• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χρονια πολλα σε ολους, ιδεες για τα καλαντα

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χρονια πολλα και καλα και απο μενα!
δεν μπορω να σας βαλω βιντεακι δυστυχως...........ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να μπω youtube.........
καλα χριστουγεννα να εχουμε!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Χρόνια πολλά, μας φαντάζομαι να κάνουμε Χριστούγεννα όλοι μαζί, θα ήταν κάπως έτσι...

Last edited by a moderator:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

Στέλνω κι εγώ την κάρτα μου αφού σας περίμενα να γυρίσετε απ την εκκλησία, να φάτε, να χωνέψετε κλπ.
ΥΓ. Το πραγματικό νόημα της κάρτας ειναι:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, στα γεννητούρια ευχές δίνουμε μόνο στη μάνα

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Καλη χρονια σε ολους σας!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Αντε παιδιά και ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Υ.Γ.
Ευχή που δίνουμε στο νησί μου.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Από την Κική Ηπειρώτου στην εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» της Θράκης
Έχει κρυφτεί πίσω από μία κολώνα, με το γκρίζο καπέλο να του κρύβει το βλέμμα. Οι νιφάδες του χιονιού που κάθισαν για λίγο στους ώμους του, έχουν αρχίσει μία-μία να βυθίζονται στο μαύρο ύφασμα του πανωφοριού του. Κοιτά τον κόσμο κάτω από το καπέλο του και νιώθει πάλι εκείνο το αφόρητο αίσθημα του παράλογου τρόμου να του κόβει την αναπνοή. Φοβάται μην τον αναγνωρίσουν. Κόσμος πάει κι έρχεται στον σταθμό. Είναι γιορτής παραμονές και τρέχουν να προλάβουν, ποιος ξέρει τι τρέχουν να προλάβουν τώρα πια. Αφού τα έχασαν όλα. Λεφτά, δουλειές, χαμόγελα, ελπίδες.
Και για όλα, λένε, φταίει αυτός. Ο χρόνος με τον αριθμό 2010. Αυτός, που πριν 12 μήνες μπήκε με δισταγμό και τώρα ετοιμάζεται να φύγει με ανακούφιση. «Ας τα βγάλει πέρα ο επόμενος», σκέφτεται και βάζει πιο βαθιά τα χέρια στις τσέπες, βολεύοντας καλύτερα την καμπουριασμένη πλάτη του στην κολώνα, καθώς το μελίσσι των ανθρώπων γύρω του γίνεται ολοένα και ενοχλητικότερο.
Τους ακούει κάθε μέρα, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Τον κατηγορούν για την κατάντια τους, λες και μπορεί 4 αριθμοί να ευθύνονται για όλα τα κακά του κόσμου. Είναι δυνατόν να φταίει ένας υπερήλικας χρόνος για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα συσσίτια ή στα σκουπίδια να βρούνε τροφή; Πώς γίνεται να φταίει εκείνος που οι άνεργοι κοντεύουν να γίνουν περισσότεροι από τους εργαζόμενους; Που οι ελπίδες των ανθρώπων κρέμονται άψυχες από τα μάτια τους σαν τσαμπιά από σταφύλι που σάπισαν στο κλήμα;
Ξαφνικά, νιώθει ένα επίμονο τράνταγμα στο μανίκι. Γυρίζει και βλέπει μία μικρή, θα’ναι δεν θα’ναι 5 χρονών. Έχει καστανά σγουρά μαλλιά, φορά μία πράσινη κορδέλα και ένα κόκκινο παλτό. «Κύριε, κύριε», λέει κι είναι έτοιμη να κλάψει. «Χάθηκα!». Ο χρόνος την κοιτά σαστισμένος. «Θέλεις να βρούμε τη μαμά; Πώς σε λένε;». Τα μάτια της γυαλίζουν και τα ροδαλά χειλάκια της, που μόλις βγάζουν φωνή, σχηματίζουν τη λέξη: «Ελπίδα». Απλώνει το χέρι του, αλλά δεν προλαβαίνει. Το έχει αρπάξει κάποιος άλλος. Ένας νεαρός, με κόκκινα μαλλιά και κάτασπρο δέρμα. «Θα την βοηθήσω εγώ. Πρέπει να τη βοηθήσω εγώ. Για να μην χαθεί για πάντα».
«Καλή τύχη 2011», σκέφτεται το 2010, βλέποντάς τους να ξεμακραίνουν...​

Με το καλό ο καινούργιος χρόνος. Χρόνια πολλά και καλά ταξίδια σε όλα τα μέλη!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική

Καλή χρονιά σε όλους!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com