• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ντουμπάι Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάϊ

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Γεια σας, θέλουμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο Ντουμπάϊ απο παραμονή Χριστουγέννων μέχρι την επόμενη της Πρωτοχρονιάς. Σε ποια περιοχή να επιλέξουμε ξενοδοχείο; Πως κινούμαστε στο Ντουμπάϊ ;; Να νοικιάσουμε αυτοκίνητο ή είναι καλύτερα ταξί ή μετρό κλπ. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε για μια μέρα μόνο. Έχει εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά;; Υπάρχει κατι για Χριστούγεννα;; Δηλαδή αν έχει κάποιος πάει αυτές τις ημέρες ας δώσει κάποιες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν. Τέλος θέλει visa;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν χρειάζεται visa.
Για διαμονή κοιτάξτε στο Dubai Marina, και στο downtown (ολη η περιοχη γυρω απο το burj khalifa).
Για μετακινήσεις με ταξί κατεβάστε την εφαρμογή Careem, max διαδρομή που πλήρωσα ήταν 50 aed (12 ευρώ).Για κάποιες διαδρομές έδινε και 10% έκπτωση.
Το κόστος του μετρό ήταν 6 ή 8 AED / διαδρομή , δεν θυμάμαι, πάντως γύρω στα 1,50-2,00€ έβγαινε και ειναι βολικό για κάποιες περιοχές.
Πάντως έχει ειπωθεί ότι και η ενοικίαση αυτοκινήτου αξίζει, έιναι πολύ οικονομικό και το κόστος καυσίμων και της ενοικίασης, και έχει και πάρκινγκ σε αρκετά σημεία. Αλλά καλύτερα για αυτοκίνητο να πει κάποιος που έχει νοικιάσει.
Το βράδυ φαντάζομαι μπορείς να κινηθείς άνετα
Εννοείται κυκλοφορείς άνετα και το βράδυ. Κανένας φόβος πουθενά.

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Γεία σας! Έχει περάσει κάποιος πρωτοχρονία στο Ντουπάι? Πόσο εύκολη είναι η μετακίνηση το βράδυ της πρωροχρονιάς. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι μαζεύνονται γύρω από το Burj Khalifa για τα πυροτεχνήματα.Πόσο δύσκολο είναι να γυρίσεις στο ξενοδοχείο σου μετά?
Ταξιδεύω με δυο παιδιά οπόταν προσπαθώ να βρω εύκολη λύση.

tulipa1

New Member
Καλησπέρα! Ετοιμάζουμε ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την περίοδο της πρωτοχρονιάς κ έχω κάποιες απορίες.

1. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αμάξι. Οικονομικά πιστεύω ότι μας συμφέρει δεδομενου οτι φταντουμε Άμπου Ντάμπι κ πάμε Ντουμπάι κ πίσω. Οπότε 2 διαδρομές με ταξι είναι περίπου 150€. Το θεωρείτε πολύ δύσκολο , την οδηγηση εκεί? Υπάρχουν καθίσματα για παιδιά όσοι έχουν πάει?

1. Τι γίνεται με την περιαγωγή? Θα μας ερθει κάποιος τρελός λογαριασμός μετά? Ή υπάρχει κάποιο πακέτο που μπορούμε να βάλουμε μαζί με την Sim όταν φτάσουμε. Δεδομένου ότι θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο, οπότε όλη την ώρα τα δεδομένα θα είναι ανοιχτά για το GPS.

3. Ποια περιοχή προτείνετε για να μείνουμε? 6 νύχτες. Να τις χωρίσω σε 3 νύχτες Ντουμπάι Μαρίνα κ 3 κοντά downtown Ή όλες Ντουμπάι Μαρίνα Ή όλες downtown? Εχω βρει ενα καλο ξενοδοχείο στην περιοχη festival city ? Ειναι καλα ή πολυ μακριά?

Υπόψιν ότι επειδή με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς, αποφάσισα να γιορτάσουμε εκεί που θα είμαστε, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθουμε με αυτοκίνητο. Ωστε να μπορουμε να δουμε τα πυροτεχνηματα. Γι αυτό κ κατέληξα στις παραπάνω 2 περιοχές.

