Pandora με dim kyr? αυτό δεν είναι γενέθλια αλλά συνταγή για να πέσει ακόμη ένας δικτάτορας!
χρόνια πολλά dim kyr και Papi 9 και Twinkie, αν δεν κάνει λάθος ο Tripakias!
Tώρα πείτε μου τι ομοιότητες έχουν οι Pandora με την dimkyr που έχουν γενέθλια την ίδια μέρα??? :roll: Αυτά να δούν οι αστρολόγοι και θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά!!!
Τέλος πάντων, εύχομαι σε όλες τα καλύτερα:
Στην Pandora να έχεις πάντα το ίδιο κέφι, και γρήγορα Ιαπωνία!!!
Στην Dim τα μυαλά στα κάγκελα (όπως τώρα) και κάρτα απεριορίστων διαδρομών στα ινδικά τραίνα!!!
Στην Twinkie να ταξιδέψει "στα 5 σημεία της Γης"!!! Papi, δεν σε ξέρω, σου εύχομαι πάντως ό,τι επιθυμείς και πολλά ταξίδια!!!
Και τώρα; τι μπορώ να πω μέσα σε δύο γραμμές για τα γενέθλια δύο ανθρώπων που είναι τόσο σημαντικοί για μένα;
Pandora σου εύχομαι να κολυμπήσεις σε πελάγη ανθισμένων αμυγδαλιών στα πάρκα του Κιότο.
Επίσης μου εύχομαι να είσαι πάντα γελαστή, κεφάτη, ορεξάτη και να απολαμβάνω πάντα την ζεστασιά σου.
Γλυκιά μου "μαμά" Pandora εύχομαι να είσαι γερή, δυνατή και να μας ζεσταίνεις πάντα με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Χρόνια Καλά και όμορφα και γρήγορα εκεί που αγαπάς!!!
Δημητρούλα μου γλυκιά, εύχομαι ό,τι αγαπάς. Από τη Σενεγάλη(άσε τον Γιώργο να προβοκάρει) ως την Ινδονησία κι από το Κασμίρ στη Καμπότζη με τα ίδια ΚΤΕΛ, το ίδιο κέφι και τον Γκιούλι να αναστενάζει...
Papi Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να ταξιδεύεις
Ευχαριστώ όσους με θυμηθήκατε, tripakia, δεν κάνεις λάθος και επειδή σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο.....
Pando-dim γενεθλιάζετε ίδια μέρα που γιορτάζω;;;(ρητορική ερώτηση)
Αμαν αμαν τι αστρικη συκυρια ειναι τωρα αυτη;
Χρονια Πολλα σε ολες σας και ευχομαι:
γρηγορα να βρεθει στην ανθισμενη Ιαπωνια η καλη μας Πανδωρα (αλλα να επιστρεψει-μην μεταναστευση δια παντος εκει)
η Dim Kyr να μην αφησει ανεξερευνητη ουτε μια τρυπα της Ασιας (και να μας τις περιγραψει μια μια οπως μονο εκεινη ξερει να το κανει ετσι απολαυστικα)
η Twinky να κανει ολα τα ταξιδια που επιθυμει
το ιδιο και για την Papi, αλλα μολις περασουν οι γιορτες και τα πανηγυρια να μας γραψει και δυο λογια για το Μαροκο!
Οντως ειναι απιστευτος ο συνδυασμος αυτος!
Κοριτσακια μου γλυκα ευχομαι σε ολες να τα εκατοστησετε ,να ειστε παντα γερες και δυνατες με τους ανθρωπους που σας αγαπουν και τους αγαπατε.
Πολλα πολλα ταξιδια οπου λαχταρα η καθεμια σας.