Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Χιχι και για να μην παρεξηγηθώ το απαράδεκτα πάει στο ηλιόλουστα και όχι στο Αθηναϊκά.A! εδώ θα τα χαλάσουμε!
Χιχι και για να μην παρεξηγηθώ το απαράδεκτα πάει στο ηλιόλουστα και όχι στο Αθηναϊκά.A! εδώ θα τα χαλάσουμε!
Για τις 24 δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα να βρείτε ανοιχτά μέρη για φαγητό. Για τις 25 θα δυσκολευτείτε. Αρχίστε την προσπάθεια νωρίς, γιατί και αυτά που θα είναι ανοιχτά θα κλείσουν νωρίς το βράδυ ή κάντε μια έρευνα από πριν.Σε ευχαριστούμε για την ιστορία σου και για έναν ιδιαίτερο λόγο, θα είμαστε τώρα τα Χριστούγεννα 24-28 Δεκεμβρίου Βρυξέλλες και παίρνω ιδέες από το ταξίδι σας... Και μια ερώτηση από μένα, τι ακριβώς υπάρχει ανοικτό για φαγητό παραμονές και ημέρα Χριστουγέννων; Γενικά να προτιμήσουμε τα καφέ και τα μπαρ από τα εστιατόρια;
Γυρίσα κι εγώ από 4ημεράκι στο Βέλγιο και οφείλω να ευχαριστήσω και δημόσια την @katkats για την πιο χρήσιμη ίσως πληροφορία που διάβασα πριν φύγω!Από cafe-bar, κολλήσαμε με δυο. Το ένα ήταν στην περιοχή του St- Géry. Το Lava μας έκανε κλικ τυχαία καθώς περνάγαμε απ' έξω.. [...]Για εμάς το Lava ήταν η ανακάλυψη του ταξιδιού, γιατί για τις λίγες μέρες μας στις Βρυξέλλες είχαμε βρει το στέκι μας. Σε άλλους το πιο πιθανόν να μην πει τίποτα.
Χαίρομαι και νιώθω ανακούφιση που σου άρεσε τελικά!Γυρίσα κι εγώ από 4ημεράκι στο Βέλγιο και οφείλω να ευχαριστήσω και δημόσια την @katkats για την πιο χρήσιμη ίσως πληροφορία που διάβασα πριν φύγω!
Γενικά είχε πολύ καλό καιρό και καθόμασταν έξω αλλά όταν το βραδάκι χώθηκα μέσα στο Lava τραγουδούσα katkats ολέ ολέ και Lava μου Lava ντουμάνι μου καλό...
Μας άρεσε πάρα πολύ άσχετα από το βασικό του πλεονέκτημα, ήταν στο στυλ των μαγαζιών που προτιμάμε με το φίλο μου ούτως ή άλλως.Χαίρομαι και νιώθω ανακούφιση που σου άρεσε τελικά!
Είχα διαβάσει εγκωμιαστικά σχόλια σε ξένο άρθρο και δεν το πρόλαβα ανοιχτό. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις, μάλλον θα το δω από κοντά!Και κοντά στην Place Sainte-Catherine έχει ένα fish-bar όπου διαλέγεις φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και τα τρως ή σε σταντ στο όρθιο ή στα παγκάκια στην πλατεία απέναντι. Φάγαμε φρέσκο τόνο ψητό κόλαση!
http://www.poissonneriemerdunord.be/en/
Είναι κλειστό τις Δευτέρες σίγουρα και τις υπόλοιπες μέρες αν θυμάμαι καλά κλείνει σχετικά νωρίς το απόγευμα, αυτό που κατάλαβα είναι οτι όσο πιο νωρίς πας τόσο το καλύτερο, μου φάνηκε ιδανικό για μεσημεριανό τσιμπηματάκι να λιαστείς κιόλας να πιεις και το κρασάκι σου και τις μπυρίτσες σου.Είχα διαβάσει εγκωμιαστικά σχόλια σε ξένο άρθρο και δεν το πρόλαβα ανοιχτό. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις, μάλλον θα το δω από κοντά!