Gin Tonic
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ψήνεται
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Αίσχος...Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται τίποτα.
Σε ευχαριστούμε πολύ. Αυτό που λες ισχύει. Και εμείς δεν έχουμε κερδίσει ποτέ, οπότε η πιθανότητα να κερδίσω κάτι όντως θα με σόκαρεΣε ευχαριστώ. Δεν ξέρουμε ακόμα αν παίζει χριστουγεννιάτικο ταξίδι. Σου εύχομαι να περάσετε τέλεια στο δικό σας. Όσο για το δώρο, νομίζω ότι σοκαριστήκαμε πιο πολύ από την πιθανότητα επιτέλους να φανούμε τυχεροί. Ευτυχώς αυτό δεν κράτησε για πολύ !
Σε ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι αυτό το κοριτσάκι (μοιάζει). Ή το έχω διαγράψει από την μνήμη μου ή φταίνε τα κρασάκια που κατεβάσαμε.Πολυ καλη η ιστορια σου katkats...και πιστευω,οτι ειναι πληρης οδηγος για οποιον παει........(το κοριτσακι ειναι αυτο που κατεβαινει τη σκαλα στην πρωτη φωτο?)
Σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να πάτε το χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι και ό,τι βοήθεια θέλεις, πες.Πολύ πολύ όμορφη η ιστορία σου katkats, με ωραίες φωτογραφίες και χρήσιμες πληροφορίες. Σκεφτόμαστε κι εμείς σοβαρά να πάμε χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Βέλγιο και χάρι στην ιστορία σου έχουμε ψηθεί για τα καλά. Ελπίζω τελικά να πάμε, αν και έχουμε ακόμα να ρυθμίσουμε κάποια "πρακτικά" ζητήματα πριν κλείσουμε εισιτήρια και το ανακοινώσουμε στον γατούλη μας!
Να είστε καλά και να πραγματοποιείτε συχνά τέτοια όμορφα ταξίδια!
Σε ευχαριστώ! Κοίτα ο καιρός δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχάριστος. Έκανε κρύο και έβρεχε συνεχώς. Αλλά τον χειμώνα στην Ευρώπη αυτό περιμένεις. Το παίρνεις απόφαση και πας προετοιμασμένος.Η ιστορία σου katkats είναι πολύ όμορφη! Οι δε φωτογραφίες όνειρο! Με έβαλες στην πρίζα! Αν και έχω ξαναπάει Βρυξέλλες και Μπριζ, σκέφτομαι να πάω ξανά με τον άντρα μου αυτή τη φορά. Και μάλλον τις ίδιες μέρες που πήγατε κι εσείς, 25-30 Δεκεμβρίου! Μόνο τον καιρό σκέφτομαι, αν κάνει κρύα και βροχές θα το ευχαριστηθούμε;;
Πράγματι, το κρύο και η βροχή περιορίζουν τις μετακινήσεις και τα ενδιαφέροντα, αλλά τι πιο όμορφο από κρύα μουντά και βροχερά ή χιονώδη Χριστούγεννα. Φτάνει πια με τα απαράδεκτα Αθηναϊκά ηλιόλουστα ΧριστούγενναΣε ευχαριστώ! Κοίτα ο καιρός δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχάριστος. Έκανε κρύο και έβρεχε συνεχώς. Αλλά τον χειμώνα στην Ευρώπη αυτό περιμένεις. Το παίρνεις απόφαση και πας προετοιμασμένος.
A! εδώ θα τα χαλάσουμε!Φτάνει πια με τα απαράδεκτα Αθηναϊκά ηλιόλουστα Χριστούγεννα