ως ανυπόστατη...

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαααχαχχαχαχαχαχαχαχαχ Δεν υπάρχει η φωτό!αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα :haha::haha::haha::haha::haha::haha:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Pandora και dim kyr... σηκώστε τα τηλέφωνά σας!!!!!

Ανίψι!!! Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και πολυταξιδεμένη και λαμπερή και οξυδερκής και χαρωπή και ευπροσήγορη (όπως είσαι τώρα δηλαδή)

Papi τα καλύτερα ταξίδια και οι καλύτερες στιγμές, έρχονται.. Και του χρόνου να σε χαιρόμαστε!

Pandora και dim kyr… σηκώστε τα τηλέφωνά σας!!!!!

Και για την περίπτωση που δεν επιτευχθεί τηλεφωνική επικοινωνία (πράγμα απίθανο), ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία και του χρόνου να ονειρεύεστε άλλους προορισμούς! Αρκετά με τις Ιαπωνίες και τις Σενεγάλες!

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με τον εορτασμό τεσσάρων τόσο έγκριτων και δραστήριων μελών του φόρουμ, νομίζω ότι η μέρα πρέπει να αναγορευτεί κάτι ως εθνική εορτή του travelstories.
Χρόνια πολλά σε όλες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος