Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αφού περάσεις την πύλη πας στο αεροπλάνο, προφανώς δε ζυγίζουν/μετράνε τίποτα εκεί, νωρίτερα γίνεται.Το ξέρω,εννοώ όταν περάσεις την πυλη
Αφού περάσεις την πύλη πας στο αεροπλάνο, προφανώς δε ζυγίζουν/μετράνε τίποτα εκεί, νωρίτερα γίνεται.Το ξέρω,εννοώ όταν περάσεις την πυλη
Φευγοντας από το Μαρακές προς Αθήνα κ έχοντας κλείσει priority και δύο χειραποσκευες οι οποίες μπαίνουν πάνω στην καμπίνα του αεροπλάνου,μετά το τσεκ ιν ζυγίζονται?
Στην πύλη αναχώρησης εννοεί. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει να ζυγίζουν σε πύλη αναχώρησης, μόνο να ελέγχουν διαστάσεις αποσκευών στο ειδικό καλάθι. Δεν μιλάω για το αεροδρόμιο που πετάς, μιλάω γενικά.Αφού περάσεις την πύλη πας στο αεροπλάνο, προφανώς δε ζυγίζουν/μετράνε τίποτα εκεί, νωρίτερα γίνεται.
όταν φέυγαμε από το Μαρακές περάσαμε από το chek in και μας τσέκαραν τα εισιτήρια μόνο, χωρίς να ελέγξουν χειραποσκευές. Κατόπιν από την πύλη οι priorities περάσαμε στο αεροπλάνο από ένα ξεχωριστό από τους υπόλοιπους σημείο χωρίς κανένα έλεγχο χειραποσκευώνΦευγοντας από το Μαρακές προς Αθήνα κ έχοντας κλείσει priority και δύο χειραποσκευες οι οποίες μπαίνουν πάνω στην καμπίνα του αεροπλάνου,μετά το τσεκ ιν ζυγίζονται?
Ό, τι μορφή θέλεις αρκεί να τηρούνται οι διαστάσεις.Σε 5 μέρες πετάμε και έχω κλείσει priority και 2 αποσκευές! Η μεγάλη μου αποσκευή (55×40×20) πρέπει να είναι οπωσδήποτε με ρόδες; Εμείς θα πάρουμε σάκο (εννοείται εντός διαστάσεων). Γιατί παντού απεικονίζεται και αναγράφεται ως βαλίτσα με ροδάκια και μόλις τώρα μου έστειλαν και ενημερωτικό mail στο οποίο την περιγράφουν αποκλειστικά ως τροχήλατη! Βάζω και φώτο από το mail. Ίσως η ερώτησή μου είναι χαζή αλλά έχω αγχωθεί λίγο!
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Γιατί όμως την αναφέρουν αποκλειστικά ως τροχήλατη ενώ για τη μικρή προσωπική τσάντα γράφουν διάφορες επιλογές ως παράδειγμα (γυναικεία τσάντα, μικρό σακίδιο πλάτης, τσάντα λαπ τοπ κ.τ.λ);Ό, τι μορφή θέλεις αρκεί να τηρούνται οι διαστάσεις.
Τι να σου πω, ρώτησε τους ίδιους.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Γιατί όμως την αναφέρουν αποκλειστικά ως τροχήλατη ενώ για τη μικρή προσωπική τσάντα γράφουν διάφορες επιλογές ως παράδειγμα (γυναικεία τσάντα, μικρό σακίδιο πλάτης, τσάντα λαπ τοπ κ.τ.λ);