• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χρόνια πολλά, ευχές, κατάρες, κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Στη λατρεμενη Pandora, στην υπεροχη Twinkie, στο γλυκο μας Papi, στην "φευγατη" Dim kyr και στη daydreamer Earth Citizen πολλες ευχες για χρονια πολλα, ταξιδιαρικα, δημιουργικα, με παθος, τρελλα, λεφτα, χαμογελο και ονειρα !
Να μας ζησετε!

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Χρονια πολλά σε όλες :birthday: πολλά και όμορφα ταξίδια, τώρα ειδικά στην μεγάλη μου αδελφη (ξέρει αυτή) τα καλύτερα εύχομαι και πολλά καντάρια τύχης α!!! να μην ξεχάσω και πολλά πολλα καφάσια μπύρας, καλή μου καλά να περάσεις στην Κίνα και ξέρεις εσύ το ξενοδοχείο θα είναι σούπερ :bleh: έτσι?

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Τι απιθανη ημερα γενεθλιων..!! Pandora μου, για φετος ενα μονο εχω να σου ευχηθω: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! Βαθιες ανασες και το βλεμμα στον οριζοντα..ξερεις εσυ..Dim, να σου ευχηθω αμετρητα κοτετσια και πολυχρωμα κτελ..!Και στα υπολοιπα κοριτσια.. ο,τι τραβαει η ψυχη σας! Να σας χαιρομαστε ολες!!

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Γλυκιά μου "μαμά" Pandora εύχομαι να είσαι γερή, δυνατή και να μας ζεσταίνεις πάντα με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Χρόνια Καλά και όμορφα και γρήγορα εκεί που αγαπάς!!!

Δημητρούλα μου γλυκιά, εύχομαι ό,τι αγαπάς. Από τη Σενεγάλη(άσε τον Γιώργο να προβοκάρει) ως την Ινδονησία κι από το Κασμίρ στη Καμπότζη με τα ίδια ΚΤΕΛ, το ίδιο κέφι και τον Γκιούλι να αναστενάζει...

Papi Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να ταξιδεύεις :D

Ευχαριστώ όσους με θυμηθήκατε, tripakia, δεν κάνεις λάθος και επειδή σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο.....

Pando-dim γενεθλιάζετε ίδια μέρα που γιορτάζω;;;:haha::haha::haha:(ρητορική ερώτηση:bleh:)
Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Να είσαι πάντα καλά και να έχεις ότι θελήσεις στη ζωή σου.
Χρόνια μας πολλά ευτυχισμένα..και καλοταξίδευτα.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
:p
Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ όλους σας. Με κάνετε και ντρέπομαι...
Κορίτσια pandora, dim kyr, twinkie, earth citizen , χρόνια μας πολλά...(τι συνωστισμός και αυτός... και γω που νόμιζα ότι γιορτάζω μόνο εγώ...:roll:)..
:haha: Να είμαστε όλες καλά ευτυχισμένες , πολυταξιδεμένες και όλα..τα καλά. Να μας χαίρεστε και να σας χαιρόμαστε όλους..
Μήπως πρέπει από του χρόνου να κόβουμε και καμιά οικογενειακή τούρτα??:bleh:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Άλλη μια χρονιά που με κάνατε ευτυχισμένη και με συγκινήσατε :D
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα μηνύματα εδώ και αλλού, τα τηλεφωνήματα και την αγάπη σας :D
Επιφυλάσσομαι για μεγάλες αγκαλιές και ζεστά φιλάκια όταν θα συναντηθούμε :clap:

Αυτή η ιδέα με την οικογενειακή τούρτα μου αρέσει πολύ ;) Να οργανωθούμε κορίτσια για του χρόνου, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, ολοήμερο :haha::clap:

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Χρόνια καλά και πολλά κορίτσια!!!!!!!!!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Bρε βρε τι χθεσινός χαμός εορταζουσών κυριών !!!

Pandora,Τwinkie, Dim Kir, Earth citizen , Papi_9 & +1

να στε πάντα καλά, να γελάτε και να χαμογελάτε όλο και συχνότερα
και τα ταξίδια όνειρό σας να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα Επόμενα σας ταξίδια :clap::lol:

Bahari

Member
Και μια και λένε ότι η γιορτή κρατάει σαράντα μέρες εύχομαι, έστω και καθυστερημένα, σε όλα τα γλυκά κορίτσια του φόρουμ, Pandora, dim kyr, Papi, Earth Citizen και Twinkie, Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένα, ταξιδιάρικα και πάντα με υγεία, χαρά και καλή διάθεση για να ακολουθείτε όσα αγαπάτε!!!

kanlen

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλενθια
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγκασκαρη
Χρονια καλα με υγεια ,λεφτα και ορεξη για τα καλυτερα που ερχονται κοριτσια!!!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia