Ντουμπάι Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάϊ

pepakos

Member
Μηνύματα
209
Likes
516
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Γεια σας, θέλουμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο Ντουμπάϊ απο παραμονή Χριστουγέννων μέχρι την επόμενη της Πρωτοχρονιάς. Σε ποια περιοχή να επιλέξουμε ξενοδοχείο; Πως κινούμαστε στο Ντουμπάϊ ;; Να νοικιάσουμε αυτοκίνητο ή είναι καλύτερα ταξί ή μετρό κλπ. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε για μια μέρα μόνο. Έχει εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά;; Υπάρχει κατι για Χριστούγεννα;; Δηλαδή αν έχει κάποιος πάει αυτές τις ημέρες ας δώσει κάποιες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν. Τέλος θέλει visa;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν χρειάζεται visa.
Για διαμονή κοιτάξτε στο Dubai Marina, και στο downtown (ολη η περιοχη γυρω απο το burj khalifa).
Για μετακινήσεις με ταξί κατεβάστε την εφαρμογή Careem, max διαδρομή που πλήρωσα ήταν 50 aed (12 ευρώ).Για κάποιες διαδρομές έδινε και 10% έκπτωση.
Το κόστος του μετρό ήταν 6 ή 8 AED / διαδρομή , δεν θυμάμαι, πάντως γύρω στα 1,50-2,00€ έβγαινε και ειναι βολικό για κάποιες περιοχές.
Πάντως έχει ειπωθεί ότι και η ενοικίαση αυτοκινήτου αξίζει, έιναι πολύ οικονομικό και το κόστος καυσίμων και της ενοικίασης, και έχει και πάρκινγκ σε αρκετά σημεία. Αλλά καλύτερα για αυτοκίνητο να πει κάποιος που έχει νοικιάσει.
Το βράδυ φαντάζομαι μπορείς να κινηθείς άνετα
Εννοείται κυκλοφορείς άνετα και το βράδυ. Κανένας φόβος πουθενά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.530
Μηνύματα
899.202
Μέλη
39.245
Νεότερο μέλος
PachaMama

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom