panpan
Member
Εκτός αν έχεις με μικρότερες διαστάσεις.Όχι όμως μεγαλύτερες.Δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει να αγοράσω βαλίτσα με διαστάσεις 55χ40χ20?
Εκτός αν έχεις με μικρότερες διαστάσεις.Όχι όμως μεγαλύτερες.Δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει να αγοράσω βαλίτσα με διαστάσεις 55χ40χ20?
Οπότε για να το επιβεβαιώσουμε:Αν και έχει απαντηθεί πολλές φορές μπορείς να διαβάσεις τι λέει εδώ η εταιρεια https://www.ryanair.com/gr/el/usefu...baggage/nea-notitkin-attokeuwv-atti-noeubpiou
αυτοι μας δουλευουν..12 € priority κ χειραποσκευη 10κιλων, ενω η ιδια αν παει κατω 20€..μα ποιος δεν θα την παρει μαζι του?Αν έχεις priority, μπορείς να πάρεις 10κιλη στην καμπίνα.
Αν δεν έχεις, μπορείς να πάρεις 10κιλη μόνο για κάτω (το link που έστειλες).
Στο link αφήνει να εννοηθεί πως χωρίς priority πρέπει να πληρώσεις "παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών" για να την δώσεις για κάτω.Αν έχεις priority, μπορείς να πάρεις 10κιλη στην καμπίνα.
Αν δεν έχεις, μπορείς να πάρεις 10κιλη μόνο για κάτω (το link που έστειλες).
Yeap, αυτό άλλαξε πριν κάνα δίμηνο κι ευτυχώς το παρατήρησα κι εγώ.αυτοι μας δουλευουν..12 € priority κ χειραποσκευη 10κιλων, ενω η ιδια αν παει κατω 20€..μα ποιος δεν θα την παρει μαζι του?
View attachment 281938
Αν θες 10κιλη (55x40x20) γενικά, πρέπει να πάρεις είτε priority είτε 10κιλη παραδοτέα.Στο link αφήνει να εννοηθεί πως χωρίς priority πρέπει να πληρώσεις "παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών" για να την δώσεις για κάτω.
Η το έχουν έτσι επίτηδες για να τα τσιμπάνε εκ των προτέρων;
*οπότε πρέπει να πληρώσεις η το ένα η το άλλο..
ακριβως. δεν θελουν παραδοτεες 10 κιλων καθολου. επιφαση ειναι η "προσφορα" τους. να μην καθυστερουν καθολου στα αεροδρομια, το μικροτερο δυνατο turnaround.Η το έχουν έτσι επίτηδες για να τα τσιμπάνε εκ των προτέρων;
δεν θυμασαι καλα.. (καρυδια για τη μνημη, ειναι κ η εποχη τους, 10 κιλα μαζεψα σημερα μονο)Επίσης (αν θυμάμαι καλά) μπορείς να διαλέξεις να αγοράσεις μόνο 1 από τα 2, δεν μπορείς να πάρεις και priority και παραδοτέα 10κιλή (σύνολο 2 10κιλες δηλαδή)..
Οχι φυσικά! Οι διαστάσεις 55x40x20 είναι οι μέγιστες επιτρεπόμενες. Οτιδήποτε λίγοτερο, εννοείται επιτρέπεται...Ναι τα έχω διαβάσει αυτά γι αυτο κ έστειλα εδώ πέρα να μου εξηγήσουν.. Η βαλίτσα των 10 κιλών πρέπει να έχει αυτές ΜΌΝΟ τις διαστάσεις? 55χ40χ20?
Αν στα βγάζει και τα δύο, προφανώς δεν έχει νόημα. Η επιλογή όμως priority + 10 κιλη = 12€ εξαντλείται γρήγορα γιατί τα priority εισιτηρια είναι συγκεκριμένος αριθμός (δε θα 'χε νόημα αλλιώς αν όλα τα εισιτηρια της πτήσης ήταν priority). Οπότε το μόνο που σου μένει να επιλέξεις μετά, είναι η επιλογή 10κιλής με παράδοση για 20€. Μου έχει τύχει...αυτοι μας δουλευουν..12 € priority κ χειραποσκευη 10κιλων, ενω η ιδια αν παει κατω 20€..μα ποιος δεν θα την παρει μαζι του?
View attachment 281938