• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χριστουγεννιατικη συναντηση Θεσσαλονικης. Τεταρτη 22.12.2010 στη Συμφωνια

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Hταν μιά πολύ όμορφη βραδυά,νάσαι καλά erminathess πούφτιαξες το εορταστικό κλίμα με όλα τα καλούδια!!
Καλές γιορτές σε όλους σας!

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
παιδια μια πολυ μεγαλη συγνωμη απο μενα που ενω ειπα οτι θα ερθω τελικα δεν τα καταφερα, λογω οικογενιεακης αγγαρειας. ελπιζω να τα περασατε τελεια.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
:xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface:

σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και πανω απο ολα για την παρουσια σας χθες το βραδυ..για μενα το χαμογελο σας ειναι η μεγαλυτερη ανταμοιβη.. και αν σας εφτιαξα εστω και λιγο το κεφι με τα σκαρφισματα μου χαιρομαι πραγματικα παρα πολυ..
περασαμε πολυ ομορφα οπως παντα, ηδη μου λειπετε και ανυπομονω για την επομενη μας συναντηση..
Μαρκο, οντως μονο ο Αλφι ελειπε, αλλα στην επομενη συναντηση μας θα ειναι σιγουρα παρων.. Πορταρια σου ρχομαστε !
μεχρι τοτε να ειστε ολοι καλα και να περασετε υπεροχα τις γιορτες μαζι με τα αγαπημενα σας προσωπα
grazie a tutti!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
  • Erminathess είσαι η τέλεια οικοδέσποινα.

• Πολύ το χάρηκα το χτεσινοβραδινό, παρ΄οτι δεν ήμουν αρκετά κοινωνικός λογω Σοκότρα κι Ερυθραίας.

• Μονοπώλησα λοιπόν τον Δουμά στερώντας τον απ τις αμέτρητες θαυμάστριές του ( επωφελήθηκε ο ..αφέντης).

• Χάρηκα με τα προσεχή ταξίδια των φίλων μου ( κάτι Ινδίες κλπ)
  • ¨Ημουν ο τυχερός - άτυχος της βραδιάς. Κέρδισα μεν τον πανέμορφο Αη Βασίλη που ήταν το καλύτερο δώρο,τον "έχασα" όμως μετά από λίγο, αφου κατασχέθηκε από το vagantaki, ως αντίτιμο για το κρεβάτι που μας παρείχε...
  • Οι "οροί" ήταν λίγοι, επειδή δεν μπορούσα να κουβαλήσω άλλους. Ισχύει πάντα όμως το "μολών λαβέ"

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Έλα Ντάξει....!!

Μία ακόμα καταπληκτική συνάντηση της βορειοελλαδίτικης παρέας του Travelstories που φυσικά σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία εξαιτίας της erminathess !!!

Σε ευχαριστούμε για όλα Ολυμπία!! Για τα γλυκίσματα, τα δωράκια, τη διοργάνωση και την ατμόσφαιρα όλη!!!

Ραντεβού στην επόμενή μας συνάντηση του... χρόνου πλέον! :xmas_wink:

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες!!!

thespyros

Banned
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
επομενη νεα συνατηση θεσσαλονικη+

καλη χρονια και απο μενα ειμαι σχεδον νεο μελος απο θεσσαλονικη δεν εχω ακομα ερθει σε καποια συναντηση ..ειναι στα σχεδια σας για καποια νεα εντος του 2011? ευχαριστω

thespyros

Banned
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
οκ θα προσπαθησω για πορταρια

διοτι μαλλον τοτε θα ειμαι στην ιταλια ..αν ειναι σιγουρο θα ειμαι για θεσσαλονικη να σας γνωρισω απο κοντα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom