Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Και εγώ το ίδιο έχω καταλάβει. Ο περιορισμός που θέτει η εταιρεία για την αποσκευή που θα παραδίδεται στο check in είναι στο βάρος της και όχι στις διαστάσεις της. Αναφέρεται σε τροχήλατη μεγαλύτερη αποσκευή μέχρι 10 kg για την οποία πληρώνεις 8 €. Η απλή λογική λέει ότι ο περιορισμός στις διαστάσεις έχει νόημα μόνο στην cabin bag που θα μπει στο ντουλάπι. Στην αποσκευή που θα παραδώσεις στο check in τι νόημα θα είχε ο περιορισμός;Αυτό που δεν έχω κατανοήσει αλλά αυτό αφήνει η εταιρεία να φανεί είναι ότι με τα 8€ και παράδοση βαλίτσας στις αποσκευές πλέον μπορεί να είναι και μεγάλη βαλίτσα όχι απαραίτητα μεγεθος χειραποσκευής ή λάθος έχω καταλάβει;
"If non-priority customers want to bring a 2nd bigger (wheelie) bag they can buy a lower cost 10kg check bag for €/£8 at time of booking (currently a 20kg bag costs €/£25). This 10kg wheelie bag must be checked in at the airport bag drop desk."
Μια χαρά την βρίσκω τη νέα πολιτική της Ryanair!! Παίρνεις την χειραποσκευή σου φουσκωμένη με 10 Kg χωρίς να έχεις το άγχος εάν είναι 2-3 εκ. μεγαλύτερη, βάζεις μέσα και τα υγρά, το ζελέ και τον αφρό σου χωρίς περιορισμούς στο βάρος, την παραδίδεις στο check in και δεν την σέρνεις μαζί σου στο αεροπλάνο και πληρώνεiς 8€ για όλα αυτά!
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις στον ιμάντα για να την παραλάβεις.
Τέρμα τα μικρά μπουκαλάκια των 100 ml και οι μεταγγίσεις υγρών!!!