taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Κακώς. Να πάς άμεσαπώς να γίνω μέλος στο γκρούπ "Οι γερμανοί είναι φίλοι μας" αφού δεν έχω πάει ποτέ σ' αυτή τη χώρα?
Κακώς. Να πάς άμεσαπώς να γίνω μέλος στο γκρούπ "Οι γερμανοί είναι φίλοι μας" αφού δεν έχω πάει ποτέ σ' αυτή τη χώρα?
΄Κακώς. Να πάς άμεσα. Και μόνο μια επίσκεψη στη Γερμανία, σου δίνει τα απαραίτητα reference points (πως το λένε στα Ελληνικά) για να αντιληφθείς καλύτερα και να βιώσεις μια σειρά από χώρες (Σκανδιναβικές, όλες σχεδόν τις χώρες με Αυστροουγγρικό παρελθόν, Ελβετία, Benelux, Πολωνία, Βαλτικές κλπ).
οριστε και ο λογος για να γινεις μελος στο group...
σωστό και αυτό..βασικά η δημιουργία των γκρούπ,"εγκλωβίζει" γνώμες και ιδέες των άλλων μελών,που ενώ δεν ειναι---φίλοι,δεν μπορούν να προσθέσουν κάτι ή να σχολιάσουν...το μπές βγές στο γκρούπ ειναι κουραστικό και δεν το κάνομε οπότε λέμε άστο δεν βαριέσαι!Αν πχ εγώ πάω Ιταλία, και βρω ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, είναι κρίμα να μην μπορώ να το ποστάρω επειδή δεν είμαι Ιταλόφιλη!
Πεταει λουλουδια το κοινο μου? (αυτο με βασανιζει..)
Αυτά περί κορεσμού είναι εντελώς άστοχα. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς ακριβώς θα συμβάλλει κάποιος σε μια κουβέντα πχ για τη Γερμανία αν η Γερμανία δεν τον ενδιαφέρει;μειώνονται και τα μηνύματα έτσι ,και απο ότι παρατηρώ υπάρχει κορεσμός και στα εκάστοτε γκρούπ!