4. Αυτή την περίοδο θα μπορούμε να κανουμε μπάνιο σε πισίνες, στη θάλασσα, ή να επισκεφτούμε waterparks ?
ώστε να δω πως θα φτιάξω το πρόγραμμα?

Έχω φτιάξει το παρακάτω πρόγραμμα, πείτε μου εάν βγαίνει ή τι να αλλάξω;

1η ημέρα φτάνουμε βράδυ
2η ημέρα , μουσειο μέλλοντος, burj khalifa μόνο απο κάτω, dubai mall , το απόγευμα Joe's Cafe με θέα τα συντριβάνια.
3η ημέρα, βολτα deira, παραδοσιακά παζάρια souks, Al fahiri , το βράδυ παραμονή πρωτοχρονιάς.
4η ημέρα, Aya Universe, κ το απόγευμα dubai marina cruise
5η ημέρα miracle garden ,το πρωί και global village το απόγευμα
6η ημέρα, το πρωί πισίνα στο ξενοδοχείο, το μεσημέρι desert safari .
7η ημερα αμπου ντα μπι .

Ευχαριστώ!!

nick07

Member
Καλησπερα. Έχω φτιάξει το παρακάτω πρόγραμμα για Dubai 6 ημερες με παιδι 5 χρονων. Θα είμαστε εκεί την περίοδο της πρωτοχρονιάς 2025. Πείτε μου εάν βγαίνει ή τι να αλλάξω;

1η ημέρα φτάνουμε βράδυ
2η ημέρα , μουσειο μέλλοντος, burj khalifa μόνο απο κάτω, dubai mall , το απόγευμα Joe's Cafe με θέα τα συντριβάνια.
3η ημέρα, βολτα deira, παραδοσιακά παζάρια souks, Al fahiri , το βράδυ παραμονή πρωτοχρονιάς.
4η ημέρα, Aya Universe, κ το απόγευμα dubai marina cruise
5η ημέρα miracle garden ,το πρωί και global village το απόγευμα
6η ημέρα, το πρωί πισίνα στο ξενοδοχείο, το μεσημέρι desert safari .
7η ημερα αμπου ντα μπι ( εδώ θα μείνουμε 4 ημέρες, κ θα επισκεφτούμε τα πάρκα στο yas island).

Ευχαριστώ
Νομιζω μιση μερα για το παλιο Dubai ειναι λιγο ειδικα αν συνοδευτει με στασεις για καφε κ φαγητο στην περιοχη. Βασικα εγω ειχα ξεκινησει για ενα 3ωρο λογω ελλειψης χρονου, τελικα πηρε 6ωρο ευκολα και δεν την περπατησα ολη την περιοχη το εκανα fast track. Ειναι το Al Fahidi, το Al seef (αν θυμαμαι καλα το ονομα) επισης πολυ ωραιο (ειναι διπλα απο το Al Fahidi) και πας απεναντι Daira με θαλασσιο ταξι ή παραδοσιακο abra. Προσωπικα το παλιο dubai μου αρεσε αρκετα αν δεν το ειχα αφησει τελευταια ημερα ανετα θα ξαναπηγαινα μια βολτα. Ομως γουστα ειναι αυτα.
Επισης το Dubai frame στο ηλιοβασιλεμα εχει ωραια θεα για να δεις το Burj Khalifa απο αποσταση. Πιο πολυ αξιζει να ανεβεις στο Dubai Frame παρα στο Burj Khalifa αν ειναι να ανεβεις καπου.
Τελος, ισως αξιζει και μια βολτα στο Palm Jumeirah που ειναι το τεχνητο νησι σε σχημα φοινικα. Επισης αν ανεβετε στο the view που ειναι στο palm jumeirah εχει εξαιρετικη θεα στο ηλιοβασιλεμα. Για το the view και το dubai frame αν θυμαμαι καλα το κοστος ηταν σχετικα χαμηλο. Burj khalifa πανακριβο.
Γενικα το dubai μου φανηκε πολυ πιο ωραιο απογευμα-βραδυ παρα πρωινες-μεσημεριανες ωρες. Αμπου Νταμπι δεν πηγα, οποτε δεν εχω αποψη αν 4 μερες ειναι πολλες-λιγες κλπ.

tulipa1

New Member
Νομιζω μιση μερα για το παλιο Dubai ειναι λιγο ειδικα αν συνοδευτει με στασεις για καφε κ φαγητο στην περιοχη. Βασικα εγω ειχα ξεκινησει για ενα 3ωρο λογω ελλειψης χρονου, τελικα πηρε 6ωρο ευκολα και δεν την περπατησα ολη την περιοχη το εκανα fast track. Ειναι το Al Fahidi, το Al seef (αν θυμαμαι καλα το ονομα) επισης πολυ ωραιο (ειναι διπλα απο το Al Fahidi) και πας απεναντι Daira με θαλασσιο ταξι ή παραδοσιακο abra. Προσωπικα το παλιο dubai μου αρεσε αρκετα αν δεν το ειχα αφησει τελευταια ημερα ανετα θα ξαναπηγαινα μια βολτα. Ομως γουστα ειναι αυτα.
Επισης το Dubai frame στο ηλιοβασιλεμα εχει ωραια θεα για να δεις το Burj Khalifa απο αποσταση. Πιο πολυ αξιζει να ανεβεις στο Dubai Frame παρα στο Burj Khalifa αν ειναι να ανεβεις καπου.
Τελος, ισως αξιζει και μια βολτα στο Palm Jumeirah που ειναι το τεχνητο νησι σε σχημα φοινικα. Επισης αν ανεβετε στο the view που ειναι στο palm jumeirah εχει εξαιρετικη θεα στο ηλιοβασιλεμα. Για το the view και το dubai frame αν θυμαμαι καλα το κοστος ηταν σχετικα χαμηλο. Burj khalifa πανακριβο.
Γενικα το dubai μου φανηκε πολυ πιο ωραιο απογευμα-βραδυ παρα πρωινες-μεσημεριανες ωρες. Αμπου Νταμπι δεν πηγα, οποτε δεν εχω αποψη αν 4 μερες ειναι πολλες-λιγες κλπ.
Μάλλον θα μείνουμε στο crowne plaza festival city. Οπότε είναι deira, επομένως θα μπορούμε να μπούμε σε καραβάκι και βόλτα στην περιοχή. Το frame ναι το έχω σκεφτεί. Χρόνος για το palm - φοίνικα , δεν το βλέπω. Μάλλον θα το δούμε μόνο στην κρουαζιέρα από μαρίνα ντουμπάι. Έχω επιλλέξει την 2ωρή την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Στο burj khalifa δεν θα ανέβουμε. Και γενικά θα αποφύγω όπου έχει μεγάλες ουρές. Πχ λέγαμε για το waterpark του atlantis, τελικά το απορρίψαμε και λόγο κόστους και λόγο πολυκοσμίας και αναμονής στις νεροτσουλήθρες.
Λέμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο. Τι λέτε γι αυτό?

Evi_Stav

Member
Πάμε να σου απαντήσω σε ό,τι ξέρω από το πρόσφατο ταξίδι μου εκεί:

1) Θα πρότεινα, εφόσον έχετε και παιδί, να μη νοικιάσετε αυτοκίνητο! Οδηγούν πραγματικά σαν τρελοί! Με ταξί κινούμασταν και πάλι ήταν αρκετά τρομακτική εμπειρία για εμάς! :lol: Βέβαια, οι ταξιτζήδες, αν και πολλές φορές πιστεύεις οτι θα τρακάρεις, έχουν μάθει να κινούνται εκεί. Επομένως, θα σου έλεγα να κινηθείτε αποκλειστικά με ταξί! Είναι φθηνό και βολικό καθώς σε αφήνει όπου ακριβώς θες, χωρίς να περπατάς μέσα στον ήλιο. Εμείς Abu Dhabi - Dubai είχαμε πληρώσει 50 ευρώ! Υπάρχει, ωστόσο, και λεωφορείο από το αεροδρόμιο του Abu Dhabi για Dubai το οποίο χρησιμοποιήσαμε στην επιστροφή μας στο Abu Dhabi.

2) Μπορείτε να αγοράσετε τοπική κάρτα sim από το αεροδρόμιο μόλις προσγειωθείτε. Βέβαια, αν κάνετε λίγη υπομονή για να φτάσετε στην πόλη, θα βρείτε πολύ πιο οικονομικά πακέτα! Σίγουρα μέσα σε όλα τα mall υπάρχουν μαγαζιά τηλεφωνίας για κάρτες.

3) Επειδή θα έχετε και το παιδί, θα τις χώριζα σε 3 Dubai Marina & 3 Downtown για να είστε κοντά σε όλα. Ειδάλλως, όλες Dubai Marina. Το Festival City μου φαίνεται κάπως μακριά.

4) Δεν έχω εικόνα. Στο Google λέει 20-25 βαθμούς την ημέρα, οπότε ίσως το waterpark (στο Atlantis) και η πισίνα του ξενοδοχείου να είναι καλύτερα και για το παιδί. Γενικά η θάλασσά τους δεν λέει και τίποτα όπως και να έχει :p

Όσον αφορά στο πρόγραμμα:
- Για τη δεύτερη μέρα, το μουσείο του μέλλοντος δεν νομίζω πως αξίζει να μπεις μέσα. Ίσως για το παιδί να είναι εντυπωσιακό, αλλά εμείς δεν μπήκαμε καθώς από παντού είχαμε ακούσει ότι είναι υπερεκτιμημένο. Μπορείτε να πάτε στο Arte Museum Dubai (είναι φοβερό) & στο ενυδρείο που είναι και μέσα στο Dubai Mall! Αξίζει να περάσετε την περισσότερη μέρα μέσα στο Mall.

- Τρίτη μέρα οκ. Μπορείτε να βάλετε εδώ το AYA, αν την τέταρτη μέρα την αλλάξετε όπως προτείνω παρακάτω.

- Τέταρτη μέρα μπορείτε να την περάσετε προς το Palm Jumeirah, το Atlantis και τις νεροτσουλήθρες εκεί. Και το βράδυ να κάνετε την κρουαζιέρα στη Μαρίνα.

- Πέμπτη μέρα οκ! Αφιερώστε αρκετό χρόνο στο Global Village αφού θα είστε και με παιδί! Ολόκληροι ενήλικες και χαζέψαμε εκεί μέσα :p

- Έκτη μέρα οκ!

tulipa1

New Member
Πάμε να σου απαντήσω σε ό,τι ξέρω από το πρόσφατο ταξίδι μου εκεί:

1) Θα πρότεινα, εφόσον έχετε και παιδί, να μη νοικιάσετε αυτοκίνητο! Οδηγούν πραγματικά σαν τρελοί! Με ταξί κινούμασταν και πάλι ήταν αρκετά τρομακτική εμπειρία για εμάς! :lol: Βέβαια, οι ταξιτζήδες, αν και πολλές φορές πιστεύεις οτι θα τρακάρεις, έχουν μάθει να κινούνται εκεί. Επομένως, θα σου έλεγα να κινηθείτε αποκλειστικά με ταξί! Είναι φθηνό και βολικό καθώς σε αφήνει όπου ακριβώς θες, χωρίς να περπατάς μέσα στον ήλιο. Εμείς Abu Dhabi - Dubai είχαμε πληρώσει 50 ευρώ! Υπάρχει, ωστόσο, και λεωφορείο από το αεροδρόμιο του Abu Dhabi για Dubai το οποίο χρησιμοποιήσαμε στην επιστροφή μας στο Abu Dhabi.

2) Μπορείτε να αγοράσετε τοπική κάρτα sim από το αεροδρόμιο μόλις προσγειωθείτε. Βέβαια, αν κάνετε λίγη υπομονή για να φτάσετε στην πόλη, θα βρείτε πολύ πιο οικονομικά πακέτα! Σίγουρα μέσα σε όλα τα mall υπάρχουν μαγαζιά τηλεφωνίας για κάρτες.

3) Επειδή θα έχετε και το παιδί, θα τις χώριζα σε 3 Dubai Marina & 3 Downtown για να είστε κοντά σε όλα. Ειδάλλως, όλες Dubai Marina. Το Festival City μου φαίνεται κάπως μακριά.

4) Δεν έχω εικόνα. Στο Google λέει 20-25 βαθμούς την ημέρα, οπότε ίσως το waterpark (στο Atlantis) και η πισίνα του ξενοδοχείου να είναι καλύτερα και για το παιδί. Γενικά η θάλασσά τους δεν λέει και τίποτα όπως και να έχει :p

Όσον αφορά στο πρόγραμμα:
- Για τη δεύτερη μέρα, το μουσείο του μέλλοντος δεν νομίζω πως αξίζει να μπεις μέσα. Ίσως για το παιδί να είναι εντυπωσιακό, αλλά εμείς δεν μπήκαμε καθώς από παντού είχαμε ακούσει ότι είναι υπερεκτιμημένο. Μπορείτε να πάτε στο Arte Museum Dubai (είναι φοβερό) & στο ενυδρείο που είναι και μέσα στο Dubai Mall! Αξίζει να περάσετε την περισσότερη μέρα μέσα στο Mall.

- Τρίτη μέρα οκ. Μπορείτε να βάλετε εδώ το AYA, αν την τέταρτη μέρα την αλλάξετε όπως προτείνω παρακάτω.

- Τέταρτη μέρα μπορείτε να την περάσετε προς το Palm Jumeirah, το Atlantis και τις νεροτσουλήθρες εκεί. Και το βράδυ να κάνετε την κρουαζιέρα στη Μαρίνα.

- Πέμπτη μέρα οκ! Αφιερώστε αρκετό χρόνο στο Global Village αφού θα είστε και με παιδί! Ολόκληροι ενήλικες και χαζέψαμε εκεί μέσα :p

- Έκτη μέρα οκ!
καλημέρα, ευχαριστώ πολύ!
όσον αφορά στο που θα μείνουμε, βρίσκω καλύτερες προσφορές εάν μείνουμε 6 ημέρες σε ένα σημείο. Επομένως Μάλλον θα επιλέξουμε κοντά στο κέντρο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, καθώς δεν θέλουμε να πάμε στις νεροτσουλήθρες του Atlantis (διότι μετά το Ντουμπάι θα πάμε yas island - Abou Dhabi, και εκεί έχουμε κλείσει πακέτο με τα 4 πάρκα και περιλαμβάνεται και το watrepark) άρα τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο palm ?
Για το μουσειο μέλλοντος έχω κλείσει τα εισιτήρια οπότε θα πάμε σίγουρα. Ωραία ιδέα όμως και το ARTE MUSEUM καθώς δεν θα πάμε στο aquarium του dubai mall ούτε θα ανέβουμε burj khalifa.
Mε προβληματίζει η 5η ημέρα . Βγαίνει ίδια ημέρα στο miracle garden και global village? Στο ενδιάμεσο τι θα κάνουμε? Απ ότι είδα είναι κοντά αυτά τα 2 , οπότε σίγουρα δεν θα γυρίσουμε στο ξενοδοχείο.
Το emirates mall χάνουμε κατι φοβερο που δεν το συμπεριέλαβα? Όπως και το Μαντινάτ Τζουμέιρα?

Last edited:

Evi_Stav

Member
καλημέρα, ευχαριστώ πολύ!
όσον αφορά στο που θα μείνουμε, βρίσκω καλύτερες προσφορές εάν μείνουμε 6 ημέρες σε ένα σημείο. Επομένως Μάλλον θα επιλέξουμε κοντά στο κέντρο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, καθώς δεν θέλουμε να πάμε στις νεροτσουλήθρες του Atlantis (διότι μετά το Ντουμπάι θα πάμε yas island - Abou Dhabi, και εκεί έχουμε κλείσει πακέτο με τα 4 πάρκα και περιλαμβάνεται και το watrepark) άρα τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο palm ?
Για το μουσειο μέλλοντος έχω κλείσει τα εισιτήρια οπότε θα πάμε σίγουρα. Ωραία ιδέα όμως και το ARTE MUSEUM καθώς δεν θα πάμε στο aquarium του dubai mall ούτε θα ανέβουμε burj khalifa.
Mε προβληματίζει η 5η ημέρα . Βγαίνει ίδια ημέρα στο miracle garden και global village? Στο ενδιάμεσο τι θα κάνουμε? Απ ότι είδα είναι κοντά αυτά τα 2 , οπότε σίγουρα δεν θα γυρίσουμε στο ξενοδοχείο.
Το emirates mall χάνουμε κατι φοβερο που δεν το συμπεριέλαβα? Όπως και το Μαντινάτ Τζουμέιρα?
Αν επιλέξεις ένα σημείο, το κέντρο είναι πιο βολικό ενώ η Dubai Marina είναι πιο όμορφη.

Αν δεν είναι να πάτε στις νεροτσουλήθρες, δεν έχει νόημα να πάτε στο Palm πιστεύω. Το μόνο που θα δείτε θα είναι ένα ακριβό ξενοδοχείο με ένα ενυδρείο στην είσοδο.

Ωστόσο, δεν το πρόσεξα ότι δεν είχες βάλει μέσα το Madinat Joumeirah! Νομίζω πως πρέπει να πάτε εκεί! Αν και όλο τεχνητό, είναι πολύ όμορφο! Έχει πολύ ωραία αγορά και είναι γραφικά για να πιεις τον καφέ σου με ωραία θέα. Μπορείς, αν θες, να πάρεις και καραβάκι που σε κάνει τον γύρο του (τεχνητού) ποταμιού εκεί μέσα σε φοίνικες, κάτι που μπορεί να αρέσει στο παιδί. Το Emirates Mall δεν έχει κάτι σπουδαίο πέρα από την τεχνητή πίστα σκι, που δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει.

Νομίζω Miracle Garden & Global Village γεμίζουν μια μέρα! Το Global Village ειδικά είναι τεράστιο. Θα κάτσετε να φάτε εκεί, να δείτε δρώμενα, να πάει το παιδί στα παιχνίδια του λούνα παρκ... Κάθεσαι άνετα 5-6 ώρες εκεί!

nick07

Member
Λέμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο. Τι λέτε γι αυτό?
Οχι, οδηγουν πολυ χάλια. Επισης εχει αρκετο traffic τις ωρες αιχμης. Το ταξι ειναι σχετικά οικονομικο, υπολογιζε περιπου 15-20 ευρώ η διαδρομη μαρίνα-κεντρο, αναλογα την κινηση.

nick07

Member
Αξίζει να περάσετε την περισσότερη μέρα μέσα στο Mall.
Για Δεκεμβριο που θα εχει πολυ ευχαριστο καιρο εξω, νομιζω πως 3-4 ωρες στο mall ειναι υπεραρκετες εκτος φυσικα αν καποιος εχει χομπι να βολταρει σε εμπορικα καταστηματα οποτε στην περιπτωση αυτη περνας και εβδομαδα εκει μεσα ανετα!

nick07

Member

Αν, κατα την αφιξη σου, περασεις ελεγχο διαβατηριων απο τους γκισεδες που υπαρχει υπαλληλος και οχι απο τα αυτοματα μηχανηματα, μαζι με το διαβατηριο σου δινει δωρεαν και μια τουριστικη sim card της DU στο ονομα σου η οποια εχει 10 γιγα ιντερνετ για 24 ωρες και μετα ενεργοποιεις πακετα που θελεις (ημερησια, εβδομαδιαια κλπ). Εγώ χρειαστηκα μια μερα, αφοτου μου τελειωσε το πακετο της vodafone οποτε δεν χρειαστηκε να ανανεωσω και δεν ξερω το κοστος. Αλλα το ιντερνετ ηταν πολυ καλο οσο το δουλεψα.

Evi_Stav

Member
Για Δεκεμβριο που θα εχει πολυ ευχαριστο καιρο εξω, νομιζω πως 3-4 ωρες στο mall ειναι υπεραρκετες εκτος φυσικα αν καποιος εχει χομπι να βολταρει σε εμπορικα καταστηματα οποτε στην περιπτωση αυτη περνας και εβδομαδα εκει μεσα ανετα!
Εγώ το είπα από την άποψη του να πάνε στο Arte Museum & στο ενυδρείο, μετά να δουν το χορό των συντριβανιών, να φάνε στο Joe's Cafe κλπ!

Το Mall είναι από τα λίγα μέρη που μου άρεσαν προσωπικά στο Dubai οπότε δεν είμαι αντικειμενική! Δεν μου άρεσε καθόλου το Dubai :lol:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom